Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
13-05-08, 18:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εσυ εισαι ΚΑΙ αντιολυμπιακός...
|
14-05-08, 18:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χαχαχα!!!Θελω να ερθω σε μια συναντηση να σας γνωρισω...εχετε πολυ χαβαλε ολοι..
14-05-08, 18:39
|
|
|
|
|
γιατι καποιος να αγορασει ενα ts-leon-ibiza-golf και οχι ενα type r?εγω δεν το πειρα γιατι ηταν ποιο ακριβο απο το τς αλλα κ για τα τελη κηκλοφοριας(350)
|
14-05-08, 22:43
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
γιατι καποιος να αγορασει ενα ts-leon-ibiza-golf και οχι ενα type r?εγω δεν το πειρα γιατι ηταν ποιο ακριβο απο το τς αλλα κ για τα τελη κηκλοφοριας(350)
|
Γιατι πολυ απλα το ταπερ σε σχεση με το TS ειναι κουβας...ενα πολυ καλο μοτερ που στριβει. Κατα τα αλλα πολυ χαλια ποιοτητα κατασκευης(μεσα εξω), air contition και αυτο κατοπιν παραγγελιας, κουραστικο στο ταξιδι χωρις ηλεκτρονικα υποβοηθηματα (που ειναι πανακριβα) κι γενικα εναπολυ υποδεεστερο συνολο απο το ΤΟΥΟΤΑ. Εννοειτε πως μιλαω για το προηγουμενο ταπερ. Τωρα αν θες απλα πιστα παρε ταπερ.
14-05-08, 23:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Φιλε ειμαι ΤΟΥΟΤΑΚΙΑΣ οσο δεν παει αλλο αλλα το ΙΒΙΖΑ με τα 180 αλογα δεν το περναει κορολλα με καμια παναγια μονο με τα 150 αλογα περναει fr...Το λεον το εχει ο κολλητος μου με ενα απλο προγραμμα περναει TYPER αλλα μιλαμε για 225 αλογα...τα οποια βεβαια ανεβαινουν πανευκολα.
|
Ενας γνωστος μου εχει ibiza cubra και σε μια βολτα που εκανε διαπιστωσα οτι το αυτοκιμητο 1η 2η και μιση 3η ειναι γρηγορα αλλα απο εκει και πανω δεν εναβαζε ευκολα χιλιομετρα. εχω μπει σε αυτοκινητο περιπου με την ιδια ιποδυναμμη που εχει το cubra και στα πολλα χιλιομετρα ηταν πολυ πιο γρηγορο. Τωρα για το λεον το cubra με τα 225 ατια πες με τρελο αλλα απο αυτο που εχω δει θεωρω οτι ενα ταπερ(το προηγουμενο οχι το καινουργιο) το παταει..
|
15-05-08, 00:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Ενας γνωστος μου εχει ibiza cubra και σε μια βολτα που εκανε διαπιστωσα οτι το αυτοκιμητο 1η 2η και μιση 3η ειναι γρηγορα αλλα απο εκει και πανω δεν εναβαζε ευκολα χιλιομετρα. εχω μπει σε αυτοκινητο περιπου με την ιδια ιποδυναμμη που εχει το cubra και στα πολλα χιλιομετρα ηταν πολυ πιο γρηγορο. Τωρα για το λεον το cubra με τα 225 ατια πες με τρελο αλλα απο αυτο που εχω δει θεωρω οτι ενα ταπερ(το προηγουμενο οχι το καινουργιο) το παταει..
|
Μεχρι τα 140-150 ναι αλλα μετα φευγει το ΛΕΟΝ ο κολλητος μου το εχει παει 250χλμ.
15-05-08, 01:03
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Μεχρι τα 140-150 ναι αλλα μετα φευγει το ΛΕΟΝ ο κολλητος μου το εχει παει 250χλμ.
|
δεν παιζει το λεον ειναι μπρωστα σε ολα το 225 απο ταπερ
το ταπερ για μενα ειναι καλυτερο απο τς ειδικα το f/l κ δεν ειναι καθολου κουβας...δεν εχει καθολου χαλια ποιοτητα....ειναι σφυχτο αμαξι κ το γουσταρω πολυ που ναι ετσι
|
15-05-08, 01:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
τελικα ολα ειναι θεμα γουστου.Η τς ειναι ενα οικογενειακο γρηγορο αμαξι που μεχρι τις 6200 παει σαν 18αρη καλο και αν θες το παραπανω χωρις γυναικα και παιδια το πας και μετα το λιφτ,δεν ειναι αμαξι για ολες τις ωρες που εμεις οι ταρζαν θελουμε.εμενα μου αρεσει το corolla αλλα θα γουσταρα τα γκαζια του ταπερ...η μονη λυση ειναι τς με κομπρεσορα,μαλλον.
Αλλα για καποιον που θελει ενα αμαξι οπως το πηρε απο το εργοστασιο να το εχει τς δεν νομιζω να επαιρνε.αν και ειναι ηδη 3+ χρονων και ειναι ατοπες οι συγκρισεις, η f/l δεν μπορει με τα καινουρια GT να συγκριθει. Η καρδια λέει corolla αλλα το μυαλο...
|
15-05-08, 11:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Η νεα μοδα ειναι το τουρμπισμα..
Στο συνεργειο που παω και περναω την ωρα μου εφτιαξε νομιζω 2, 1 εφτιαξε σιγουρα!
15-05-08, 11:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε Βασίλη, φτιάξε την υπογραφή σου...
Άλλο τούρμπο και άλλο τουτμπο!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16734505 seconds (82,60% PHP - 17,40% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|