Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
 |
|

08-03-11, 09:04
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χαλαρά πανακριβα τα λαδια. Τα ιδια ειχα παρει εγω πέρσυ και τα πληρωσα 35 ευρω (τα 4 λιτρα βεβαια αλλα καταλαβαινεις... Με 70 ευρω θα ειχα παρει 8 λιτρα).
|

08-03-11, 22:34
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
kavala
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε εχεις δικιο αλλα για ενα φιλτρο καμπινας και μια καρτα καυσαεριων(που δεν εχει εργατικα) +λαδια φιλτρο τα εργατικα δεν νομιζεις οτι ειναι πολλα για 20 λεπτα δουλεια.και χωρις αλλαγει μπουζι.
φιλικα παντα και συγνωμη εκ των προτερων αν δεν εκανα καλη διατυπωση
|
 |
|
 |

08-03-11, 23:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Μετα σου λενε δεν εχουν δουλεια οι αντιπροσωπειες!Εμ με τετοιες τιμες τι θα κανει και ο κοσμος?
Εχουν αναγαγει την αλλαγη λαδιων σε επιστημη!ΕΛΕΟΣ!!!
Ρε να κλεισουν ολοι τους!
Και εδω στο Βολο εχω εναν ξαδερφο που δουλευει στην ΤΟΥΟΤΑ και μου τα λεει!Τωρα τελευταια ομως το πηραν χαμπαρι και ριξαν τιμες ,τωρα που εφτασε ο κομπος στο χτενι και απολυσαν 2-3!
Παντως ρε παιδια απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια υπαρχουν διαφορες!Στο Βολο και στην Λαρισα ειναι ο ιδιος και υπαρχουν διαφορες!
Συναδελφος απο Τυρναβο Λαρισας ηρθε Βολο για αμορτισερ!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ χρεωνουν μου φαινεται! 
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|

08-03-11, 23:31
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Γιάννη υπάρχει το λεγόμενο Flat Rate το οποίο επινοήθηκε για να υπάρχουν ενιαίες χρεώσεις, όσων αφορά την χρονοχρέωση, σε όλες τις ΤΟΥΟΤΑ. Πάντως αν συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν με κλειστά μάτια, θα τα κλείσουν τα μαγαζιά. Έχει κάτι χρονο-χρεώσεις....!
Πολλές διαφορές βέβαια προκύπτουν και από την τιμή της εργατοώρας.
 |
|
 |

08-03-11, 23:43
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Το ξερω Σωτηρη και ομως υπαρχουν διαφορες ΑΚΟΜΑ!
Τουλαχιστον πριν κανα 3 μηνο που αλλαξε τα αμορτισερ ο συναδελφος!
Τι να πω?
Εγω αν ξαναεπαιρνα ΑΝ λεω καινουργιο αμαξι(λογω εγγυησης) δεν θα το πηγαινα σε αντιπροσωπεια!
Εξαλλου αν τηρεις σωστα την καθορισμενη συντηρηση του κατασκευαστη , οπου και να το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα με την εγγυηση!
Βρε να τις κλεισουν τις αντιπροσωπειες αν δεν βαλουν μυαλο!
Ηδη στο Βολο η RENAULT που ηταν Λαρισης εκλεισε και κανα 6 μηνο δεν υπηρχε κανενας , εως να ενωθει το Group DACIA- RENAULT και να τις παρει ο Σφακιανακης που εχει και την OPEL!
ΥΓ. Μου ειχαν ζητησει το 2004 για το Σερβις των 60000χμ.με ιμαντες και τετοια 800 ΕΥΡΩ!(Εγγυηση)
Πηγα σε εξουσιοδοτημενο και πληρωσα 500 για τα ακριβως ιδια(και με εγδαρε και αυτος )
Τωρα το παω στο φιλο Θοδωρα και τα βασανα μου τελειωσανε!
|
|
 |
|
 |

08-03-11, 23:59
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Το ξερω Σωτηρη και ομως υπαρχουν διαφορες ΑΚΟΜΑ!
Τουλαχιστον πριν κανα 3 μηνο που αλλαξε τα αμορτισερ ο συναδελφος!
Τι να πω?....
|
Καλά στα αμορτισέρ το Flat Rate για Corolla E12 λέει (αν θυμαμαι καλά) 3,2 ώρες. Αν υπολογίσεις την εργατοώρα 42€+ΦΠΑ καταλαβαίνεις που πάει το μαλλί???
Αν δεν λάβουν υπόψιν το manual και πουν να βαλουν μια καλύτερη τιμή τότε εκει μπορείς να καταλάβεις πόσο της Ποπης μπορεί να γίνει!!!
Παράθεση:
Εγω αν ξαναεπαιρνα ΑΝ λεω καινουργιο αμαξι(λογω εγγυησης) δεν θα το πηγαινα σε αντιπροσωπεια!
Εξαλλου αν τηρεις σωστα την καθορισμενη συντηρηση του κατασκευαστη , οπου και να το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δεν αντιμετωπιζεις κανενα προβλημα με την εγγυηση!...
|
Θέλει ομως να κρατάς ολες τις αποδείξεις και αντίγραφα από το βιβλίο εισερχομένων. Επίσης νομίζω, την αντικατάσταση του ανταλλακτικου που θα προκύψει σε εγγύηση, πρέπει να την κανει αυτός που σου κανει και το Σερβις. (Αυτό βεβαια δεν είναι προβλημα για τον ιδιοκτητη του αυτοκινήτου είναι λιγο του συνεργείου).
Παράθεση:
εως να ενωθει το Group DACIA- RENAULT και να τις παρει ο Σφακιανακης που εχει και την OPEL!!
|
Ο Σφακιανάκης έχει την Opel στην Ελλάδα?? Είσαι σίγουρος?? Μήπως είναι απλά εξουσιοδοτημένος έμπορος?
Εγώ ξέρω την GM Hellas

09-03-11, 00:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Δεν ξερω τι γινεται στην Υπολοιπη Ελλαδα αλλα στο Βολο ναι αυτος τα πηρε!
Παντως ξερω οτι εχει αρκετες αντιπροσωπειες σε ολα τα μερη της Ελλαδας!
Την εισαγωγη την εκανε η MAVA τωρα δεν εχω ιδεα πραγματικα τι γινεται,αλλα για να σου πω και την αληθεια δεν με νοιαζει κιολας!Ας την εχει οποιος θελει ουτως η αλλως δεν θα ξανασχοληθω με αντιπροσωπειες! 
|
|

09-03-11, 00:06
|
banned
|
|
|
|
Τωρα μόλις το δεξί μου αυτι πήρε, ότι η toyota προσφέρει 2 χρονια δωρεάν σέρβις, 4 χρονια οδική βοήθεια, και βέβαια 6 χρονια εγγυηση!!!
Α ρε π.... κρίση τι κάνεις 
|
 |
|
 |

09-03-11, 07:34
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos
φιλικα παντα και συγνωμη εκ των προτερων αν δεν εκανα καλη διατυπωση
|
Προς Θεού Φίλιππε, δε παρεξήγησα ούτε στο ελάχιστο τα λεγόμενά σου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από philippos
φιλε εχεις δικιο αλλα για ενα φιλτρο καμπινας και μια καρτα καυσαεριων(που δεν εχει εργατικα) +λαδια φιλτρο τα εργατικα δεν νομιζεις οτι ειναι πολλα για 20 λεπτα δουλεια.και χωρις αλλαγει μπουζι.
|
Σωστά τα λες, εάν λάβεις υπόψη τι ακριβώς αντικαταστάθηκε. Όμως, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω απόλυτα το κόστος, το οποίο και πλήρωσα με πόνο στη καρδιά και λίγο τσούξιμο σε γνωστή οπή του σώματος μου  , μπορεί να μην αλλάχθηκαν ας πούμε τα μπουζί ή τα τακάκια, αλλά η διαδικασία για τον έλεγχό τους έγινε, που απαιτεί το χρόνο τους. Εγώ μπήκα στο συνεργείο στις 8:30 και βγήκα στις 12:00 (καμιά ωρίτσα κράτησε η αλλαγή των αμορτισέρ) και όλη την ώρα κάποιος τεχνικός ήταν στο αυτοκίνητό μου. Οπότε τα 40 ευρώ εργασία για το σέρβις τα θεωρώ λογική τιμή. Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει 30-35 ευρώ από το κόστος των λαδιών εάν τα είχα αγοράσει από το net και έτσι το συνολικό κόστος θα ήταν σαφώς μικρότερο.

05-09-12, 20:08
|
|
|
|
|
για να μήν ανοίγω άλλο post αν και πλέων κανείς δεν έχει ts εντός εγγύησης
με πήραν  για το service 8ετίας μου είπαν θέλει:
λάδια-φιλτρο
φίλτρο a/c
φίλτρο αέρα
μπουζί
αλλαγή υγρών φρένων
τσεκάρισμα σε 56 σημεία
εργασία
λάδια , φίλτρο λαδιού, φίλτρο a/c , καθαριστικό φρένων με εργασία 180 ε
μπουζιά υγρά φρένων έχω αλλάξει...
χρεώνουν 60-70 εργασία!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,25480294 seconds (83,20% PHP - 16,80% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|