Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εγω ειμαι μεσα να ανοιξω, αρκει να μοιρασουμε την διαφορα.Ας πουμε στα Καμμενα Βουρλα.Με τοσα αλογα εγω δεν θα πρεπει να προλαβω να πατησω γκαζι.Του Ζομπολα πρεπει να ειναι dynapack σαν του Μαλλιωρα.Τελος παντων Χρησταρα η περιοχη πρεπει να μοιραζει αλογα.Απο θεσσαλια και πανω πρεπει κατι να παιζει με την ατμοσφαιρα και ψοφανε τα αλογα και απο θεσσαλονικη και ανω ειναι κουτσα.
Δηλαδη με ενα προγραμμα και εξατμιση πηρες 30 αλογα και και 4+ κιλα ροπη σε ατμοσφαιρικο.
|
+10000000000000000000000000000000000000000000
Αυτα τα νουμερα απλα δεν παιζουν.
Ειναι η αλητια των δυναμομετρων που εχουμε μιλησει απειρες φορες.
το αμαξι με τον υπερκυβισμο γινεται το πολυ 135 αλογα και 16,5 κιλα ροπη (οσα πραγματικα εχει το celica 1.8).
Τωρα δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να πιστεψει οτι με προγραμμα και εξατμιση το αμαξι πηρε 37 αλογα και 5 κιλα ροπη. Ουτε με light turbo δεν παιρνεις τοσα.
Οχι πως δεν σε πιστευω σε οσα μας λες, απλα ο προγραμματιστης σου ειναι παπατζης και εχει μια "αψογη συνεργασια" με το δυναμομετρο.
Οσο για τα 20ν εγω στοιχιματιζω και 200 ευρω ακομα και υπερ ασημι!!!!! (Εννοειται σε καροτσα 101)
Γιατι δεν πας μια βολτα στο δυναμομετρο που πηγε ο Hatzidi5 να παρεις μια ιδεα του ποσα περιπου ειναι?