Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miller
Επιτέλους κατάφερα να διώξω το corolla μου τζάμπα μεν 9000 από 17000 που το πήρα και αλλά 6000 σε έξτρα αλλά έφυγε το κακό απτά χέρια μου!!!!
είχα βαρεθεί τα προβλήματα που έβγαζε!!!! με τις μανησιες τις ζάντες έσπασε το διαφορικό με τις 205-50-16 ξανά έσπασε το διαφορικό και μην πείτε ότι το ζόριζα γιατί είναι μπούρδες ένας φίλος έχει το ε11 και φοράει 18αρες και το σκίζει και δεν έχει πάθει τίποτα! μετά ο μπιλιοφορος χτυπούσε στις στροφές. μετά χωρίς να έχω αλλάξει τα ελατήρια και χωρίς να το φορτώνω το αμάξι ποτέ
παρά μόνο κάνα δυο φορές το μήνα με άλλα δυο άτομα πίσω για ένα καφέ ο ένας 80 κιλά και η άλλη 60 κιλά εγώ 75 κιλά και η δικιά μου 58 και σε βαθουλώματα του δρόμου έβρισκαν τα λάστιχα στους θολούς και εκτός από όλα αυτά ήταν και αρκετά αδύναμο και σχεδόν χάλια συμπεριφορά στο δρόμο!!!! πήρα το πανέμορφο audi που είναι και κλάσης ανώτερη από την toyota
2.0 200hp όλα τα toyota(ε όχι και όλα......) μαζί δεν το φτάνουν είναι όλα τα λεφτά!!!! άντε καλοτάξιδο μου!!!!
|
δλδ φιλε εμεις που εχουμε Ε12 κουβαλαμε ενα κακο στα χερια μας?
ασε ρε φιλε,εμενα η p/f γτ ακομα δεν με εχει βγαλει προβληματα αξιολογα εκτος απο κατι ψιλοτριγμους σε πλαστικα στα πολλα χλμ.?
αν εισαι εσυ γκαντεμης δε θα μας παρει ολους η μπαλα?
κ αφου εισαι πικραμενος απο το Ε12 κανε ενα κοπο κ αλλαξε φωτο τουλαχιστον στο avatar(για να μην πω αλλαξε κλαμπ και παρω καμια διαγραφη).