Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από costas.x
Οταν λες μπόλικα λάδια πόσο καίει ??
Αν τον κινητήρα σου τον πρόσεχες γνώμη μου είναι να ασχοληθείς με αυτόν.
Οι περισσότεροι που άλλαξαν κινητήρα έμπλεξαν.
|
καλημερα! φιλε Κωστα απλα εγραψες το καλυτερο μυνημα και το ποιο σωστο που εχω διαβασει σε αυτο το θεμα, μπραβο!
νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το εχει απο καινουριο το αμαξι, γιαυτο και εγω του εγραψα στην αρχη αν ισχυει αυτο, να επισκευασει το ιδιο μοτερ που το ξερει, το γνωριζει και ισως να το αγαπαει κιολας.
Και εγω ξερω πολλους που εμπλεξαν με αλλα μοτερ και αλλαγες οπως και εγω για χρονια, αμα δειτε τι εχω ρωτησει κατα καιρους θα καταλαβεται και γιατι, και μερικα θεματα εχουν μεινει ακομα αλυτα, δεν θα το αναλυσω τωρα γιατι παλι πρεπει να κατηγορησουμε μηχανικους...
Στην δικια μου περιπτωση που εβαλα αλλο μοτερ και τουρμπο ηταν αρκετοι οι λογοι.
1. Το 2Ε-Ε στο starlet ep82 τοτε εκαιγε παρα πολλα λαδια, πηγαινελα Τριπολη αναβε λαμπακι πιεσης και δεν ειχε μεσα τιποτα.
2. Αργουσε στο γκαζι κατι σαν να κολαγε αγνωστο τι.
3. Ηθελε δισκο πλατο κτλ γιατι του ειχα αλλαξει τα φωτα.
4. Ειχε χαλασει ο καταλυτης και μου ειχαν πει οτι θελει αλλον.
Οποτε + οτι ηθελα δυναμη και τουρμπο τοτε πηρα αυτη την αποφαση.
Για την corolla E11 επειδη με τρακαραν με το starlet GT τοτε και δεν πουληθηκε το μοτερ κτλ πηρα αυτο το μοντελο αποκλειστικα με σκοπο να το βαλω πανω και αυτο εκανα. Απλα θεωρω οτι δεν ειχα και αλλη επιλογη και μετα απο τοσα χρονια πιστευω οτι ηταν η καλυτερη αποφαση.