Καταρχας ευχομαι στο φιλο Garazakia να μη του ξανατυχει κατι τετοιο και να ναι καλα το παιδι που χτυπησε.
Σε ολες αυτες τις σελιδες υποθηκαν αρκετα σωστα πραγματα.
Εγω προσωπικα αρχησα να προβληματιζομαι με αυτα που διαβασα απο το φιλο μας περι ABS. Εχω την εντυπωση οτι δουλευει μια χαρα στο αυτοκινητο μου, αν και δεν εχει μπει σε λειτουργια πολλες φορες. Θα επιδιωξω να το τεσταρω καποια στιγμη σε μερος που μπορω να το κανω, για να δω και εντυπωσεις που θα μου αφησει.
Κατα τα αλλα παιδια ο δρομος, μας θελει παντα συγκεντρωμενους σε αυτον και το μυαλο μας πρεπει να ναι παντα καθαρο.
Ενα γατι και ενα σκυλι στο 1 μετρο δε το προλαβαινουμε ουτε και με 30km/h αν πηγαινουμε. Τα υπολοιπα θεωρω οτι τα προλαβαινουμε αν εχουμε σωστες ταχυτητες και παντα το μυαλο μας να στροφαρει πιο πολυ απο το μοτερ μας.
Η προβλεψη οτι "τωρα σε αυτο το στενο ισως μου πεταχτει καποιος" ειναι οτι καλυτερο μπορει να μας συμβαινει, το λεω και ενεργητικη ασφαλεια...καθως περα απο τα φρενα, τα τακακια, τα λαστιχα κτλ, η προβλεψη και το καθαρο μυαλο ξανατονιζω ειναι σημαντικα εφοδια!
Το ABS θεωρω ειναι ενα απιστευτο εργαλειο ασφαλειας για ολους! Οταν λειτουργει
σωστα ναι σωζει ζωες. Το ESP και τα υπολοιπα συστηματα μερικους μπορει να τους ξενερωνουν, το ABS οταν λειτουργει
σωστα ΠΟΤΕ!
Μην ξεχνατε οτι στους δρομους δε βγαινουν μονο τα καλα παιδια και τα προσεκτικα, αλλα και οι τρελοι που δε χωρεσαν στα τρελαδικα.
Παντα με προσοχη!