καλησπέρα, δεν πειραζει μην ανησυχεις!
κοιτα να δεις επειδη ειναι πολυ δυσκολο να βρεις την κανονικη 2din αλλα και πολυ ακριβη, οι περισσοτεροι χαλανε μια μαμα 1din και κανουν ιδιοκατασκευες.
Μια χαρα καθεται δεν εχει προβλημα με την ιδιοκατασκευη, μονο η εμφανιση αν δεν γινει καλη κατασκευη μπορει να σε χαλαει.
Σχετικα με την μαμα 2din τωρα, ειναι απο δεξιοτιμονο αμαξι, δεν υπηρχε για καποιο λογο σε αριστεροτιμονα.
Αυτο σημαινει οτι δεν καθεται 100% καλα και σωστα, επειδη εχει αλλη κλιση το ταμπλο και αφηνει καποια κενα. Εγω δεν τα εχω κλεισει καπως δεν βρηκα καποιο τροπο και δεν ηθελα να βαλω σιλικονες ή στοκους.
Αν δεις λιγο ποιο πισω εχω σηκωσει και φωτος που τα δειχνω.
Σχετικα με τις τιμες οπως μου ειπε το παλικαρι που μου την πουλησε σε πραγματικα τιμη ευκαιριας του ειχε παει απο Toyota παντα 170 ευρω με ολα τα σχετικα παρελκομενα!
Η αλλη λυση ειναι αντι να κανεις κατι με την πανω, να βγαλεις το ντουλαπακι κατω που ειναι 2 din και να βαλεις εκει μια πηγη.
αλλα ειναι τοσο χαμηλα που ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις.
Ειχα βαλει εκει πηγη 1din με οθονη ανακλινομενη και στην 2din μετατροπη με ταμπλετ αλλα και παλι δεν εβλεπα, αποσπαση προσοχη απο τον δρομο κτλ. δες εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25477
Ρωτα σε κανενα γνωστο μαντρά για την 2din αν βρεις κατι.