Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 20βαλβιδεσ Διαφονιεσ
Παλιά 30-10-04, 17:42
Anonymous Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meleths";p="9053
Φιλε Spider
Δεν νομιζω οτι ο φιλος g6 να λεει οτι το σαζμαν του 1.3 ειναι μακρυ αντιθετα μαλιστα λεει οτι ειναι κοντο.

Φιλε Marmel
Οπως σου ειπα παραπανω το κυβωτιο μπαινει με αλλαγη χελωνας αν δεν το ηξερα πιστεψε με δεν θα το προτινα η αλλοιως θα σου ελεγα ψαξε να δεις μηπως αλλα επειδη το γνωριζω σου λεω οτι μπαινει ανετα. Τωρα το θεμα οικονομιας και κοντου σαζμαν δεν χριαζεται να το αναλυσουμε. Οσο πιο κοντο τοσο το μοτερ θα δουλευει ψηλα οποτε γενικα θα καιει παραπανω. Το θεμα ειναι τι θελεις, θελεις επιταχυνσεις και σπιρταδα? η μεγαλες τελικες..... το σαζμαν του Carina E ειναι ιδιο με της Corolla AE101 1.6

Φιλικα
Μελετης
Δηλαδη κανει το 1.3 και χρειαζεται μονο χελωνα του 1.6? Τι κοστος ςχει αυτη η μετατροπη? Ρωταω να ξερω αν σε περιπτωση μετατροπης γινει να κρατηθει....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-10-04, 22:40
Το avatar του χρήστη Meleths
Meleths Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 266
Meleths είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αναλογα με το τι θα σου ζητησει ο μηχανικος .....
Παλιά 31-10-04, 00:20
Anonymous Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meleths";p="9080
Αναλογα με το τι θα σου ζητησει ο μηχανικος .....
Δηλαδη? question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-11-04, 13:36
Ηλίας Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Ηλίας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδιά διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό. Είμαι και εγώ ένας απελπισμένος μαυροκάπακος 20βαλβιδος. Πιστεύω ότι το μοτεράκι είναι πολύ καλό και πολύ αξιόπιστο. Το θέμα είναι σε ποιόν κάνεις την μετατροπή. Δυστηχώς πήγα στον Μπαρμπαρή. Τελικά το συνεργείο του είναι μια πολύ καλή καφετέρια. Καφές, καφές και δουλειά δεν γίνεται.

Τα προβήματά μου:
Το μοτέρ μέχρι τις 5000 rpm μπερδεύει γονατίζει ήχοι περίεργοι και μόλις τις περάσει ξυρίζει.
Ο σερβιτόρος Μπαρμπαρής μου λέει ότι είναι το αβάνς και όλο το ανεβάζει αλλά τίποτα δεν γίνεται. Δεν ξέρω τι να πώ.
Μαύρος καπνός. Δεν είμαι ταξί.

Έχω απελπιστεί δέχομαι ότι το μοτερ χαμηλά δεν πάει αλλά όχι και να μπερδεύει.

Θα ήθελα την συμβουλή σας γιατί κάποιοι από εσάς έχουν τεράστιες γνώσεις ενώ εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά απο μηχανικά.
Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-11-04, 14:02
vask Offline:

Περιοχή: Πειραιάς
vask είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

αισθητήρας λ μου μυρίζει ..... μέτρα τον με ένα ηλεκτρολόγο.

τα μπουζί επίσης είναι οκ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-11-04, 14:13
Ηλίας Offline:
Νεότατος

Ηλίας είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Τα μπουζί τα έχω αλλάξει 2000 χιλιόμετρα πριν. Άρα
αισθητήρας Λ. Ίσως ο σερβιτόρος μου έχει αφήσει του 1300 πάνω τι να πω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-11-04, 14:18
Meleths Offline:
Μέλος

Φιλε Ηλια
Εφοσον εχεις αλλαξει μπουζι πριν απο 2000χμ δες οπως ειπε και ο φιλος vask τον αισθητηρα λ. Το πιθανοτερο ειναι να προερχεται απο εκει το προβλημα. Παντως για καλο και για κακο παραγγειλε εναν καινουργιο για μαυροκαπακο απο την Toyota μιασ και ποτε δεν προκειτε να βρεις αν οντως στον εχει αλλαξει και δεν ειναι του 1.3.

Φιλικα
Μελετης
Παλιά 01-11-04, 17:04
spider Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 257
spider είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Meleths";p="9053
Φιλε Spider
Δεν νομιζω οτι ο φιλος g6 να λεει οτι το σαζμαν του 1.3 ειναι μακρυ αντιθετα μαλιστα λεει οτι ειναι κοντο.

Φιλικα
Μελετης
Με συγχωρείς, λάθος λέξη.
Εγώ θέλω να πω ότι ποιο κοντό είναι το 5άρι του levin. Το εξάρι του 1300 είναι ποιο μακρύ. Φίλος είδε στο δυναμόμετρο (όπου δεν υπάρχουν απώλειες) 275 χλμ/ώρα με 6η κοφτη σε μαυροκάπακο.

Μελέτη ερώτηση. Βγάζει κάποιες φορές τη βλάβη νο 52 (knock sensor) αλλά έχω πάει σε ηλεκτρολόγο και έχει κοιτάξει την καλωδίωση και δεν υπάρχει αντίσταση.
Επίσης έχω αλλάξει σενσορα και πάλι τα ίδια (και οι δύο ήταν within specs, no continuity between the terminal and the body)
Το άλλο πρόβλημα μου είναι το ρελαντί (πολύ χαμηλό), υπάρχει σχέση μεταξύ βλάβης στο knock sensor και ρελαντί???
Παλιά 01-11-04, 17:44
Meleths Offline:
Μέλος

Φιλε Spider

Το σαζμαν το 6αρι ειναι γενικα πιο κοντο. Μην συγκρινεις τις τελικες σχεσεις μεταδοσης. Το 6αρι εκει ειναι πιο μακρι εχει πιο μακρια 6η η οποια ειναι overdrive. Αν βεβαια εχει τη δυναμη το μοτερ να φτασει κοφτη την πιο μακρια σχεση (6η) τοτε ειναι φυσικο να δει και μεγαλυτερες τελικες καποιος....

Απο περιεργεια ποσα αλογα εδειχε το συγεκριμενο μαυροκαπακο? Γιατι η 6η ειναι στα 6αρια σαζμαν ειναι overdrive οποτε για να χτυπισει κοφτη εστω και χωρις τις αεροδυναμικες αντιστασεις πρεπει να ειναι πολυ δυνατο. Αν ξερεις την δυναμη πραγματικα θα ηθελα να την ακουσω.

Τωρα το θεμα του knock. Εφοσον εχεις δει το κυκλωμα και εχεις αλλαξει και knock sensor δεν θυμαμαι τον κωδικο σφαλαματος αλλα μηπως εχεις αρκετο αβανς και σε συνδιασμο με κακη ποιοτητα βενζινης χτυπαει αρκετα το μτοερ σε καποιες στορφες και ετσι σου δινει ενδειξη λαθους?? Ενας ακομα τροπος να δεις αν οντως ειναι θεμα κυκλωματος η λειτουργιας ειναι να ξεβιδωσεις τον sensor πανω απο το μοτερ να τον στερεωσεις καπου και αφου κανεις μερικες βολτες να δεις αν θα συνεχιζει να σου βγαζει το λαθος. Βεβαια ειναι αυτονοητο οτι κατα το διαστημα δοκιμης ο εκεφαλος δεν θα μπορει να κανει knock monitoring. Αν οχι τοτε κατι γινεται με την λειτουργια.

Το ρελαντι μπορεις να το ρυθμισεις απο μια μικρη βιδα alen που εμφανιζεται (αν με σβηστο μοτερ πατησεις τερμα το γαζι χριαζεσαι καποιον να το παταει μεσα απο το αυτοκινητο) θα δεις την βιδα που σου λεω εκει που πιανει η ντιζα στο τετραπεταλουδο. Βιδωνοντας την λιγακι, αφου ξεσφυξεις το κοντρα παξιμαδι, το ρελαντιν θα ανεβει. Εαν πριν δεν το ειχες αυτο το προβλημα και σου δημιουργιθηκε στην πορια τοτε ενδεχεται να ειναι απο την βαλβιδα που βρισκεται οπως βλεπεις το μοτερ απο μπορστα στο δεχι σου χερι στην νοητη γραμμη που ξεκιναει απο τις αναθυμιασεις και κατεβαινει προς το σαζμαν. Η βαλβιδα αυτη ειναι πισω ακριβως απο τον θερμοστατη και ελενχει το ρελαντι. Συνθως απο την πολυκαιρια κολαει. Ετσι ενα ανοιγμα και καθαρισμα θα βοηθησει.

Τσεκαρε αυτα που σου ειπα και για οτι αλλο θες ειμαι στην διαθεση σου

Φιλικα
Μελετης
Παλιά 01-11-04, 19:24
Anonymous Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ηλίας";p="9099
Παιδιά διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό. Είμαι και εγώ ένας απελπισμένος μαυροκάπακος 20βαλβιδος. Πιστεύω ότι το μοτεράκι είναι πολύ καλό και πολύ αξιόπιστο. Το θέμα είναι σε ποιόν κάνεις την μετατροπή. Δυστηχώς πήγα στον Μπαρμπαρή. Τελικά το συνεργείο του είναι μια πολύ καλή καφετέρια. Καφές, καφές και δουλειά δεν γίνεται.

Τα προβήματά μου:
Το μοτέρ μέχρι τις 5000 rpm μπερδεύει γονατίζει ήχοι περίεργοι και μόλις τις περάσει ξυρίζει.
Ο σερβιτόρος Μπαρμπαρής μου λέει ότι είναι το αβάνς και όλο το ανεβάζει αλλά τίποτα δεν γίνεται. Δεν ξέρω τι να πώ.
Μαύρος καπνός. Δεν είμαι ταξί.

Έχω απελπιστεί δέχομαι ότι το μοτερ χαμηλά δεν πάει αλλά όχι και να μπερδεύει.

Θα ήθελα την συμβουλή σας γιατί κάποιοι από εσάς έχουν τεράστιες γνώσεις ενώ εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά απο μηχανικά.
Ευχαριστώ.
Αν δεν ειναι ο λ, να πας στον Μπαρμπαρη και να του πεις να κοψει τον σβερκο του να το φτιαξει! :x

Αληθεια ποσο σου πηγε το μαλλι? Αν μπορεις και αναλυτικα... 8)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,25100589 seconds (71,22% PHP - 28,78% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com