Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-07-10, 11:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από konkon Εμφάνιση μηνυμάτων

@madvinegar, προσπαθώ να σε ακολουθήσω στην επίδειξη

Μια χαρά τα πας! Σωστοοοοοοος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 11:22
konkon Offline:

Μοντέλο: ΑΕ-82GT
Περιοχή: NIKAIA
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
konkon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων

konkon δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά δε νομίζω ότι έχουν άδικο οι γειτονες σου! εκτός αν είσαι ΝΟΜΙΜΟΣ. Αν και πάλι παρκαρισμένα αμάξια επάνω σε πεζοδρόμια είναι παράνομα. Ξερεις τι πρόστιμα είναι για παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο? σε γειτονες μου που κάποιος έριξε τηλέφωνα έφαγαν 80 ευρώ έκαστος! και δεν ήταν εγκατελημένα αμάξια! btw εγκατελημένο και παρατημένο είναι το ίδιο πράγμα!
Είμαι νόμιμος και αν θες πίστεψέ το!
Το επάγγελμά μου το επιτρέπει!(δεν είμαι πιστολέρο ε? )
Όσον αφορά τους γείτονες μου έχουν δημιουργήσει άπειρες φορές πρόβλημα με την αστυνομία για τα δήθεν παράνομα αυτοκίνητα και ότι καταλαμβάνω όλο το πεζοδρόμιο ή τον δρόμο και δεν μπορούν να παρκάρουν!
Πάντα όμως το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε.
Να πάρουν τα @$%^@ ΜΟΥ!
Ίσως να φταίει αυτό που πεισμώνουν περισσότερο και προσπαθούν να με σαμποτάρουν με κακόβουλες πράξεις που δεν θα αναφέρω!
ΤΕΣΠΑ, οι γειτόνοι δεν αλλάζουν!
Τα παρατημένα αυτοκίνητα, εξακολουθώ να τα πλένω, να τα βάζω μπροστά και να καθαρίζω από κάτω τους!!!
Παλιά 16-07-10, 20:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
konkon sorry αλλά δεν σε καταλαβαίνω! αν είσαι νόμιμος αυτό σημαίνει ότι στα αμάξια (όσα και αν έχεις) έχουν όλα τέλη κυκλοφορίας πληρωμένα και κολλημένα επάνω και έχουν και πινακίδες. Αν αυτό συμβαίνει οκ είσαι νόμιμος, άρα το πρόβλημα σου που είναι ακριβώς δεν καταλάβα! το να παρκάρει κανείς στο πεζοδρόμιο το ξέρουμε ότι είναι παράνομο και εδώ στην γειτονιά μου το κάνουν και μπροστά στην πολυκατοικία μου αλλα ΠΟΤΕ δεν έχω παρει τηλ για να φανε κλήση, γιατί το ξέρω οτι αν παρκάρουν στον δρόμο κανονικά, είναι τόσο στενοί που την άλλη μέρα θα βρουν το αμάξι τους διαλυμένο! εγω προσπαθω να παρκάρω σε φαρδιά σημεία και ΔΕΝ παρκάρω στα πεζοδρόμια.

Εν τέλη αν θέλουμε να είμαστε νόμιμοι έχουμε το αμάξι μας με πινακίδες, με τέλη κυκλοφορίας και ακόμα και παρατημένο να είναι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δικαίωμα να μας πει το παραμικρό (αν εννοείς αυτό για τους γειτονές σου). Αν δεν θέλουμε να έχουμε κάτι από τα παραπάνω το αμάξι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να είναι στον δρόμο και πρέπει να βρίσκεται σε ιδιωτικό χωρο, αλλιώς ο δήμος έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα μετά από ειδοποίηση και τον απαιτουμενο καιρό να το παρει και να το πάει για ανακύκλωση. Νομίζω ότι αυτά τα απλά πράγματα είναι κατανοητά πλήρως από ολους μας και καταλαβαίνουμε τι θα πει νόμιμο αμάξι και τι παράνομο.

ΥΓ. konkon διάβασα όσα posts έχεις γραψει σε αυτό το τοπικ και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα σου, καθώς το ύφος που γράφεις δείχνει ότι κάτι σε ενοχλεί και δεν μας εξηγείς να καταλάβουμε και εμείς. Αν το πρόβλημα σου αφορά παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο (αν τα αμάξια σου είναι νόμιμα όπως είπα παραπάνω) τότε δεν έχει να κάνει με αυτό το τοπικ. Αν είναι εξηγησε μας τι γίνεται να καταλάβουμε και εμείς για τι πράγμα μιλάμε.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-07-10 στις 20:22.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 20:30
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρε Νικιφορε..
Το προβλημα του ειναι οι γειτονες μονο για αυτους μιλαει!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 20:32
Το avatar του χρήστη vnb
vnb Offline:

Μοντέλο: corolla Ε15 1.6 sol
Περιοχή: Νεάπολη Νικαίας
Δύναμη Σεβασμού: 224
vnb είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια πανε τελικα για ανακυκλωση ομως, για οχι????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 20:35
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι πάνε! τουλάχιστον στον δημο αθηναίων! δεν ξέρω άλλοι τι κάνουν!
ΑΑ!! καλά νεα! σήμερα μάζεψε ο δήμος και άλλα παρατημένα! άντε να φεύγουν οι σαβούρες για τα παλιοσίδερα! να βρίσκουμε και εμείς να παρκάρουμε με την μία!!! τι απόλαυση να βρίσκω θέση αμέσως! ΑΛΛΟ πράγμα!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 21:06
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καποια περνανε απο τους παλιατζιδες πρωτα ή πανε και τα παιρνουν παλιατζιδες απο τις μαντρες ανακυκλωσης..
Ετυχε και ξυλωσα μοτερ απο αμαξι που βρισκοταν σε μαντρα ανακυκλωσης γιαυτο το λεω!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-10, 00:03
NikiforosGT Offline:
Moderator

αμα βρεις καμια ΕΕ111 για σφύρα από δω να μαζέψουμε τίποτα ε? :PPppp
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 22:00
vavilon Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 207
vavilon είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μπορω να καταλαβω αφου ειχαν σκοπο να το παρατησουν λογο παλαιοτητας λογο δεν ξερω εγω τι γιατι δεν πηγαν να παρουν το 1000ρικο απο την αποσυρση??
Οπως και ο ΚΟΝΚΟΝ ετσι και εγω θελω να εχω το αυτοκινητο μου...δεν γουσταρω να το αχρηστεψω ουτε σκοπευω να το στειλω για αποσυρση(εκτος και αν μου δωσουν 2000-2500 ευρω που πραγματικα αξιζει το αυτοκινητο μου), ετσι λοιπον το επλενα και το συντηρουσα ακομα και παρκαρισμενο(το οτι το επαιρνα καμια νυχτα δεν μετραει) και περα απο αυτο...καταφερα και βελτιωσα καποιους τομεις κιολας παρ'ολο που ηταν παρκαρισμενο ''παρατημενο''....
Το αισχρο αποτελεσμα ενος ρουφιανου της γειτονιας(η οποια δεν αντιμετωπιζει προβλημα παρκινγκ) ηταν να το παω στον κηπο ενος γνωστου στο χωριο του.... πριν μια εβδομαδα πηγα να το βαλω εμπρος..μολις ανοιξα το καπο για να βαλω την μπαταρια ειδα ενα ποντικι να περπαταει πανω στο κυβωτιο ταχυτητων... παραλιγο να λυποθυμησω μιας και σε αυτα τα συμπαθη ζωακια δεν εχω καμια συμπαθεια(φερτε μου δρακο να τον σκισω αλλα μην μου δειξετε ποντικι θα λυποθημισω).
Απο εκεινη την ημερα καθομαι και σκεφτομαι μιπως αξιζει τελικα να υποκειψω και να πληρωσω τους ληστες παρα να μου εγκατασταθει αυτο το συχαμενο μεσα στο αυτοκινητο μου.
συμπερασμα...αλλο το παρατημενο (νομιζω οτι φαινεται απο την εμφανιση του) και αλλο αυτοκινητο αυτουνου που απλως για οικονομικους λογους το ακινητοποιησε και περιμενει καλυτερες εποχες για να βγαλει το σηματακι του(γιατι αν δεν γινει αυτο το 2011 με βλεπω να το σπαω κομματια και το σασι που αγαπησα, περιποιηθηκα, φροντισα.....θα το πεταξω για παλιοσιδερα.

Η ολη φαση μου θυμηζει νοσοκομειο που μπαινει καποιος και επειδη δεν βρισκει κρεββατι λεει στον γιατρο να θανατωσει καποιον για να ξαπλωσει. Γιατι ρε παιδια? δεν θα σας τυχει εσας δλδ? εχετε συμφωνια με τον Θεο δλδ? Να πεταξω το αυτοκινητο μου που το αγαπαω? Γιατι δεν πετατε εσεις τα δικα σας να παρετε ποδηλατα και να μην σπατε τα νευρα σας καθε μεσημερι?

Υ.γ εγω προσωπικα μιλαω καθαρα για την δικη μου περιπτωση και ομοιων μου και οχι για κατι σαραβολα που οντως ειναι παρατημενα εδω και χρονια και δεν σκοπευει κανεις να τα κινησει καποια στιγμη.
υ.γ δεν ξερω πως θα ερμηνευσει καποιος το μυνημα μου αλλα δεν εχω κανεναν σκοπο να τσακωθω με καποιον απλως να σας κανω να προβληματισητε νομιζω οτι οσοι γραφτηκαν σε οποιοδηποτε φορουμ για τον σκοπο που γραφτηκα και εγω(αγαπη για την αυτοκινηση) με καταλαβαινουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-07-10, 22:07
NikiforosGT Offline:
Moderator

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και όντως έχει παρατημένα-εγκατελημένα χρόνια, αλλά κάποια (ίσως να είναι ποιό πρόσφατα) δεν ξέρουμε τι είναι! ούτε μπορεί ο καθένας να μπει στην διαδικασία να λέει αυτός μήπως το θέλει το αμάξι του, μηπως το ένα και μήπως το άλλο, από την στιγμή που είναι σε δημόσιο χώρο παρκαρισμένα και δεν έχει τέλη κυκλοφορίας ακόμα και αν έχει πινακίδες δεν επιτρέπεται να είναι παρκαρισμένο στον δρόμο. Ειδικά σε μέρη με ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα πάρκινγ αυτό είναι πολύ σπαστικό και καθόλου δίκαιο για εμας που είμαστε νόμιμοι πληρώνουμε τα πάντα και ΠΟΤΕ δεν βρίσκουμε παρκινγ κάτω από το 20λεπτο! όπως είπαμε και νωρίτερα αν έρθεις Κυψέλη να δεις έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτα! δεν ξέρω και τήνος είναι, οπότε έχουν την ίδια μοίρα όλα. Πάντως δεν είδα να ενδιαφερθεί κανείς! δλδ δεν έβγαλαν τα σήματα κτλ που τους έβαλαν και τελικά έχουν μαζέψει άπειρα αμάξια εδώ και καιρό και ακόμα μαζεύουν. Αρα να υποθέσω ότι όντως ήταν εγκατελημένα? τουλάχιστον γύρω από την γειτονιά μου μπορώ να πω ότι δεν βλέπω να έχει άλλα! τα πήραν όλα! αλήθεια η παράδοση πινακίδων για μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας για 1 χρόνο δεν είναι? μετά τι γίνεται ?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16940308 seconds (82,23% PHP - 17,77% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com