Κυριακο δεν θα παω να ψηφίσω τον ΚΑΤΜΑΝ για να δειξω την αντιδραση μου γιατι και πάλι η ψηφος θα παει χαμένη.
Το ειπα πριν και το ξαναλεω. Αν θέλεις να λες οτι η ψήφος σου ειναι ιερή και ότι μετραει πρεπει να την ριξεις εκει που πιστευεις. Όχι όπου να 'ναι απλα για να μην παει στους μεγάλους. Εμένα δεν με αντιπροσωπευει κανενας. Ουτε ο ΚΑΤΜΑΝ, ουτε οι κυνηγοι (μας το παιζεις και εσυ κυνηγος επειδη επιασες ενα κουναβι κάποτε...
), ουτε κανενας. Οποτε εγω θεωρω ότι χαραμιζω την ψηφο μου αν την ριξω στο βρόντο παρά αν δεν την ριξω καθόλου πιστευοντας πως αν γινει μεγαλο ποσοστο αποχής θα περάσει καποιο μυνημα. Δλδ οτι ο κοσμος πια απαξιεί και δεν τρωει κουτοχορτο από κανενα λαμόγιο (συμπεριλαμβανομενων Κυνηγων, ΚΑΤΜΑΝ, οικολογων κτλπ). Τοσο δύσκολο ειναι να το καταλαβεις?
CTS03... μιλας για 1 εκατομυριο ευρω ο καθενας απο τους 300.... Ειλικρινά πιστευεις εκει κυμαίνεται ο αριθμος της κλεψιας?.....
Βάλε καλύτερα τα δις που εχει κλεψει ο καθενας από τους 300 εδω και 30 χρόνια και μετα βαλε κατω τα μαθηματικα για να καταλαβεις σε τι τελμα εχουν ριξει τη χωρα...
Πετυχημένες πολιτικες δεν υπάρχουν οταν ο κύριος στοχος των λαμόγιων ειναι πως θα κονομησουν στις πλάτες μας. Και όταν ενα εργο που κοστιζει 10 δραχμες το κοστολογουν για 40 ωστε να ριξουν τα 30 στην τσεπη (απλα μαθηματικα, οκ?). Ή όταν στο Δημόσιο δουλευουν 10 άτομα για δουλεια που κανει ο ένας (και ούτε αυτος δεν παταει...). Ρε σεις! Η Γαλλια με 60.000.000 κοσμο εχει 600 δημοσιους υπαλληλους και εμεις με 10.000.000 κοσμο έχουμε πανω απο 1.000.000 δημοσιους? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ? Μοισθοφόροι ψηφου δλδ?
Δεν γινεται να υπαρξει πετυχημένη "επιχείρηση" με αυτα τα κριτηρια. Ουτε ο Κοπερφιλντ με τα μαγικά του δεν μπορει να κανει κατι τετοιο να δουλεψει σωστα... Δεν μπορει ο φορολογουμενος πολιτης να πληρωνει για ολα αυτα, ωστε να ζουν αυτοι μεγαλοπάροχα ενω αυτός πεθαίνει...
Απ'ότι βλέπω υπάρχει χάσμα απόψεων οπότε ο,τι και να γραψω δεν πρόκειται να συγκινήσω κανεναν. Δεν ξερω που πρεπει να φτασει η κατασταση για να συγκινηθεί ακόμα και αυτη η μερίδα πολιτων που πιστευουν πως με την ψηφο του μπορουν να αλλαξουν κατι... Να κοπουν οι συνταξεις τελειως? Να μεινουμε ολοι στον δρομο? Να πανε οι μοισθοί στα 200 ευρω και να δουλευουμε 8 μερες την εβδομαδα για 25 ωρες? Να φανερωθούν άλλα 100 σκανδαλα δισεκατομυριων και να μην την πληρωνει κανενας? Να μην μπορουμε να βγουμε απο το σπιτι μας λογω εγκληματικοτητας?... Τι πρεπει να γινει δλδ? Τι αλλαξε τοσα χρόνια που ψηφίζουμε και αλλαζουμε απο ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ και πάλι πισω και ακουμε παντα τα ίδια ονοματα της βασιλοκρατείας που έχουμε Παπαντρεου - Καραμανλης και πάλι πισω...
Παρτε το χαμπαρι... Οποιος και να βγει ειναι κατω απο την μπότα του κεφαλαίου και θα κανει όλες τις κινησεις που του λενε σα καλη μαριονετα...
Καλή ψήφο...