Εμενα μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο ρε παιδια να πηγαινει χειροτερα απο ΠΡΙΝ!
Δεν αμφισβητω αυτο που λες ,απλα μηπως γινεται κατι αλλο που τυχαια προεκυψε μετα το προγραμμα?Λεω εγω τωρα!
Αν πας απο τον Ανδριανακη πες του ποσο φτωχο ηταν πριν δηλαδη και πηγαινε καλα και ποσο πλουσιο ειναι τωρα για να λεει ασφαλες!
Για να τα πω με νουμερα να γινω κατανοητος απο ολους εννοω οτι αν πριν δουλευες πανω απο 14.7 μεχρι το κοφτη θα εσφιγγε και δεν θα πηγαινε!
Επισης τωρα για να πηγαινεις χειροτερα απο καυσιμο πρεπει να δουλευεις κατω απο 11 ωστε να το πνιγει!
Ξερεις γιατι στα λεω ολα αυτα ,γιατι αντιμετωπισα πριν ενα μηνα το ιδιο προβλημα με το megane οταν ηρθε ο Oveload Βολο να μου κανει ξανα το προγραμμα και το innovate που εχω στο αμαξι ,απο μ@λ@κια δικια μας ,δεν το ειχαμε σεταρει σωστα εδειχνε πλουσιο ,εμεις το καναμε φτωχο και φυσικα εκτος οτι εγινε επικινδυνο δεν πηγαινε κιολας!Μιλαω για μειγμα της ταξεως του 16.5 στο κοφτη!
Τωρα που βρηκα το λαθος ,εφτιαξα το οργανο και ξαναεφτιαξα την προηγουμενη βδομαδα το προγραμμα δουλευω απο 14 εως 4000-4500 και στο πατημα καταβαζει 13 και πανω απο τις 6000 εως το κοφτη 12.4-12.5 που ειναι και πολυ πλουσιο και ασφαλες αλλα και αποδοτικο!
Τα λεω ολα αυτα για να καταλαβεις οτι για να πηγαινει χειροτερα απο προγραμμα λογω υπερβολικα πλουσιου,πρεπει να εισαι 11 και κατω κατι που αν θυμαμαι με 1.4 μπεκ που εχεις και στο 100% να τα δουλεψει δεν θα μπορεσει να το φτασει!Πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω!
Αυτα εξαλλου μου ειπε και ο Overload οταν του ειπα οτι εβλεπα στο οργανο καυσιμο της ταξεως του 9 και παρακατω,τρομαξε και μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται ,ουτε μπροστα δεν θα επαιρνε αλλα και δεν επαρκουν τα μπεκ για τοσο καυσιμο!!!
Οπως και να εχει αν θες την γνωμη μου βαλε ενα οργανο wideband οποια μαρκα θες ΑΕΜ , Innovate οτι γουσταρεις ,βαλτο πανω για να βλεπεις τι γινεται!!!Αξιζει τα λεφτα του!Αν παλι δεν θες πηγαινε στον Ανδριανακη και ρωτα τον ποσο δουλευε πριν και ποσο τωρα με ακριβη νουμερα ,αν δεν θυμαται ας το βαλει ξανα στο δυναμομετρο και ας βαλει το οργανο στην εξατμιση να σου πει ακριβως!
Εγω παντως λεω κατι αλλο γινεται!!!
Συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα ,ελπιζω να εγινα κατανοητος και οχι κουραστικος!!!