Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
gourtz φιλε μου εχεις παει σε μια μαντρα απο περιέργια να δεις ποσο σου το περνουν?το λεω γιατι κ σε ιδιοτη να το δωσεις παλι λιγα θα ειναι τα παραπανω ευρω που θα παρεις!αν το αυτοκινητο δεν εχει προβληματα γιατι να το δωσεις?για ενα κομματι ψωμι?κ πες οτι το εδωσες.απο οτι βλεπω εισαι στα 18.εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις καποιο καινουριο?γιατι αν ειναι να παρεις ενα μεταχειρισμενο 3-4 χρονων λιγοτερο τοτε κρατα το δικο σου που ξερεις οτι ειναι κ ενταξει!!!!!
φιλικα κων/νος
|
Συμφωνώ!
Η τιμή του αυτοκινήτου κυμαίνεται στις 3000e-3500e! Άλλοι δίνουν και παραπάνω γιατί ξέρουν ότι είναι σκυλιά! Κάτι είχε πει ο πατέρας μου ότι το δικό μας το ήθελαν με 4000e! Μην μασάς gourtz! αν ξέρεις ότι είναι προσεγμένο κυρίως μηχανικά, γιατί να το δώσεις! Εγώ σίγουρα θα το έχω 4 χρονάκια ακόμα,όταν πάρω άλλο θα το αναλάβει ο αδερφός! Ο πατερας μου δεν θέλει να το δώσει! Οπότε δεν λυπάμε τα λεφτά που του έχω ρίξει (1.162e
) και που ίσως του ρίξω ακόμα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gourtz";p="
εγω εχω το 2ε-ε ρε παιδια πειτε τιποτα για αυτο το αυτοκινητο τι πλεονεκτιματα εχει απο αλλα. δεν ξερω κατι εχω παθει τισ τελευταιεσ μερες ολοι μου λενε πηγαινε να το πουλησεις, παρε αλλο οσα λεφτα και να του ριξεις θα πανε χαμενα μενα δεν θα το παιρνεισ κανεισ αργοτερα αν θα θελω να το πουλησω. για πειτε τιποτα μπασ και αλαξω γνωμη.
αααα τωρα που θυμηθηκα τι αεροτομη μπορω να του βαλω???? οχι αυτη που ειναι η κλασικη η πολη χαμηλη. θελω καποια λιγο μεγαλητερη εχετε καμια φωτο?? οχι e-xtreme πραγματα. περιμενω στειλτε και καμια φωτο αυτο φτιαγμενα corollakia
|
Δες αεροτομούλα....
http://www.bilgalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=6606
Επίσης αυτή που έχει ο fanis είναι πολύ ωραία και πρέπει να κάνει και στο δικό μας!
*(Υ.Γ.: Στο συγκεκριμένο topic δε μπορώ να κάνω upload φωτο απο το PC μου! Γιατί? question )