Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
31-05-04, 15:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πλήρωσες το 3-πλάσιο και τις πήρες, ε??
|
|
|
|
18-07-05, 17:14
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παιδιά δύο φορές με έχουν σταματήσει. Την πρώτη, μετά το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου στο Μπαραχάμι. Καθώς πλησιάζω στο φανάρι (και θέλω να πάω ευθεία / υπάρχουν δύο λωρίδες η αριστερή πάει ευθεία και η δεξιά στρίβει δεξιά με διαφορετικά φανάρια) στην αριστερή λωρίδα γίνεται χαμός, οπότε κόβω για τη δεξιά χωρίς να ξέρω ότι υπάρχουν δύο φανάρια. Το φανάρι για ευθεία κόκκινο, για δεξιά πράσινο. Περιμένω λοιπόν και άρχισαν να έρχονται αυτ/τα από πίσω που ήθελαν να πάνε δεξιά. Βλέπω δεξιά, βλέπω αριστερά άδειος ο δρόμος και περνάω. Σταματάω μετά από 20 μέτρα σε ένα μαγαζί και από πίσω κολλημένο ένα περιπολικό.... Που ξεφύτρωσε ακόμη δεν έχω καταλάβει. Βγαίνουν με τα όπλα!!! άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, κτεο, πυροσβεστήρα, φαρμακείο κλπ κλπ κλπ. Να μη σας τα πολυλογώ, με κράτησε κανα 10 λεπτο (έστελε τα στοιχεία μου στα κεντρικά). Του εξήγησα πως έγινε και του είπα να με γράψει αφού έκανα μαλ@$#!. Έπειτα από λίγο με άφησε να φύγω!!!!! λέγοντας να προσέχω...
Η δεύτερη πηγαίνοντας για Πάτρα, στα McDonalds.. Πηγαίνω με 162 (τόσο έδειξε το πιστόλι). Που πας; Πάτρα για απόκριες. Και μου λέει το εξής θεικό: Κάτσε κανά 5 λεπτο να κάνουμε πως κάτι γίνεται (για τους άλλους εννοούσε) και φύγε, δε θα σε γράψω!!!!!
Μετά από αυτά τι μπορείς να πεις;
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!! |
|
18-07-05, 18:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!!
Στην πρωτη περιπτωση αυτα που σου εκανα τα εκανε για να διαπιστωσει αν εσυ απασχολεις δλδ αν το ονομα σου εχει μπλεχθει με καποιο εγκλημα δλδ διωκεσαι με τον οποιονδηποτε τροπο και δεν εχεις εμφανιστει σε δικαστηρια κτλ.Στην δευτεπη περιπτωση επεσες σε καλο στρουμφ και να παρακαλας να ειναι ολοι ετσι.Αυτο προφανως το εκανε για παραδειγματισμο των αλλων οδηγων και να οδηγουν ποιο συνετα.
|
18-07-05, 20:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Σε γενικές γραμμές έχω πληρώσει υπέρ πολλών δήμων,απο Θεσ/νίκη μέχρι Λάρισα-Βόλο.Με ένα πρόχειρο υπολογισμο(15+15+15+198 υπερ Δήμου Λαρισαίων,15 υπερ Δήμου Βόλου, 67 Υπερ Δήμου θεσσαλονίκης(Παρκαρίσματα όλα) και μου έλειπε κάτι απο ενδιάμεσο Δήμο της διαδρομής.Οπότε την περασμένη Δευτέρα καταιβαίνοντας απο Θεσ/νικη μπαίνω απο τον φαρδύ με τις 2+2(μονίμως κλειστή η μία) λωρίδες στον 1+1,5 στην αρχή του Πλαταμώνα-Παντελεήμονα.Μπροστά μου ένας "γρήγορος"με συρόμενο τροχόσπιτο με πάει καροτσάκι.Και μόλις μπαίνω στον στενό δρόμο που είναι ευθεία τον προσπερνώ σε διπλή γραμμή (1 χλμ ευθεία και δεν ερχόταν κανένας)μετά αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι ανηφόρες). Με το που βγαίνω στο αντίθετο,να το και το στρουμφόπαιδο...Μπλα μπλα,μλπα παράνομη προσπέραση, μπλα μπλα 167+πινακίδες+5 points μπλα,μπλα... αλλά εγώ (ενεκά που ήμουν και ο πρώτος πελατης 7 η ώρα το πρωί) θα σε γράψω οτι απλά πάτησες την διπλή μπλα,μπλα,μπλα 33€.(Τι καλός που είστε κυριε μπάτσε μου,ευχαριστώ,θα σας χρωστάω χάρη...)(αυτά υπέρ δήμου Ανατολικού Ολύμπου)Είναι σύστημα το μπλα μπλά για να λές και ευχαριστώ.
Αρα είμαστε σύνολο.....358€(φιμέ,quick shift και 5 καφέδες )
Μου λείπουν οι δήμοι Κατερίνης,Μαλγάρων και Τεμπών....Που θα παέι θα τους ενισχύσω και αυτούς!
|
|
|
19-07-05, 16:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Τι να σου πω ρε Δημητρη,ηθελα να σου πω να ερθεις λιγο απο την σινδο...,αλλα απο την γκαντεμια που σε δερνει(ειμαι και γω αλλα οχι και ετσι)μας βλεπω και τουε δυο μεσα!!
|
19-07-05, 21:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Κατεβαινωντας απο Καστορια εφαγα κληση σε μπλοκο με ρανταρ για ταχυτητα στους Νεους Πορους. Ηταν μεσα σε παρκινγκ και δεν φαινονταν. Σε οριο 120 ειχα 145 και ευτυχως επειδη ηταν καλος και ο αστυνομος τσιμπισα 17 ευρω προστιμο μονο, αντι για καμια κατοσταρα αφιρεση διπλωματος και αδειας.
η ειρωνια ποια ειναι?
Οτι μετα απο 30 δευτερολεπτα επιασε βροχη και δεν ελεγχαν πια!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
19-07-05, 22:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="21224
Κατεβαινωντας απο Καστορια εφαγα κληση σε μπλοκο με ρανταρ για ταχυτητα στους Νεους Πορους. Ηταν μεσα σε παρκινγκ και δεν φαινονταν. Σε οριο 120 ειχα 145 και ευτυχως επειδη ηταν καλος και ο αστυνομος τσιμπισα 17 ευρω προστιμο μονο, αντι για καμια κατοσταρα αφιρεση διπλωματος και αδειας.
η ειρωνια ποια ειναι?
Οτι μετα απο 30 δευτερολεπτα επιασε βροχη και δεν ελεγχαν πια!!!
|
Κλασικό μπλόκο της εθνικής.Συνήθως την στήνουν εκεί και για διπλή γραμμή.
|
|
|
20-07-05, 11:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
Καλα ολα αυτα αλλα να σε πιανουν με το που βγαινεις απο το σπιτι σου για παρανομη οδηγηση και επιδειξη ικανοτητων :x yell πως σας φαινετε??
Και ολα αυτα επειδη μιας και δεν ειχα λαστιχα ειπα να το ριξω στα φιδακια!!
50 μετρα απο το σπιτι μου yell yell yell
20-07-05, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άρχισες πάλι τις "ταρζανιές" δηλαδή...
|
|
|
20-07-05, 19:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16933298 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|