Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-12-10, 18:31
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 391
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε Sotoscap κι ομως στην αντιπροσωπεια που πηγαινω μου ειπαν οτι θελει κατεβασμα το μοτερ διοτι λενε δε μπορουν να το στεγανοποιησουν αλλιως επειδη δεν εχει χωρο...Μου ειπαν οτι κοστιζει γυρω στα 500 ευρω η στεγανοποιηση καθρεφτη γιατι θα κατεβασουν μοτερ...Φυσικα και ΔΕΝ θα το φτιαξω σε αυτους...
Έλα στην Βέροια τοτε....πιο πολύ σε συμφέρει!!

Ούτε θα κατεβει το μοτερ αλλά και με τα 500 € θα πληρώσεις βενζινες, διοδια, στεγανοποίηση και θα σου περισσέψουν κιολας!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-12-10, 20:20
Το avatar του χρήστη termagazis
termagazis Offline:

Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Αραχωβα
Δύναμη Σεβασμού: 204
termagazis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν ξερω τι χωρο εχει το συγκεκριμενο μοντελο αλλα δεν νομιζω για να αφαιρεσεις τον καθρεπτη να χρειαζετε να κατεβασεις μοτερ.αλλο αν ηθελεσ να κανεισ κατι σε καδενα γλυστρες κλπ.μπορει να πεδευτεις λιγο αλλα σιγουρα θα γινεται κ ετσι.στις αντιπροσωπειες ειδικα κοιτανε πωσ θα στα αρπαξουν.ουτε να σκεφτεισ να τουσ το πας φιλε!!!
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 02-12-10, 08:35
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας παιδια!!!! Μονος μου θα κατσω να το φτιαξω...Δεν υπαρχει περιπτωση να το παω αντιπροσωπεια, δε σφαξανε...Ακους εκει 500...Απλα περιμενω να ρθουν οι γιορτες που δε θα το χρειαζομαι και τοσο τ αμαξι ουτως ωστε να χω το χρονο μου για να κανω καλη δουλεια με την ησυχια μου...Τωρα δουλευει ανελλειπως τ αμαξι και δε προλαβαινω να κατσω να το λυσω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-12-10, 09:55
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω Όπως σου είπα βγαίνει αρκεί να έχεις υπομονή και να βγάλεις και να το στεγανοποιησεις Καλα μετα.θα προσεξεις μόνο μην χτυπησεις τον Καθρέφτη με σφυρια και καλεμια γιατί είναι αλουμίνιο και αν δεν σπάσει θα πετσικαρει και μετα παει στραφη.

Υ.Γ Από εργαλεία τι έχεις ακριβώς;θα χρειαστείς οπωσδήποτε καριδακια και καστανιες Από μικρή και μεγάλη κασετινα,και μια καλη φλατζοκολλα.προτίμησε την γκρι.
Σβησε και κανά μυνημα να σου στείλω πμ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 02-12-10 στις 10:01.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 03-12-10, 12:41
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Καρυδακια και τετοια εχω τα παντα...Αυτο που με προβληματιζει ειναι η τροχαλια του στροφαλου...Δεν εχω ουτε αεροκλειδο, ουτε τροπο να τη κοντραρω για να τη ξεβιδωσω αλλα ουτε και εξολκεα για να τη βγαλω μετα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-12-10, 16:44
davarisx Offline:
banned

Να την κοντραρεις δεν χρειάζεται με μια ταχύτητα και την βοήθεια της συμπίεσης βάζεις καριδακι και αποστάσεις και χτυπάς δυνατά την καστανια με ένα σφυρί 2,3,5 φορές θα λύσει.εξολκεα ούτε να το σκέφτεσαι αφού έχει ένα καρέ που μπαίνει η τροχαλια και εσυ Απλά Λύνεις την βιδα και τραβας με το ΧΕΡΙ την τροχαλια εξω.μην μασάς σε τίποτα θα λύσει με μια.

KEICHI ΣΒΗΣΕ ΚΑΝΑ Π.Μ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 03-12-10 στις 16:49.
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 03-02-11, 14:08
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

απαντηση

Επαναφερω το θεμα...Δεν το εχω φτιαξει ακομα...Η μικροδιαρροη συνεχιζεται...Πηγα σε φιλαρακι μηχανικο και μου λεει οτι και να το φτιαξεις σε ενα 6μηνο θα ξαναχανει απ το καθρεφτη και μου εφερε πολλα παραδειγματα και πελατων αλλα και προσωπικα του παραδειγματα αφου εχει και εκεινος 2 Avensis VVT-i...Επισης ετυχε να ειναι καποιος ξεκαρφωτος εκει με MR2 και ειχε και αυτος ακριβως το ιδιο προβλημα...Μου λεει οτι οι VVT-i εχουν αυτο το προβλημα με τις διαρροες στο καθρεφτη...''Δακρυζουν'' απο εκει ολοι...Κοβουν τη κολλα στη γωνια που σχηματιζεται μεταξυ μπλοκ-κυλινδροκεφαλης-καθρεφτη και οτι σχεδον ολοι αυτοι οι κινητηρες ψιλοχανουν λαδι απο κει και οι περισσοτεροι ιδιοκτητες το αφηνουν οπως ειναι...Εγω θελω να το φτιαξω (εστω και αυτες τις 2 σταγονες που χανει) αλλα αν μετα απο κανα 6μηνο ξαναρχισει τα ιδια οπως ειπε το φιλαρακι μου? Παλι λεφτα? Κανενας δε μπορει να μου το εγγυηθει...Δε ξερω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-11, 17:23
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Επαναφερω το θεμα...Δεν το εχω φτιαξει ακομα...Η μικροδιαρροη συνεχιζεται...Πηγα σε φιλαρακι μηχανικο και μου λεει οτι και να το φτιαξεις σε ενα 6μηνο θα ξαναχανει απ το καθρεφτη και μου εφερε πολλα παραδειγματα και πελατων αλλα και προσωπικα του παραδειγματα αφου εχει και εκεινος 2 Avensis VVT-i...Επισης ετυχε να ειναι καποιος ξεκαρφωτος εκει με MR2 και ειχε και αυτος ακριβως το ιδιο προβλημα...Μου λεει οτι οι VVT-i εχουν αυτο το προβλημα με τις διαρροες στο καθρεφτη...''Δακρυζουν'' απο εκει ολοι...Κοβουν τη κολλα στη γωνια που σχηματιζεται μεταξυ μπλοκ-κυλινδροκεφαλης-καθρεφτη και οτι σχεδον ολοι αυτοι οι κινητηρες ψιλοχανουν λαδι απο κει και οι περισσοτεροι ιδιοκτητες το αφηνουν οπως ειναι...Εγω θελω να το φτιαξω (εστω και αυτες τις 2 σταγονες που χανει) αλλα αν μετα απο κανα 6μηνο ξαναρχισει τα ιδια οπως ειπε το φιλαρακι μου? Παλι λεφτα? Κανενας δε μπορει να μου το εγγυηθει...Δε ξερω...
το ίδιο είχα και εγώ (yaris 1.0) το έφιαξα εδώ και 1 χρόνο στην toyota ουδέν πρόβλημα......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-02-11, 17:25
davarisx Offline:
banned

Εγω πάλι ούτε στον 4ΖΖ με 60000 χλμ είχα πρόβλημα ούτε στον 1ΖΖ που έχω τώρα με 5000χλμ έχω πρόβλημα.απλά είναι θέμα μάστορα και φλατζοκολας που θα βάλεις όπως επίσης και το βασικότερο βγάζεις καθρέφτη καθαρίσεις πολυ καλα τις επιφάνειες,τις τριβεις και με συρματακι ψιλό τύπου scotch bright μετα περνεις ένα καθαρό πανί με διαλυτικο και καθαρίζεις τα λάδια.
Μετα απλωνεις φλατζοκολλα όπου χρειάζεται(σχεδόν παντού)το αφήνεις 10 λεπτά και κουμπωνεις τον καθρέφτη και τον βιδωνεις.
Το αμάξι το βάζεις μπροστά μετα απο 24 ώρες και όχι αμέσως.αν τα κανείς όλα όπως σου είπα δεν έχεις πρόβλημα κανένα.
Απλά καλο καθάρισμα γιατί αν έχει μπιμπικια απο παλιά κολλα θα έχεις πάλι τα ίδια.

PS keichi σου έστειλα και πμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-14, 20:22
Yannis Offline:
Υπερβολικά Νέος

Yannis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σορρυ λαθως...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Yannis : 11-04-14 στις 00:23.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Γνώμες για Ιντερνετ jdtech OFF TOPIC 28 17-03-11 21:07
Γνώμες για ζάντα TARZAN TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 22-11-09 18:58
Γνώμες για μικροαναβάθμηση κωνσταντίνος TOYOTA COROLLA E 12 75 01-09-09 03:16
Έλεγχος ιμάντα χρονισμού apsogos SUPPORT 16 25-01-09 15:54
Ιμάντας Χρονισμού 4ZZ-FE TOYOTA COROLLA 111(G6) 22 28-01-08 18:00

Page generated in 0,16563106 seconds (81,78% PHP - 18,22% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com