Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-11-12, 14:33
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα 25 ειναι πολλα, τοσα ειχα δωσει στον τσακανικα στο maha που ειναι πολυ καλυτερο δυναμομετρο και πιο οργανωμενο. 20 ειναι μια χαρα για το maikon
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 15:16
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Σχετικά με το Power, σαφώς και κάτι τέτοιο είναι ευπρόσδεκτο. Εφόσον υπάρχει κάποια επαφή, μπορεί να μιλήσει ο Φάνης μαζί τους...

Σχετικά με το κόστος του dyno, εάν ο UNIQUE γνωρίζει καλά τον ιδιοκτήτη και θεωρεί ότι μπορεί να κουβεντιάσει το θέμα αυτό μαζί του, ας το κάνει. Διαφορετικά καλύτερα θα είναι να μιλήσουμε τηλεφωνικά μαζί του για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εάν όλα πάνε καλά, θα είμαστε τουλάχιστον 15 αυτοκίνητα, καθόλου άσχημα για τέτοιες εποχές, οπότε θα μπορούσε ο ΜΑΙΚΟΝ να μας κάνει κάτι καλύτερο.
Παλιά 04-11-12, 20:15
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
δουλευουν ακομα στο power ??? γιατι απο οτι ξερω εχει γινει επισχεση εργασιας
στον ομιλο ....

αν καποιος ξερει καποιον εκει ας μου πει να του μιλησω !!
Φανη εγω μιλησα με τα γραφεια για συνδρομη την Πεμπτη!!!
Αλλαξε χερια ιδιοκτησιας ,πουληθηκε και εδω και 4 τευχη ολα ΟΚ!!!
Αυτα ξερω ετσι!

Δεν ανηκει πλεον στην Option Press αλλα στην POWER MEDIA LTD, ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 6,151 25 ,ΜΑΡΟΥΣΙ!
ΤΗΛ:210 6858855
FAX:210 6858857

Ανηκει στον Γεωργιο Χρονοπουλο!!!

Mπορεις Φανη να μιλησεις ειτε με τον Γακη Σταυριανο ,ειτε με τον Παναγιωτη Αρχοντιτση ,αν τον ξερεις ,ειτε με τον Αγγελο Κλιβανοπουλο!!!

Σε αυτο το τηλ.πηρα και εγω προχθες και μιλησα με την Ελενη Σοφιανοπουλου ,για την ετησια συνδρομη που εκανα!

Τελειως πληροφοριακα στο τευχος 157 του Αυγουστου που ειχε και το Ibiza Dynoday χειριστης του θεματος σε κειμενο και ΦΩΤΟ ηταν ο Αλεξανδρος Βουρβαχης!!!!

Ιασωνα sorry για το ΜΑΗΑ αλλα ειπαμε δεν ξερω ποσο οργανωμενος και εξυπηρετικος ειναι ο συνεπιθετος Τσακανικας ,δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο καθε αλλο μπορει να ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ στον κοσμο , αλλα τα ΜΑΗΑ ειναι απλα αχρηστα!!!!
Μπορει να ειναι ωραια σε εμφανιση και να εχουν πολλα μπιμπλικια πανω αλλα ειναι φουμαρα για μεταξωτες κορδελες!!!
ΠΟΛΥ φορτιο χωρις λογο ,σπινιαρισμα πολυ στα σχετικα δυνατα και ΑΠΩΛΕΙΕΣ στον ΤΡΟΧΟ κουκουρουκου που απλα δεν ισχυουν!!!!
Τωρα επειδη κοστιζουν 150000 ΕΥΡΩ να το αγορασεις new εχουν πουλησει παραμυθι στον κοσμο de mek Γερμανικο και καλο μηχανημα και αλλες τετοιες π@π@ριες για να μην πω τιποτα χειροτερο!!!
Πραγματικα εχω παει σε πολλα dyno ,ολα εχουν τα καλα και τα κακα αλλα σε ΜΑΗΑ ενα καλο δεν βρηκα!Μπορω να μετρηθω σε οποιο dyno και σε οποιον θες εκτος απο ΜΑΗΑ ακομα και αν το εχει ο αδερφος μου ,δεν ειναι θεμα προσωπου-ιδιοκτητη αλλα εταιριας - μαρκας!!!Για να μην παρεξηγηθω αυτο!!!
Συν τοις αλλοις εχουμε και μετρο συγκρισης με το DASTEK κατι που προσωπικα με ενδιαφερει παρα πολυ μιας και απο περυσι εχουν αλλαξει πολλα!!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 04-11-12 στις 20:22. Αιτία: Jason και ΜΑΗΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 20:31
jason Offline:
Moderator

καλα μετρο συγκρισης δεν εχεις στο dastek, αν μας κανει καλο καιρο θα δουμε +10% αν μας κανει μετριο καιρο θα δουμε +5%
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 20:56
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα μετρο συγκρισης δεν εχεις στο dastek, αν μας κανει καλο καιρο θα δουμε +10% αν μας κανει μετριο καιρο θα δουμε +5%
Ναι ρε συ Ιασωνα αν εννοεις του μαστορα μου ΝΑΙ ,αλλα εκτος απο αυτο που ειναι το δικο μας μετρο συγκρισης με νοιαζει και στο DASTEK αλλα και στο VAMAG του Freddy που μετρηθηκα με προηγουμενο set up και εχει και αλλα ομοια αμαξια με τα δικα μου(για την Θηβα μιλαω ,που αν προλαβω θα περασω και απο εκει μια βολτα)!
Το +10% εννοεις απο την αλλη φορα?+10 απο το ΜΑΗΑ?
Τελοσπαντων μεγαλη κουβεντα γιατι αν θυμασε εχω και ενα πακο με δυναμομετρησεις που ΦΥΣΙΚΑ θα τις ξαναφερω μαζι γιατι εχουν γινει αλλες τοσες!!!
Και το ΜΑΗΑ του Φωτεινελη με το δικο μας στο Βολο εχει 23 αλογα στα 300 αλλα δεν το κανω και θεμα......
Αλλου ειναι το προβλημα στο ΦΟΡΤΙΟ ,στο ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑ αλλα και στις ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!!

Δεν μου λες Ιασωνα αφου εχεις μετρηση απο το ΜΑΗΑ (ασχετο σε ποιον ) βαλτη λιγο να δουμε αλογα σε στροφαλο και απο κατω αλογα τροχου να δουμε απωλειες να φριξουμε!!!!
Δεν γινεται ενα μπροστοκινητο με 120 αλογα να εχει 30 αλογα απωλειες και ενα μπροστοκινητο με 300 να εχει 50-60 αλογα απωλειες.....

Παράθεση:

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 21:12
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μου λες Ιασωνα αφου εχεις μετρηση απο το ΜΑΗΑ (ασχετο σε ποιον ) βαλτη λιγο να δουμε αλογα σε στροφαλο και απο κατω αλογα τροχου να δουμε απωλειες να φριξουμε!!!!

εχω κανει 3 διαφορετικές μετρήσεις σε ιδιο μοτερ και εχω δει 3 διαφορετικά αποτελέσματα στις απώλειες δεν ειναι πραγματικές
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 21:25
jason Offline:
Moderator

οι απωλειες που σου δειχνει δεν ειναι πραγματικες γιαννη.

εγω ειπα να παμε στο maha γιατι ειναι που πιο οργανωμενο(μπορει να μετρησει λ, πιεση κλπ και να στα εμαφανισει στο διαγραμμα.

γιαννη πηγαινε μετρησε στο dastek με 40 βαθμους και με -20 να δουμε ποσα αλογα διαφορα θα δειξει. το maha σου δειχνει 2 μετρησεις, αδιορθωτη και διορθωμενη( δηλαδη με ιδανικες συνθηκες) για να εχεις ενα μετρο συγκρισης.

δεν εχω προβλημα παντως με το dastek, για την παρεα θα ερθω. απλα μην το βγαλουμε και το καλυτερο δυναμομετρο.

οσο για το φορτιο δεν νομιζω να ειναι παραπανω απ΄οταν πας με 4η τερμα γκαζι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jason : 04-11-12 στις 21:31.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 21:56
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
οι απωλειες που σου δειχνει δεν ειναι πραγματικες γιαννη.

εγω ειπα να παμε στο maha γιατι ειναι που πιο οργανωμενο(μπορει να μετρησει λ, πιεση κλπ και να στα εμαφανισει στο διαγραμμα.

γιαννη πηγαινε μετρησε στο dastek με 40 βαθμους και με -20 να δουμε ποσα αλογα διαφορα θα δειξει. το maha σου δειχνει 2 μετρησεις, αδιορθωτη και διορθωμενη( δηλαδη με ιδανικες συνθηκες) για να εχεις ενα μετρο συγκρισης.

δεν εχω προβλημα παντως με το dastek, για την παρεα θα ερθω. απλα μην το βγαλουμε και το καλυτερο δυναμομετρο.

οσο για το φορτιο δεν νομιζω να ειναι παραπανω απ΄οταν πας με 4η τερμα γκαζι.
Ιασωνα καταρχην δεν παρεξηγουμαι ,απλα κουβεντα κανουμε και αναλυουμε καποια πραγματα που ισως καποιους δεν τους νοιαζει,αλλοι δεν ξερουν καν τι λεμε αλλα ολοι καταλαβαινουν ενα πραγμα:Οτι δεν ειναι ιδια ολα!

Παμε ενα ενα τωρα!Διορθωσεις κανουν ΟΛΑ τα dyno απλα δεν στο δειχνουν ολα!!!!Και στο VAMAG της Θηβας και στο Dynomet (Βολου και POWER) ,διατηρω μια επιφυλαξη για το DASΤEK αλλα θα τον ρωτησουμε πρωτα ο Θεος σε κανα μηνα!(οχι αν κανει διορθωση ,αλλα αν στην δειχνει)

Τωρα αυτο που λετε για τον ΤΡΟΧΟ δεν ισχυει και εξηγουμαι:
ΟΛΑ τα dyno μετρανε ΤΡΟΧΟ και απο τις απωλειες βγαζουν τα αλογα στροφαλου και απο τις διορθωσεις την διορθωμενη ισχυ!
ΠΩΣ ειναι δυνατο ενα οργανο ακριβειας και αξιοπιστο οπως το ΜΑΗΑ να βγαζει κουκουρουκου νουμερα ΤΡΟΧΟ ,οπως και εσεις οι ιδιοι το παραδεχεστε και απο εκει να υπολογιζει τα αλογα στροφαλου!!!

Τα ραουλα με το αμαξι εχουν τον ΤΡΟΧΟ οποτε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα dyno μετρανει ΤΡΟΧΟ ασχετα ποια ιπποδυναμη ανακοινωνουν....
Στροφαλο μετρανε μονο τα δυναμομετρα παγκου ,των εταιριων , που μαλλον δεν μας αφορουν.........
Φανταστειτε να βγαζαμε τα μοτερ εξω.........

Οπως σου ειχα πει και πιο παλια δεν θεωρησα ΠΟΤΕ το DASTEK το καλυτερο δυναμομετρο αλλα το 2010 προ ΚΡΙΣΗΣ ακομα οταν ολοι οι αλλοι της πιατσας επαιρναν για dyno 60 και 70 ευρω μαυρα και χωρις αποδειξη και στα dynoday σου εβγαζαν την ψυχη να το πανε 50ευρω με πανω απο 15 αμαξια και σου εκαναν και χαρη ,ο ΜΑΙΚΟΝ μας εκανε τοτε αν θυμαμαι καλα 30 ευρω!!!!Και καποιοι ειχαν παρει και αποδειξη!!!Περυσι 25!!!
Αν θυμασαι ειχα πει οτι ειχε μια διαφορα με του Βολιωτικου της ταξεως του 5% σε αλογα και σε ροπη!!!Αλλα τοσο εχει και στο ΜΑΗΑ οποτε δεν μου λεει κατι αυτο!!!!

Πρεπει να τα θυμομαστε αυτα και να μην τα ξεχναμε!Βεβαια τοτε ο Τσακανικας δεν ειχε ΜΑΗΑ αλλα ειχε ο Φωτεινελης που του εσκασα το 2009 110 ευρω για δυναμομετρηση παρωδια αφου δεν μπορουσε το κ@λοΜΑΗΑ να μου το μετρησει ,μου το Γ@μησε στο φορτιο και επειδη τον παιδεψα τοτε τον ΚΥΡΙΟ αυτον μου ειχε παρει 60 προκαταβολικα (120 ειχαμε (προπληρωσει με φιλο με AUDI TT και μαλιστα ηθελε 140 και μας λεει μπακαλης ειμαι να σας κοψω και εκοψε απο 10 ευρω) καΙ αλλα 50 μετα ,οταν ειχα παει και στο POWER ,τα εχω ξαναπει ,295.5 το POWER ,311.7 ο Φωτεινελης και μου ειπα οτι το αμαξι εχει προβλημα θα εβγαζε και παραπανω αφου το εκοβε στις 6600 οταν επρεπε να παει 7300!!!!

Για το φορτιο εαν θες παμε να δουμε ποση ωρα κανει να φτασει το megane απο 2000 εως τις 7000 που ειναι ο κοφτηςμε 4η και ποση ωρα κανουν σε ολα τα αλλα dyno!!!!Eιναι απλα τραγικη η διαφορα,πανω απο τον διπλασιο χρονο χωρις κανενα μα κανενα λογα να καταπονεις τοσο ενα αμαξι!!!!

Αυτα Ιασωνα τα εχω πληρωσει δεν τα λεω απο λογια αλλων αλλα απο προσωπικη εμπειρια!Εχουμε και ΜΑΗΑ εδω στον Βολο ,εχω μετρησει και το megane εκει ,καθως προσπαθησε και το Punto ενα μηνα μετα τον Φωτεινελη και ΦΥΣΙΚΑ δεν πηραμε καμια μετρηση μιας μετα τις 4800 απλα σπινιαριζε σαν ΤΡΕΛΛΟ και τωρα ο τυπος το χρησιμοποιει μονο για PARKING !!!!
Υπαρχουν ανταγωνιστες του μαστορα μου που ενω υπαρχει και ΜΑΗΑ ερχονται να τα μετρησουν στον δικο μου για τους προαναφερθεις λογους.....
ΟΚ ο τυπος δεν το εχει μαθει καλα το dyno αλλα και παλι αν ειχε ενα αλλο οποιασδηποτε αλλης μαρκας θα ηταν αλλιως τα πραγματα!!!!

ΑΥΤΑ και sorry για το μακροσκελες post αλλα πρεπει να καταλαβουμε τι γινεται!!!!
Τα υπολοιπα απο κοντα!!!

Παράθεση:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 04-11-12 στις 22:02.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 22:17
anivas86 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mr2 4a-gte
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 213
anivas86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια δεν εχει σημασια το dyno αλλα η παρεα η διαδικασια και τα πειραγματα μετα!!εξαλλου δεν εχουμε και κανενα τερας να μετρησουμε να δουμε το νουμερο θαυμα!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω κανει 3 διαφορετικές μετρήσεις σε ιδιο μοτερ και εχω δει 3 διαφορετικά αποτελέσματα στις απώλειες δεν ειναι πραγματικές
vag δεν ειναι??εεε αυτα θα εχεις! (πλακα κανω ελπιζω να μην παρεξηγηθουμε!)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-11-12, 22:29
jason Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86 Εμφάνιση μηνυμάτων
εξαλλου δεν εχουμε και κανενα τερας να μετρησουμε να δουμε το νουμερο θαυμα!!

το εσκισες...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
22η επέτειος CorollaClub - 2023 Dynoday - 2 Δεκεμβρίου 2023 corollapatra ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 24 06-12-23 22:59
2020 Corollaclub Dynoday - 5 Δεκεμβρίου 2020 (Αναβάλλεται) corollapatra ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 14-10-21 13:24
2014 Corollaclub Dynoday - 7 Δεκεμβρίου 2014 madvinegar ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 158 10-12-14 23:19
2013 Corollaclub Dynoday - 7 Δεκεμβρίου 2013 giannis gt ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 276 15-02-14 12:21
Καλά Χριστούγεννα 2012 - CorollaClub madvinegar ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 44 27-12-12 00:59

Page generated in 0,19896412 seconds (83,83% PHP - 16,17% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com