Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-10-11, 17:39
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Hλια μακαρι να βρεις την ακρη γρηγορα ρε φιλε!Οντως και γω επαθα μια ψιλοπλακα οταν πεταχτηκε αρχικα το G6,πριν εφευγε αμεσως το υπερκυβισμενο...Ψηλα το ενιωθα και εγω ξεμενε πολυ απο δυναμη το αυτοκινητο ενω πριν εδινε μεχρι τον κοφτη

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 18:08
Το avatar του χρήστη TARZAN
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11
Περιοχή: Βύρωνας
Δύναμη Σεβασμού: 265
TARZAN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εκτώς του ότι ήταν πιο γρήγορο πριν, είχε και πιο σωστή-ομαλή λειτουργία.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 18:11
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ηλία αλλαξε εξάτμιση και βαλε εισαγωγή πεταλουδα..Αλλιως πηγαινε στον Ανδριανακη να στο κανει οπως ηταν.
Φιλος με Celica έβαλε εξατμιση 60 mm ,καταλύτη 100 ή 200(δεν ειμαι σιγουρος),εισαγωγή injen,μπουζι ιριδιου TS και παραλληλο και εβγαλε 158 στροφαλο και περιπου 20 κιλα ροπη.Μου ειχε πει οτι θα εκανε και ενα ψιλογυαλισμα στην πεταλουδα αλλα δεν ξερω αν το εκανε τελικα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 18:28
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηλία αλλαξε εξάτμιση και βαλε εισαγωγή πεταλουδα..Αλλιως πηγαινε στον Ανδριανακη να στο κανει οπως ηταν.
Φιλος με Celica έβαλε εξατμιση 60 mm ,καταλύτη 100 ή 200(δεν ειμαι σιγουρος),εισαγωγή injen,μπουζι ιριδιου TS και παραλληλο και εβγαλε 158 στροφαλο και περιπου 20 κιλα ροπη.Μου ειχε πει οτι θα εκανε και ενα ψιλογυαλισμα στην πεταλουδα αλλα δεν ξερω αν το εκανε τελικα.
Αντρέα, δεν έχω τα λεφτά για να κάνω όλα αυτά, τουλάχιστον τώρα...Σκεφτόμουν μόνο για πολλαπλή πεταλούδα με το υπάρχον πρόγραμμα, ώστε ο παραπάνω αέρας να αντισταθμίσει το πολύ καύσιμο που πιστεύω ότι έχω, αλλά και πάλι, θα δουλεύει σωστά?Ελπίζω όταν πάω από τον προγραμματιστή να μου δώσει μια λύση, γιατί δεν γίνεται ή να είναι αργό ή ασφαλές...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 18:30
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πρωτα αλλαξε αυτα που θες και μετα πηγαινε για διορθωση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-10-11, 23:01
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εμενα μου φαινεται εξαιρετικα δυσκολο ρε παιδια να πηγαινει χειροτερα απο ΠΡΙΝ!
Δεν αμφισβητω αυτο που λες ,απλα μηπως γινεται κατι αλλο που τυχαια προεκυψε μετα το προγραμμα?Λεω εγω τωρα!
Αν πας απο τον Ανδριανακη πες του ποσο φτωχο ηταν πριν δηλαδη και πηγαινε καλα και ποσο πλουσιο ειναι τωρα για να λεει ασφαλες!
Για να τα πω με νουμερα να γινω κατανοητος απο ολους εννοω οτι αν πριν δουλευες πανω απο 14.7 μεχρι το κοφτη θα εσφιγγε και δεν θα πηγαινε!
Επισης τωρα για να πηγαινεις χειροτερα απο καυσιμο πρεπει να δουλευεις κατω απο 11 ωστε να το πνιγει!
Ξερεις γιατι στα λεω ολα αυτα ,γιατι αντιμετωπισα πριν ενα μηνα το ιδιο προβλημα με το megane οταν ηρθε ο Oveload Βολο να μου κανει ξανα το προγραμμα και το innovate που εχω στο αμαξι ,απο μ@λ@κια δικια μας ,δεν το ειχαμε σεταρει σωστα εδειχνε πλουσιο ,εμεις το καναμε φτωχο και φυσικα εκτος οτι εγινε επικινδυνο δεν πηγαινε κιολας!Μιλαω για μειγμα της ταξεως του 16.5 στο κοφτη!
Τωρα που βρηκα το λαθος ,εφτιαξα το οργανο και ξαναεφτιαξα την προηγουμενη βδομαδα το προγραμμα δουλευω απο 14 εως 4000-4500 και στο πατημα καταβαζει 13 και πανω απο τις 6000 εως το κοφτη 12.4-12.5 που ειναι και πολυ πλουσιο και ασφαλες αλλα και αποδοτικο!

Τα λεω ολα αυτα για να καταλαβεις οτι για να πηγαινει χειροτερα απο προγραμμα λογω υπερβολικα πλουσιου,πρεπει να εισαι 11 και κατω κατι που αν θυμαμαι με 1.4 μπεκ που εχεις και στο 100% να τα δουλεψει δεν θα μπορεσει να το φτασει!Πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω!
Αυτα εξαλλου μου ειπε και ο Overload οταν του ειπα οτι εβλεπα στο οργανο καυσιμο της ταξεως του 9 και παρακατω,τρομαξε και μου ειπε οτι αυτο δεν γινεται ,ουτε μπροστα δεν θα επαιρνε αλλα και δεν επαρκουν τα μπεκ για τοσο καυσιμο!!!

Οπως και να εχει αν θες την γνωμη μου βαλε ενα οργανο wideband οποια μαρκα θες ΑΕΜ , Innovate οτι γουσταρεις ,βαλτο πανω για να βλεπεις τι γινεται!!!Αξιζει τα λεφτα του!Αν παλι δεν θες πηγαινε στον Ανδριανακη και ρωτα τον ποσο δουλευε πριν και ποσο τωρα με ακριβη νουμερα ,αν δεν θυμαται ας το βαλει ξανα στο δυναμομετρο και ας βαλει το οργανο στην εξατμιση να σου πει ακριβως!
Εγω παντως λεω κατι αλλο γινεται!!!
Συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα ,ελπιζω να εγινα κατανοητος και οχι κουραστικος!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-11, 04:29
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εμενα μου κανει εντυπωση γιατι και α σταδιου 4ΖΖ που εχουν βαλει προγραμμα(χωρισ πολλαπλες πεταλουδες αντε με μεσαιο τελικο) και πηγαιναν καλυτερα και κερδισαν και σε οικονομια καυσιμου... Προφανως κατι εγινε λαθος με σενα ελπιζω να ειναι κατι μικρο αλλα νομιζω καλα ειναι να το πας στον προγραμματιστη σου να στο ξαναδει και αυτο νομιζω πρεπει να ειναι δωρεαν.

επειδη εχω περασει απο αρκετα σταδια και πειραματα θα σου πω περιπου πως αντιδρουσε το μοτερ μου
βάζωντας μπεκ,πολλαπλη και πεταλουδα ειχα διαφορά αλλα και τσεκ, βάζωντας τα μικρα μπεκ ειχα παλι μια μικρη διαφορα αλλα κερδησα σε οικονομια αφου σε ταξιδι εβγαλα 100+χλμ περιπου και σιγουρα εγινε ποιο γραμμικο αφου με τα μεγαλα ειχα κατι ξεσπασματα στις 3500 περιπου και ακουγοταν ωραια...αλλα δεν πηγαινε τοσο....

αλαζοντας εξ ολοκληρου εξατμηση (έχωντας ενα ΚΝ στον παπα) ειδα μεγαλη διαφορα και ενα καλυτερο αμαξι και τελος βάζωντας το intake system της TRD απλα δεν μου φτανουν οι κοφτες....
Δεν εχω προγραμμα και βαζω μονο 100αρα και να σου πω την αληθεια δεν σκεφτομαι να βαλω γιατι το αμαξι με βοηθο τις 15ρες ραβει πολλα γρηγοροτερα... και καλα... (punto abarth με προγραμμα...του ειπα 14αρη με προγραμμα και μονο που δεν με χτυπησε αυτος δηλωνε 190+αλογα και ειμασταν κοπια.)
Παλιά 20-10-11, 16:03
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Για αρχή θα πάω από τον προγραμματιστή, να μου πει και αυτός την γνώμη του και μετά βλέπουμε. Πάντως το κόψιμο που κάνει στις 3000rpm πιστεύω είναι από το πολύ καύσιμο.
Λεφτά για εξατμίσεις και εισαγωγή δεν έχω αυτή την στιγμή.
Μια ερώτηση, το ότι το αμάξι δεν βγάζει πολύ αέρα από την εξάτμιση, τι σημαίνει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-11, 16:24
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Για αρχή θα πάω από τον προγραμματιστή, να μου πει και αυτός την γνώμη του και μετά βλέπουμε. Πάντως το κόψιμο που κάνει στις 3000rpm πιστεύω είναι από το πολύ καύσιμο.
Λεφτά για εξατμίσεις και εισαγωγή δεν έχω αυτή την στιγμή.
Μια ερώτηση, το ότι το αμάξι δεν βγάζει πολύ αέρα από την εξάτμιση, τι σημαίνει?
τρυπια εξατμιση,χανει καπου πριν το τελικο το πιο πιθανο ...ή πολυ ελευθερη εξατμιση με μεγαλα καζανια .
Μειωμενο πολυ backpressure και στις δυο περιπτωσεις που ισως εν μερει να εξηγει το γιατι δεν παει καλα το αμαξι....ισως επισης καταλυτης βουλωμενος .... δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
Λογω υπερκυβισμου θα πρεπε να χεις περισσοτερα καυσαερια απο πριν ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-11, 16:39
TARZAN Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ελεύθερη εξάτμιση όχι, γιατί ήταν φτιαγμένη για το 1,4 και απέδιδε πολύ καλά.Τρυπια εξάτμιση θα το δω αν και την είχα κοιτάξει πρόσφατα.Πριν βάλω το πρόγραμμα έβγαζε πολύ αέρα, αλλά τώρα βγάζει λίγο όταν το βάζω μπρος και αμα ζεσταθει πολύ βγάζει πολύ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17688894 seconds (78,93% PHP - 21,07% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com