Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-11-15, 12:05
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα! για την μεταφορα της 1din πηγης στην θεση στο ντουλαπακι εχουμε εδω θεμα http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=24647&page=3
εχω βαλει και φωτος οταν την εβαλα κατω αλλα δεν βοηθαει να βλεπεις καλα απο την θεση του οδηγου. Η προηγουμενη πηγη ρυθμιζα την κλιση της οθονης και μου κοπηκε η καλωδιοταινια! ειχε και μειονεκτηματα http://www.corollaclub.com/forums/sh...099#post477099 το ταμπλετ 7αρι στην θεση πανω ψηλα 2din και πηρα πηγη 2din windows CE 6.0 7αρα και βρηκα την υγεια μου!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thalasinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Για ε12 εχει βάλει κανεις 2din ??
εδω ειναι το θεμα για Ε11 γιατι δεν ρωτας στις Ε12 ή να ψαξεις εκει πρωτα καποιος θα το εχει κανει!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πήγα στην Toyota εδώ σε μένα στον αγιο δημητριο.και μου είπε 39,50€!!!! Οπότε του είπα αστο,προτιμω να το.αφήσω να φαίνεται ή τρύπα...
ποια τρυπα λες δεν καταλαβα! για ριξε καμια φωτο! εμενα εμεινε ενα κενο στο ντουλαπακι δλδ το εβγαλα και εβαλα κατω την πηγη 1din οπως στο αλλο θεμα που ειπα και εβαλα ενα κοματι γκρι αφρολεξ και την εκλεισα και φαινοταν οκ. Δες την τελευταια φωτο στο αλλο θεμα που ειπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-15, 14:52
Το avatar του χρήστη butlerakos
butlerakos Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 G6
Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 219
butlerakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ποια τρυπα λες δεν καταλαβα! για ριξε καμια φωτο! εμενα εμεινε ενα κενο στο ντουλαπακι δλδ το εβγαλα και εβαλα κατω την πηγη 1din οπως στο αλλο θεμα που ειπα και εβαλα ενα κοματι γκρι αφρολεξ και την εκλεισα και φαινοταν οκ. Δες την τελευταια φωτο στο αλλο θεμα που ειπα.
εχω βαλει φωτο πιο κατω πως θελω να το κανω... καταρχην εχω την Ε11 facelift... οποτε θελω εκει τωρα που εχει το μαμα κασετοφωνο (βλεπε 3η φωτο) να βαλω ενα ραδιο cd κι εκει που ειναι η 6πλη cdιερα της Toyota να βαλω το ντουλαπακι που εβγαζε η Toyota για τα facelift. με λιγα λογια να το κανω οπως φαινεται στις δυο πρωτες φωτο που εχω βαλει... ελπιζω να εγινα κατανοητος.. εν κατακλειδι ψαχνω αυτο το ντουλαπακι...
Παλιά 25-11-15, 20:19
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από butlerakos Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω βαλει φωτο πιο κατω πως θελω να το κανω... καταρχην εχω την Ε11 facelift... οποτε θελω εκει τωρα που εχει το μαμα κασετοφωνο (βλεπε 3η φωτο) να βαλω ενα ραδιο cd κι εκει που ειναι η 6πλη cdιερα της Toyota να βαλω το ντουλαπακι που εβγαζε η Toyota για τα facelift. με λιγα λογια να το κανω οπως φαινεται στις δυο πρωτες φωτο που εχω βαλει... ελπιζω να εγινα κατανοητος.. εν κατακλειδι ψαχνω αυτο το ντουλαπακι...
καλησπέρα! ναι το είδα πως έχεις την facelift. Το radio cd αυτο ειναι το ιδιο με αυτο που ειχε οταν αγορασα την corolla μου, δυστυχως απεβιωσε.
Το πλαισιο της κονσολας ειναι το ιδιο και με την δικια μου, απλα εμενα επειδη απο μαμα ειναι πανω η πηγη (δεν υπαρχει το trip computer) τι ειναι αυτο που εχει επανω εσενα, εμενα εχει ενα μεγαλο 2din ντουλαπακι κατω.
Παντως το ποσο που σου ειπε η Toyota για καινουριο παντα δεν μου φαινεται τρελο εμενα, η βαση 2din που ειναι απο δεξιοτιμονο μοντελο εκανε κανονικα κανενα 175αρι οπως μου ειπε ο φιλος Κωστας, εμενα μου την εδωσε φτηνα αλλιως ποτε δεν θα την αγοραζα!
αν παρολαυτα δεν θελει να δωσεις τοσα, γιατι δεν κοιτας σε κανα μαντρα πας και βρεις? πχ στον Καπελα στην Λιοσιων?
δες και μερικες φωτος απο την δικια μου κονσολα στο κατω μερος που σε ενδιαφερει μηπως παρεις ιδεες να κανεις κατι μονος σου.
Εμενα εμεινε μικρο κενο επειδη ναι μεν αυτη η πηγη ηταν 1DIN αλλα ειχε φαρδια προσοψη, ετσι εχω αφησει ενα μικρο κενο πανω αλλα καλυπτεται απο την φαρδια προσοψη και δεν το βλεπεις, και το κατω το εκλεισα.

και μερικες φωτος απο τη νεα πηγη στην θεση 2 din για να μην γεμισουμε φωτος ειναι εδω περα (ανακατευτηκαν οι φωτος με του σασμαν) http://s180.photobucket.com/user/Nik...?sort=3&page=1
δλδ πλεον εβαλα ξανα κατω το 2din ντουλαπακι, οι ποιο πριν φωτος ηταν οταν ειχα βαλει ταμπλετ 7αρι στην βαση 2din.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-11-15 στις 20:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-17, 18:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, το θεμα για ιδιοκατασκευη 2 din μεταφερθηκε εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25476
ευχαριστουμε για τον οδηγο! ωραια δουλεια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-18, 19:17
Το avatar του χρήστη stamosae86
stamosae86 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΛΑΜΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 0
stamosae86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Την καλησπερα μου ξανα, συγνωμηπου αργω να απαντησω αλλα οι ωρες εργασιας οπως καταλαβαινετε,,,,, ειδα τις φωτο που ανεβασε ο φιλος chris, ενδιαφερων και λιγο δυσκολη πατεντα, βεβαια δεν ξερω αν οι κατω βασεις οντως καθησανε σωστα στο ταμπλο,,,
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-18, 00:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα, δεν πειραζει μην ανησυχεις!
κοιτα να δεις επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεις την κανονικη 2din αλλα και πολυ ακριβη, οι περισσοτεροι χαλανε μια μαμα 1din και κανουν ιδιοκατασκευες.
Μια χαρα καθεται δεν εχει προβλημα με την ιδιοκατασκευη, μονο η εμφανιση αν δεν γινει καλη κατασκευη μπορει να σε χαλαει.

Σχετικα με την μαμα 2din τωρα, ειναι απο δεξιοτιμονο αμαξι, δεν υπηρχε για καποιο λογο σε αριστεροτιμονα.
Αυτο σημαινει οτι δεν καθεται 100% καλα και σωστα, επειδη εχει αλλη κλιση το ταμπλο και αφηνει καποια κενα. Εγω δεν τα εχω κλεισει καπως δεν βρηκα καποιο τροπο και δεν ηθελα να βαλω σιλικονες ή στοκους.
Αν δεις λιγο ποιο πισω εχω σηκωσει και φωτος που τα δειχνω.
Σχετικα με τις τιμες οπως μου ειπε το παλικαρι που μου την πουλησε σε πραγματικα τιμη ευκαιριας του ειχε παει απο Toyota παντα 170 ευρω με ολα τα σχετικα παρελκομενα!

Η αλλη λυση ειναι αντι να κανεις κατι με την πανω, να βγαλεις το ντουλαπακι κατω που ειναι 2 din και να βαλεις εκει μια πηγη.
αλλα ειναι τοσο χαμηλα που ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις.
Ειχα βαλει εκει πηγη 1din με οθονη ανακλινομενη και στην 2din μετατροπη με ταμπλετ αλλα και παλι δεν εβλεπα, αποσπαση προσοχη απο τον δρομο κτλ. δες εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25477
Ρωτα σε κανενα γνωστο μαντρά για την 2din αν βρεις κατι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-18, 15:19
Το avatar του χρήστη stamosae86
stamosae86 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΛΑΜΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 0
stamosae86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα παιδια, ελπιζω να ειστε ολοι καλα....!!!
εκανα μια μικρη αναζητηση και βρηκα αυτο....
https://www.amayama.com/en/part/toyota/554051a050b2 , εσεις τι λετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-18, 07:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα, αυτό λεει out of stock καταρχήν.
Και μετα χρειαζονται κατι λαμακια κτλ που δεν εχει.
Ριξε μια ματια στο θεμα από την αρχη τα εχουμε πει και με κωδικούς κτλ.
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=23209
1η σελιδα του θεματος….
πας και στο www.toyodiy.com βαζεις κωδικούς και τα βλέπεις, πρεπει να γραφτεις για να βλέπεις σχεδια δωρεαν είναι.

http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=23209&page=5
ποστ #44 εχω φωτος που φαινονται και τα λαμακια που λεμε, χωρις αυτά πηγή δεν μπορει να μπει...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-23, 17:30
Το avatar του χρήστη ominus
ominus Online:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 38
ominus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλησπερα παιδια σχετικα με την οθόνη 2din εχω εντοπιση ενα καταστημα που βαζει σε toyota σαν τα δικα μας οθονη 1din σαν μοναδα με οθονη για 2din χωρις να αλλαξει το ταμπλο

https://youtu.be/Xsr40yGOyVM?list=FL...Qpqala1eL3IYrg

https://www.youtube.com/watch?v=gLat...B4%CE%B7%CF%82

και μια αλλη απο εδω

https://www.ideahellas.gr/%CE%B5%CE%...oyota-corolla/

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ominus : 30-09-23 στις 17:36.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-09-23, 18:02
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καλησπερα, να τονισω κατι εδω, η οθονη στο βιντεο ειναι 2 din μπροστα η οθονη της συσκευης μονο, ολο το σωμα ομως απο πισω ειναι 1din, γιατι εχει και συσκευες που ειναι ολοκληρες 2din, οπως και η δικια μου, αυτες που εχουν σωμα 1 din με οθονη 2din βγηκαν νομιζω τωρα τελευταια, μεχρι προτεινος βαζανε 1din που εχουν ανακλινομενη οθονη γιατι υπαρχει και αυτη η λυση και δεν θες βαση τιποτα αλλα οι ανακλινομενες χαλανε ευκολα καλυτερα να ειναι σταθερη.

Δεν ξερω τωρα αν αυτο που φτιαχνει αυτος μπορει να χωρεσει κανονικη συσκευη 2din, οποτε προσοχη σε αυτο αν καποιος θελησει να παρει ετοιμη βαση. Εγω εχω την γνησια της Toyota απο δεξιοτιμονο, αριστεροτιμονα δεν ειχαν 2din βαση ετσι κι αλλιως.

Το ειπες οτι ειναι 1din η συσκευη με οθονη 2 και εσυ απλα λεω σε περιπτωση που καποιος θελει να βαλει 2 din συσκευη, εχω δει να την δειχνουν και αλλου και νομιζουν οτι χωραει συσκευες 2din.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβολεις Ομιχλης,Κονσολα skarpelos TOYOTA COROLLA E 12 26 22-10-17 11:26
κονσολα κλιμα ε12 basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 0 03-03-15 20:16
κονσολα clima face σε proface basilakiscorolla TOYOTA COROLLA E 12 5 03-09-12 18:38
Κονσολα E11 Facelift keichi TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 29-11-09 13:01
κεντρικη κονσολα dj_kostis TOYOTA COROLLA E 12 11 21-02-09 10:31

Page generated in 0,19324899 seconds (84,36% PHP - 15,64% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com