Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Δεν μπορω να καταλαβω αφου ειχαν σκοπο να το παρατησουν λογο παλαιοτητας λογο δεν ξερω εγω τι γιατι δεν πηγαν να παρουν το 1000ρικο απο την αποσυρση??
|
Οπως και ο ΚΟΝΚΟΝ ετσι και εγω θελω να εχω το αυτοκινητο μου...δεν γουσταρω να το αχρηστεψω ουτε σκοπευω να το στειλω για αποσυρση(εκτος και αν μου δωσουν 2000-2500 ευρω που πραγματικα αξιζει το αυτοκινητο μου), ετσι λοιπον το επλενα και το συντηρουσα ακομα και παρκαρισμενο(το οτι το επαιρνα καμια νυχτα δεν μετραει) και περα απο αυτο...καταφερα και βελτιωσα καποιους τομεις κιολας παρ'ολο που ηταν παρκαρισμενο ''παρατημενο''....
Το αισχρο αποτελεσμα ενος ρουφιανου της γειτονιας(η οποια δεν αντιμετωπιζει προβλημα παρκινγκ) ηταν να το παω στον κηπο ενος γνωστου στο χωριο του.... πριν μια εβδομαδα πηγα να το βαλω εμπρος..μολις ανοιξα το καπο για να βαλω την μπαταρια ειδα ενα ποντικι να περπαταει πανω στο κυβωτιο ταχυτητων... παραλιγο να λυποθυμησω μιας και σε αυτα τα συμπαθη ζωακια δεν εχω καμια συμπαθεια(φερτε μου δρακο να τον σκισω αλλα μην μου δειξετε ποντικι θα λυποθημισω).
Απο εκεινη την ημερα καθομαι και σκεφτομαι μιπως αξιζει τελικα να υποκειψω και να πληρωσω τους ληστες παρα να μου εγκατασταθει αυτο το συχαμενο μεσα στο αυτοκινητο μου.
συμπερασμα...αλλο το παρατημενο (νομιζω οτι φαινεται απο την εμφανιση του) και αλλο αυτοκινητο αυτουνου που απλως για οικονομικους λογους το ακινητοποιησε και περιμενει καλυτερες εποχες για να βγαλει το σηματακι του(γιατι αν δεν γινει αυτο το 2011 με βλεπω να το σπαω κομματια και το σασι που αγαπησα, περιποιηθηκα, φροντισα.....θα το πεταξω για παλιοσιδερα.
Η ολη φαση μου θυμηζει νοσοκομειο που μπαινει καποιος και επειδη δεν βρισκει κρεββατι λεει στον γιατρο να θανατωσει καποιον για να ξαπλωσει. Γιατι ρε παιδια? δεν θα σας τυχει εσας δλδ? εχετε συμφωνια με τον Θεο δλδ? Να πεταξω το αυτοκινητο μου που το αγαπαω? Γιατι δεν πετατε εσεις τα δικα σας να παρετε ποδηλατα και να μην σπατε τα νευρα σας καθε μεσημερι?
Υ.γ εγω προσωπικα μιλαω καθαρα για την δικη μου περιπτωση και ομοιων μου και οχι για κατι σαραβολα που οντως ειναι παρατημενα εδω και χρονια και δεν σκοπευει κανεις να τα κινησει καποια στιγμη.
υ.γ δεν ξερω πως θα ερμηνευσει καποιος το μυνημα μου αλλα δεν εχω κανεναν σκοπο να τσακωθω με καποιον απλως να σας κανω να προβληματισητε νομιζω οτι οσοι γραφτηκαν σε οποιοδηποτε φορουμ για τον σκοπο που γραφτηκα και εγω(αγαπη για την αυτοκινηση) με καταλαβαινουν.