Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
EIMAI ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΙΣΜΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΠΟ 0,8 ΕΩΣ 1 BAR ΠΙΕΣΗ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΜΑΜΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ ΣΕ ΤΕΤΙΟΑ ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ Η 20000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ STARLET POY TOYΡΜΠΙΖΕΙ Η ΤΟΥΟΤΑ (4Ε-fTE) EXEI PIO ENISXYMENA PISTONIA APO OTI TO ATMOSFAIRIKO, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΤΑ 6000 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΣΑ (ΠΧ ΔΙΣΚΩ ΠΛΑΤΩ?)
|
Και να τα αποτελεσματα και απο αλλον γνωστο βελτιωτη by
Vasilis_G6rT:
Σωστος ο ξενος... φταιμε εμεις που μας πιανουν τον κωλο οι αυτοι που μας τον πιανουν? Φιλε unique αν θελει καποιος βελτιωτης να βαλει λεφτα στη τσεπη του απο μια μετατροπη θα το κανει και ουτε που θα το καταλαβεις! το χειροτερο ειναι οτι ολοι τους εχουν αυτο ως σκοπο οποτε λογικο να γινονται μαλακιες στα αμαξια συνεχεια. Παιδια να ξερετε εχουν γινει τα χειροτερα...
πχ χθες που πηγα σε γνωστο ρεκτιφιε για το μοτερ μου στην Αθηνα ηταν ενα παλικαρι μ ενα Vts το οποιο το ειχε τουρμπισει σε πολυ πολυ γνωστη 'εταιρεια' και μολις ειχε σπασει το μοτερ του μετα απο 1000 km. To αστειο της υποθεσης ηταν οτι το παιδι ειχε πληρωσει 6000 ευρω (για εμβολα, μπιελες......) και ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ετσι για να ξυπνησουν μερικοι και να ξερετε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια
A....D.... ΑΝ σαν θυμιζει κατι...