Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 24-06-08, 23:12
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω ενα πραγμα θα ξαναπω.Οσοι δεν γουσταρουν τα ΤΟΥΟΤΑ, δεν χρειαζεται να ξαναγραψουν εδω μεσα.Εγω δεν μπηκα ποτε σε κανενα αλλο forum, π.χ alfaromeo και να λεω διαφορα.Δεν με ενδιαφερει.Ο σωστος, ο μαγκας αλλαζει αθορυβα και χωρις πολλα πολλα.Δηλαδη τι να κανει ο φιλος μου με την χιλιοπροβληματικη alfa romeo 145, να μπει στο forum τους και να τους κανει ρομπα.Οχι.Θα επιλεξει οτι θελει και μετα εκ τους ασφαλους απο καποιοα χρονια και χιλιομετρα θα ειναι σε θεση να εκφερει γνωμη, γιατι πολλοι βαλανε την ουρα κατω απο τα σκελια.
Και τελος, δυστυχως η ευτυχως οσοι γραφουμε εδω μεσα ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ, γιατι αλλιως θα εγραφε ολοι η Ελλαδα εδω.Το 99.5 τους ειναι αδιαφορω, το υπολοιπο 0,5 ειμαστε εδω.Τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος.
Παλιά 24-06-08, 23:24
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Ηρακλη εισαι απολυτος και δεν ειναι σωστο.
Τα γιαπωνεζικα προιοντα ειναι εγγυηση αλλα δεν ειναι μονα τους αυτο πρεπει να καταλαβετε.
Οταν λεει το παλικαρι επελεξα αυτο εγω τι πρεπει να του πω δλδ?
Παρε και ενα πεντολιτρο γρασσο να το βαλεις μπιπ?????

Και υπαρχουν πολλοι καλυτεροι τροποι με επιχειρηματα να πεις στον αλλον και να τον προφυλαξεις αν σε ενδιαφερει ωστε να κανει μια πιο σωστη επιλογη απο το να πεις τι να το παρεις αυτο το μ@@@@ο.

Υπαρχουν πολλα παιδια που δεν εχουν πλεον κορολλα και βρισκονται στην συντροφια μας επειδη γουσταρουν την παρεα μας.

Επισης αν μιλησω εγω για αξιοπιστια θα ειμαι αξιοπιστη πηγη???????

Στα 31 χρονια της η 30αρα μου το μονο που εχει ζητησει ειναι κυλυνδρακια φρενων μια αντλια φρενων και 3-4 τελικα καζανακια.

Το ιδιο ειναι το δικο μου αμαξι και το ιδιο μια E-15????????????

Για σκεφτειτε λιγο ορθολογιστικα!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-08, 23:28
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχουμε παρωπιδες!
Ειμαστε σκεπτωμενα (θελω να πιστευω) ατομα και ξερουμε να ζυγισζουμε τα θεματα θελω να πιστευω.
Εμενα αυτο που δε μου αρεσει ειναι να βγαινουν ατομα και να λενε:
Τι πας να το παρεις το μπουρ@@ελο... κλπ κλπ. Ναι ειπωθηκε αμεσα και εμμεσα
Εγω ο ιδιος εχοντας κορολλα αγορασα Seat επειδη κανενα ΤΟΥΟΤΑ δε με καλυπτε.
Αυτο δε σημαινει οτι τα ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι ποιοτικα η αξιοπιστα και αυτο ειπωθηκε!!!
Τα ιαπωνικα εχουν αποδειξει την αξιοπιστια του και θα συνεχισουν να την αποδεικνυουν για πολλα χρονια ακομη!

Φιλε μου να το παρεις αφου το γουσταρεις και να το χαρεις!
Εγω αυτο που εχω να πω για τα AUDI γιατι και το Leon μου του γκρουπ ειιναι
(χαιρομαι που δεν εχει μοτερ VW) ειναι οτι εχουν πανακριβα ανταλλακτικα, οχι μονο συγκρινομενα με ιαπωνικα αλλα και με αυτοκινητα του ομιλου με τα οποια μοιραζονται ανταλλακτικα.
Εχω δει στο συνεργειο απειρες περιπτωσεις οπου πχ ενα ρουλεμα που ταιριαζει και σε Audi και σε Skoda, ενω κοστιζει 10 δραχμες στο Skoda για το Audi να κοστιζει 15!!!!!!!
Ωραιος ο Κυριακος! Θα συμφωνησω μαζι σου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω ενα πραγμα θα ξαναπω.Οσοι δεν γουσταρουν τα ΤΟΥΟΤΑ, δεν χρειαζεται να ξαναγραψουν εδω μεσα.Εγω δεν μπηκα ποτε σε κανενα αλλο forum, π.χ alfaromeo και να λεω διαφορα.Δεν με ενδιαφερει.Ο σωστος, ο μαγκας αλλαζει αθορυβα και χωρις πολλα πολλα.Δηλαδη τι να κανει ο φιλος μου με την χιλιοπροβληματικη alfa romeo 145, να μπει στο forum τους και να τους κανει ρομπα.Οχι.Θα επιλεξει οτι θελει και μετα εκ τους ασφαλους απο καποιοα χρονια και χιλιομετρα θα ειναι σε θεση να εκφερει γνωμη, γιατι πολλοι βαλανε την ουρα κατω απο τα σκελια.
Και τελος, δυστυχως η ευτυχως οσοι γραφουμε εδω μεσα ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ, γιατι αλλιως θα εγραφε ολοι η Ελλαδα εδω.Το 99.5 τους ειναι αδιαφορω, το υπολοιπο 0,5 ειμαστε εδω.Τι να κανουμε κανεις δεν ειναι τελειος.

Ρε Ηρακλη, το παιδι ειπε με χαρα τι θελει να αγορασει και δεν εξιψωσε την εν λογω μαρκα και εμεις το φαγαμε , εμμεσα ή αμμεσα. Εαν για εσενα υπαρχει μονο η Toyota και τιποτα αλλο , τοτε πασο. Τουλαχιστον το παραδεχεσαι...

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 00:16
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά.... με τα λεφτά που διαθέτει σαφώς και κάνει μια απο τις καλύτερες επιλογές..... αν όχι την καλύτερη. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Α3 στα περισσότερα τέστ βγαίνει πρώτο στην κατηγορία. Είναι απο τα καλύτερα... αυτό ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Αλλο όμως η ποιότητα -το ξαναλέω- σε αυτοκίνητο των 32 χιλιάρικων, και άλλο η ποιότητα σε 18 χιλιάδων. Κάθεστε και συγκρίνετε τελείως διαφορετικά επίπεδα! Για αυτό ανέφερα την LEXUS, και συνεχίζοντας το σχόλιο του Marmel, αν θές ποιοτικό Ιάπωνα θα τον πληρώσεις.... κια θα επιλέξεις LEXUS, για πιο προσιτό και συνάμα αξιόπιστο .. TOYOTA!!!! Γιατί η audi τι είναι??? Το ακριβό καμάρι του Group VAG. Για πιο φτηνά έχει τα Seat και την Scoda, για πιο ποιοτικά όμως... Audi!

Ετσι είναι τα πράγματα..... να συγκρίνετε όμοιες καταστάσεις.. και όχι ότι βολεύει τον καθένα για να πεί το κοντό και το μακρύ του!!!

Και εν κατακλείδι.....

ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΑΝ Η ΤΟΥΟΤΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ AUDI!! Και δη σε μια χαοτική διαφορά διπλάσιας και επιπλέον τιμής!

Σοβαρευτείτε.....

Υ.Γ. Είμαστε ένα φόρουμ, ανοιχτό σε όλες τι απόψεις και σε όλων των ειδών τις κουβέντες.... Μην ακούω λοιπόν βλακείες.... ότι εδώ γράφουνε μόνο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ TOYTAKηδες!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 00:40
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον με αυστηρα κριτηρια ας απαντησετε. Ας πουμε διαθεταται αυστηρα 32000€. Και λεω αυστηρα για να μην αρχισεται με 10 πραπανω περνεις αυτο , περνεις εκεινο κτλ. Τι μικρο-μεσαιας κατηγοριας αμαξι θα περνατε?

η ερωτηση σου δεν μπορει να απαντηθει απο εμενα .βαζεις σαν κριτηριο την τιμη που εχει περιπου το audi το οποιο για εμενα δεν αξιζει αυτα τα χρηματα.θα κανω και εγω λοιπον μια ερωτηση.ποσο πιστευετε οτι επρεπε να κανει αντικειμενικα το audi a3 18 tfsi.?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOMIS : 25-06-08 στις 00:49.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 00:42
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 249
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά.... με τα λεφτά που διαθέτει σαφώς και κάνει μια απο τις καλύτερες επιλογές..... αν όχι την καλύτερη. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το Α3 στα περισσότερα τέστ βγαίνει πρώτο στην κατηγορία. Είναι απο τα καλύτερα... αυτό ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Αλλο όμως η ποιότητα -το ξαναλέω- σε αυτοκίνητο των 32 χιλιάρικων, και άλλο η ποιότητα σε 18 χιλιάδων. Κάθεστε και συγκρίνετε τελείως διαφορετικά επίπεδα! Για αυτό ανέφερα την LEXUS, και συνεχίζοντας το σχόλιο του Marmel, αν θές ποιοτικό Ιάπωνα θα τον πληρώσεις.... κια θα επιλέξεις LEXUS, για πιο προσιτό και συνάμα αξιόπιστο .. TOYOTA!!!! Γιατί η audi τι είναι??? Το ακριβό καμάρι του Group VAG. Για πιο φτηνά έχει τα Seat και την Scoda, για πιο ποιοτικά όμως... Audi!

Ετσι είναι τα πράγματα..... να συγκρίνετε όμοιες καταστάσεις.. και όχι ότι βολεύει τον καθένα για να πεί το κοντό και το μακρύ του!!!

Και εν κατακλείδι.....

ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΑΝ Η ΤΟΥΟΤΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ AUDI!! Και δη σε μια χαοτική διαφορά διπλάσιας και επιπλέον τιμής!

Σοβαρευτείτε.....

Υ.Γ. Είμαστε ένα φόρουμ, ανοιχτό σε όλες τι απόψεις και σε όλων των ειδών τις κουβέντες.... Μην ακούω λοιπόν βλακείες.... ότι εδώ γράφουνε μόνο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ TOYTAKηδες!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!
+1 οπως τα λες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 01:53
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον με αυστηρα κριτηρια ας απαντησετε. Ας πουμε διαθεταται αυστηρα 32000€. Και λεω αυστηρα για να μην αρχισεται με 10 πραπανω περνεις αυτο , περνεις εκεινο κτλ. Τι μικρο-μεσαιας κατηγοριας αμαξι θα περνατε?

η ερωτηση σου δεν μπορει να απαντηθει απο εμενα .βαζεις σαν κριτηριο την τιμη που εχει περιπου το audi το οποιο για εμενα δεν αξιζει αυτα τα χρηματα.θα κανω και εγω λοιπον μια ερωτηση.ποσο πιστευετε οτι επρεπε να κανει αντικειμενικα το audi a3 18 tfsi.?
δεσ τον εξοπλησμο του δες τι κατασκευη εχει πως ειναι στημενο τσεκαρε μοτερ ποσα + εχει σε σχεσει με αλα προιγουμενης γενιας τurbata και απαντα μονο σου. τα 25.000 βασικη ειναι μια χαρα και θα πεσει ελαχιστα αμα αρχισω να ποσταρω δεν θα τελειωνω! με S-TRONIC και abition παει στα 30.400 απο κει και περα τα προσθετα ειναι προβλημα του καθενος σαν τιμη αυτη ειναι

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων

Και εν κατακλείδι.....

Σοβαρευτείτε.....

+100000 πολυ σωστα αυτα πουλες ορημα και ορθα ! συμφωνω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-06-08 στις 09:46. Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 01:58
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
θα κανω και εγω λοιπον μια ερωτηση.ποσο πιστευετε οτι επρεπε να κανει αντικειμενικα το audi a3 18 tfsi.?
2-3χιλιαρικα λιγοτερο σε καθε εκδοση..

γιατί φτάνεις να πληρώνεις 32κ για Α3(1.8t) και διπλά στα 30κ ειναι το Gti(2.0t)

Να ηταν πιο ωραιο το mps (28κ-2.3t) ρε γαμώτο..

και μην ξεχνάμε λεύκα ηλιοροφατα..
mega-LoL..!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 03:45
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλοριζικο να ναι...
και το οδηγικο επιπεδο ειναι αλλου...
μακαρι να μπορεσεις κ μετα απο αυτο να πας ακομα πιο πανω......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-06-08, 09:51
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
βαζω στοιχημα ομως οτι ολοι οσοι εχετε η θελετε να αγορασετε a/c για το σπιτι ψαχνετε κατασκευης γιαπωνεζικο? η μηπως κανω λαθος...
Βασικά Πάνο, όσοι ψάχνουν να αγοράσουν Α/C ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές, εκείνο που θέλουν, εάν μπορούν να το πληρώσουν φυσικά, είναι, όχι να είναι απαραίτητα κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, αλλά να μην είναι κατασκευασμένο στην Κίνα-Ταϊλάνδη-Βιετνάμ κ.λ.π. Εάν μπορούσες να βρεις ένα A/C της BOSCH για παράδειγμα, που ήταν made in Germany, δεν θα το έπαιρνες με μεγάλη ικανοποίηση και πίστη ότι είναι καλό;

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18588996 seconds (83,91% PHP - 16,09% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com