Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Αν θέλεις δοκίμασε και αυτή την εφαρμογή από το λινκ που σου έδωσα.
Αν η οθόνη είναι PX5 τότε έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για TPMS οπότε αρκεί απλά από το κρυφό μενού των factory settings να διαλέξεις έναν συμβατό τύπο.
Για τους αισθητήρες ζεις με αυτό, αν σου τους κλέψουν τότε απλά τους αντικαθιστάς. Εμένα μου έκλεψαν μια κοντή κεραία FM μέσα από την πυλωτή, στην προσπάθειά τους να την ξεβιδώσουν έσπασαν την βάση και στο τέλος την πέταξαν στο πάτωμα. Oh well, δεν θα πεθάνουμε και όλας..
|
εναν να κλεψουν θα παρω μετα εσωτερικους απλα τα πραγματα! τωρα που βρηκα πως τους βαζουμε και μονοι μας! για το φουσκωμα εχω κομπρεσερ αερος της black n decker.
ναι εμενα μου ειχαν κλεψει αεροτομη τυπου DTM χειροποιητη αλουμινιου στο starlet GT μολις την εβαψα με σπρευ στο χρωμα του αυτοκινητου! οταν την ειχα νικελ γυαλιστερη κανεις δεν την ακουμπαγε! και μου εκαναν και ζημια στις τρυπες κτλ αστα!
H πηγη μου ειναι 2din της Digital IQ δεν θυμαμαι το μοντελο ποιο ειναι.
καλησπέρα, τους αισθητηρες τους εβαλα στους τροχους ολα καλα, οι μπαταριες ειναι μεσα ετοιμες, ετσι πρεπει να ειναι απο πριν? δλδ δεν χαλανε που τις ειχαν ετσι? εβαλα το προγραμμα που μου εστειλες αλλα δεν συνδεεται δεν βρισκει τπτ στο scan. Επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις γιατι δεν εφτιαξε με κανεναν τροπο το google play, εβαλα ενα αλλο τιποτα τα ιδια...
μετα παλι τα ιδια το google play! εχασα και το igo primo μαλλον σβηστηκε...
ΤΕΛΕΙΑ!!!!
και το προβλημα παραμενει δεν μπορω να βαλω κανενα αλλο προγραμμα!
ο πωλητης ζητησε το email μου να μου στειλει screenshot!!!
του λεω δεν θελω να το γραψω δημοσια, δωσε μου το δικο σου να στο στειλω και μετα καμια αλλη απαντηση....
και απο το banggood εχω παρει τα απειρα πραγματα ισως περισσοτερα απο το ebay και δεν ειχα ποτε θεμα! τι να πω τωρα???