Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-07-08, 02:16
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
επειδη ειχα χτ τα αλογα ειναι στα χαρτια αυτα στον τροχο ειναι περιπου 33 αλλα οταν ειχα το χτ ειχα κανει κοντρα με ενα ττρ οταν ανοιγαμε πηγαινε πιο καλα οχι πολυ οταν εκανε την αλαγη καθε ταχυτητας εμενα που ειναι πιο μακρυ το σασμαν κραταγε λιγο παραπανω η ταχυτητα και τον ψιλομαζευα ξανα ευφευγε παλι και στην επομενη αλαγη ξανα τα ιδια.απο δυναμη δεν εχει μεγαλη διαφορα σου ειπα μονο εκεντροφορους και πιο κοντο χωματινο σασμαν εχει.τωρα για τα αλλα φρενα αναρτησεις ειναι πολυ καλυτερα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-09-08, 21:35
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 328
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον παιδες εγω εχω ενα ΚΤΜ EXC 250cc διχρονο μοντελο 07'.Το μηχανακι απλα ξεσκιζει.!!!!!!!!!!!!!

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 17:24
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον να σας πω για το ατυχημα που ειχα σημερα για ενα κ μονο λογο για να προσγειωσω καποιους που ετοιμαζονται να απογειωθουν με 2ροδες....
Πριν απο λιγο ειχα ενα ατυχημα στη Βεϊκου στο Γαλατσι...Ευτυχως ειμαι καλα κ σας γραφω αυτη τη στιγμη...
Γυρνουσα λοιπον απτο 5γωνο χαρουμενος που σημερα ηταν η προτελευταια μου μερα καθως αυριο παραδιδω κ φευγω με αδεια απολυσεως....στο δρομο πηγαινα χαλαρος κ χαιρομουν τον ηλιο που ειχε βγει το καινουριο μου κρανος κ το καινουριο μου μπουφαν.Σημειωση τα καινουρια μου γαντια δεν τα φορουσα γιατι ειχα σκασει εκανε ζεστη...ΚΑθως λοιπον πηγαινω με 60-70χλμ στη Βεϊκου εχω πρασινο κ ειμαι κ προσπερναω αμαξια απο τερμα αριστερα χωρις ελιγμους κ γκαζια οπου ξαφνικα με την ακρη του ματιου μου βλεπω μια γυναικα γυρω στα 35 να βγαινει τρεχοντας απο ενα μαγαζι κ αγνοοντας τα αυτοκινητα βουταει στην κυριολεξια στο δρομο σα να ηταν σιγουρη οτι ειναι αορατη κ θα περασουν τα αυτοικινητα απο μεσα της...
Μολις το βλεπω αυτο κλεινω το γκαζι κ ταυτοχρονα πεφτω στα φρενα μαζι με τα αυτοκινητα κ τα υπολοιπα μηχανακια....μεχρι να καταλαβω τι γινεται εχει βρεθει μπροστα μου κ εχοντας κολλημενο τον αντιχειρα στην κορνα γυρναει με κοιταει κ την ωρα που αφηνω το μπροστινο φρενο να κανω ελιγμο κ να την αποφυγω γιατι ηταν αδυνατο να ακινητοποιησω τη μηχανη,γυρναει κ βαζει τα χερια της στο τιμονι μου κ με σπρωχνει απο την αντιθετη μερια απο εκεινη με αποτελεσμα να χασω την ισσοροποια μου κ να πεσω κατω....Δε συρθηκα πολυ ομως με πλακωσε η μηχανη,σκιστηκε το παντελονι της παραλλαγης μου κ καηκα στα ποδια ευτυχως λιγο....με εσωσε το μπουφαν που οχι μονο δεν επετρεψε να παθω το παραμικρο αλλα δεν επαθε ουτε αυτο τπτ παρα μονο σκονιστηκε κ καηκα κ λιγο στο χερι που για δευτερη φορα την πατησα κ ετυχε οταν δεν φορουσα γαντια....η μηχανη δεν επαθε απολυτως τπτ παρα μονο στραβωσε ανεπαισθυτα το τιμονι το οποιο το εφερα στο πεζοδρομιο με τη μια απτα νευρα μου....

Οταν σηκωθηκα μονος μου κ ξεσφινωσα τα ποδια μου απτη μηχανη μονο σου γιατι ολοι απλα ηταν θεατες αυτο εχω να πω μονο,εψαξα να βρω αυτη την οποια δε θελω να χαρακτηρισω αλλα ειχε εξαφανιστει...αποτι καταλαβα ειχε κλεψει απο ενα μαγαζι επι της Βεϊκου κ την κυνηγησαν εξου κ το σαλτο στο δρομο της Βεϊκου ωρα αιχμης...Ευτυχως ηταν αρκετα πραγμτα με το μερος μου κ ειμαι καλα κ εγω κ η μηχανη κ το βασικοτερο που με εσωσε περαν του εξοπλισμου ηταν το οτι δεν ημουν αναμεσα σε αυτοκινητα αλλα αριστερα του δρομου αλλιως καποιος θα με ειχε πατησει γιατι εγινε στη μεσαια λοριδα κ καραμπολα με τρια αυτοκινητα για χαρη αυτητς της κ@ριολ@ας...

Τι αν πω ρε παιδια πραγματικα δεν κινδυνευεις απτον εαυτο σου με τη μηχανη αλλα απτους αλλους!

Προσοχη μονο προσοχη κ ακομα κ στο παπακι κρανος κ οτιδηποτε αλλο χρησιμο για τη σωματικη μας ακεραιοτητα!
Παλιά 02-10-08, 19:10
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ευτυχως που εισαι καλά Ντίνο και την εβγαλες τοσο φτηνα...

Αυτο λεμε... με τη μηχανή αν γίνει η στραβη, φταις - δε φταις... εσυ την πληρωνεις... δυστυχως...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 19:38
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 404
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ντίνο πάλι καλά που δε χτύπησες και είσαι καλά. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποτε θα σου κάτσει η σούπα κράνος και πάντα κράνος.
Εχω ενα ρητό που λέει:
Οι μοτοσυκλετιστές χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, σε αυτούς που έχουν πέσει και σε αυτούς που ΘΑ πέσουν, δυστυχώς φίλε!

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 19:58
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 391
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
To 1o δικυκλο ήταν ένα σκουτεράκι 50cc, μετά τα παπάκια TownMate 80, Crypton R, F1Z-R, και τώρα απέκτησα πριν 3 μήνες ένα SUZUKI GSR600 ABS.

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-10-08, 20:21
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ευτυχως που δεν επαθες τιποτα ρε Ντινο.Παλι καλα φιλε να λες που φοραγες και αυτα που φοραγες και σε προστατεψαν οσο γινοταν.Περαστικα φιλε.
Παλιά 02-10-08, 22:18
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παλι καλα που δε χτυπησες ντινο. ευτυχως...
ασε γιατι και γω στο μηνα της γκαντεμιας μου ειμαι...

πρωι πρωι την τριτη ξαπλωσα με το CBR επειδη μια κ@ριολ@
περασε αερα πατερα ενα στοπ. τρομαξα τσαλακωσα τα φρενα και γλυστρισα...
ομως ακομα δεν ειχα πεσει....
δεξια αριστερα πιο δω πιο κει εδω θα πεσω εκει θα πεσω τελικα το παρατησα και ξαπλωσα μαζι του και απο κατω του το ποδι μου το οποιο καηκε λιγουλακι...
συρθηκα 4-5 μετρα.

και αντε τριτη βραδυ να πας να παιξεις μπαλα....

και γενικα στη δουλεια ολο γκαντεμιες γμτ ...

το dainese παντως δουλεψε και εσωσε το χερι μου...
απλα ο καρπος μπηκε στον επιδεσμο...

το CBR ευτυχως μια γρατζουνια....
ηταν το ποδι μου απο κατω βλεπεις και το γλυτωσα το φερινγκ...

ολα αυτα στις 7 το πρωι

που θα παει θα περασει...

φυσικα κατα 99,5% κινδυνευεις απο τους αλλους ντινο....
τωρα το καταλαβες?

γιαννηηηηη ξαπλωσα ρεεεεεεεεε
Παλιά 03-10-08, 00:22
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eλα ρε Πανο παλι καλα που δεν χτυπησες κι εσυ ρε φιλε...ενταξει συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες φιλε,ας ειναι μονο τετοια τα ατυχηματα που εχουμε.

Καλυετρα να χτυπαγε η μηχανη και συ ουτε γρατζουνια,αυτο εμαθα μετα την τουμπα μου δεν επαθε τιποτα η μηχανη και χτυπησα εγω.Χιλιες φορες να γινοιταν κομματια ρε φιλε εκεινη..θα φτιαχνοταν εγω και ολοι μας ομως??
Παλιά 03-10-08, 00:31
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κακο σκυλι ψωφο δεν εχει που λεει και ο λαος.....
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνάντηση Celica club & Corolla club Alex-poli Συναντήσεις - Εκδρομές Θράκης 45 16-06-12 00:47
Συνάντηση Celica club & Corolla club Alex-poli Συναντήσεις - Εκδρομές Θράκης 101 15-09-10 15:51
Club Celica & Corolla club μαζί Alex-poli ΕΔΩ Aν. Μακεδονίας & Θράκης . 63 17-08-10 22:10
corolla club uk elpis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 22 12-10-06 21:13
Hello Corolla Club giannispolo Ειμαι νεος 4 24-04-06 16:44

Page generated in 0,18064809 seconds (82,65% PHP - 17,35% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com