Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-04-08, 15:52
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Λοιπον exs σαν ποιο εμπειρος τωρα , εχω κατι ερωτησουλες για να ειμαι ετοιμος πριν μου ερθει το συστημα.

Καταρχήν ειπες οτι δεν ειχε iso connectors μεσα. Απο που τους προμηθευτικες? Μετα ειδα οτι χρειαστηκες να τους κοψεις απο την μια μερια? Για ποιον λογο? Εννοω αυτους που πηρες εσυ απο την μια μερια εχουν τρυππουλες για να "σφινοσεις" τα καλωδια της μοναδας ή ειναι πολυ μεγαλες και δεν γινεται αυτο?

Επισης εκτος απο τους connectors χρειαζεται να αγορασω κατι αλλο για την συνδεση?
Ουσιαστηκα χρειαζεσια να συνδεσεις τα ηχεια , το + , το - , το Acc , και να γειωσεις το brake.Σωστα?

Το κουτι του gps ειδα οτι το εβαλες στο ντουλαπακι , ομως εκανες πολλες τρυπουλες.... Θα μπορουσε να αποφευχθει αυτο? Επισης το +/- της συσκεης αυτης που το συνεδεσες?

Ακομα το τροφοδοτικο που χρησιμοποεισες για την δοκιμη , το ειχεσ ή το αγορασες?
Οι πηγες δεν μπορουν να λειτουργησουν με 12V? Εαν ναι , ελεγα μηπως να το δοκιμαζα με ενα τροφοδοτικο απο υπολογιστη....

Sorry Για τις πολλες ερωτησεις! Εαν εχω κατι αλλο θα ξαναρωτησω!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 16:34
exs Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 1.6
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 224
exs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον exs σαν ποιο εμπειρος τωρα [Αφού λέω να ανοίξω μαγαζί...], εχω κατι ερωτησουλες για να ειμαι ετοιμος πριν μου ερθει το συστημα.

Καταρχήν ειπες οτι δεν ειχε iso connectors μεσα. Απο που τους προμηθευτικες? [Απο ebay=ψάξε για toyota corolla iso connector]Μετα ειδα οτι χρειαστηκες να τους κοψεις απο την μια μερια? Για ποιον λογο?[ κόπηκαν για να ενωθούν τα καλώδια με την πηγή(η πηγή δεν είχε αντάπτορα), αν όμως έπαιρνες πηγή όπως ο Αντρέας δεν θα τα έκοβες γιατί είναι έτοιμα(plug and play)] Εννοω αυτους που πηρες εσυ απο την μια μερια εχουν τρυππουλες για να "σφινοσεις" τα καλωδια της μοναδας ή ειναι πολυ μεγαλες και δεν γίνεται αυτο?[η μία πλευρά(άσπροι αντάπτορες) κουμπώνουν στις φύσες του αυτοκινήτου και απ`την άλλη πλευρά κόβεις τα καλώδια και τα ενώνεις στην πηγή]

Επισης εκτος απο τους connectors χρειαζεται να αγορασω κατι αλλο για την συνδεση?[δε νομίζω]
Ουσιαστηκα χρειαζεσια να συνδεσεις τα ηχεια , το + , το - , το Acc , και να γειωσεις το brake.Σωστα?[απ`ότι θυμάμαι, ναι,καλύτερα ξαναρώτα όταν θα είσαι πάνω στις συνδέσεις...]

Το κουτι του gps ειδα οτι το εβαλες στο ντουλαπακι , ομως εκανες πολλες τρυπουλες.... Θα μπορουσε να αποφευχθει αυτο?[δε με ενοχλεί, έγινε για καλύτερη στήριξη άλλωστε δε φαίνονται.] Επισης το +/- της συσκεης αυτης που το συνεδεσες?[μαζί με τα υπόλοιπα +&- της πηγής, αλλά εσύ δεν τα χρειάζεσαι αφού το gps είναι ενσωματωμένο ]

Ακομα το τροφοδοτικο που χρησιμοποεισες για την δοκιμη , το ειχεσ ή το αγορασες?[δικό μου]
Οι πηγες δεν μπορουν να λειτουργησουν με 12V? [μα μόνο με 12v λειτουργεί η πηγή]Εαν ναι , ελεγα μηπως να το δοκιμαζα με ενα τροφοδοτικο απο υπολογιστη....[αν είναι 12v...]

Sorry Για τις πολλες ερωτησεις! Εαν εχω κατι αλλο θα ξαναρωτησω![keep on]
Μην περιμένετε πάντως και καλή ανάλυση από το destinator στις πηγές...(εκτός αν κάνω λάθος)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 16:52
electro Offline:

[η μία πλευρά(άσπροι αντάπτορες) κουμπώνουν στις φύσες του αυτοκινήτου και απ`την άλλη πλευρά κόβεις τα καλώδια και τα ενώνεις στην πηγή]

Ειδα απο την μια πλευρα οτι ηταν καφε. Και ειχαν κατι τρυπες. Εκει δεν μπορυσαν να μπουν τα καλωδια της πηγης?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs Εμφάνιση μηνυμάτων
Μην περιμένετε πάντως και καλή ανάλυση από το destinator στις πηγές...(εκτός αν κάνω λάθος)
Σε ευχαριστω πολύ! Στο destinator η αναλυση διορθωνεται , αρκει να εχεις το καταλληλο skin. Οταν θα ερθει το δικο μου , θα εχει και destinator 7 ,θα δω λεπτομεριες και θα σου πω!Για βαλε καμια φωτο σε 3D mode.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 20-04-08 στις 19:52. Αιτία: Κατι προσθεσα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 17:45
exs Offline:
Μέλος

Παράθεση:
[η μία πλευρά(άσπροι αντάπτορες) κουμπώνουν στις φύσες του αυτοκινήτου και απ`την άλλη πλευρά κόβεις τα καλώδια και τα ενώνεις στην πηγή]

Ειδα απο την μια πλευρα οτι ηταν καφε. Και ειχαν κατι τρυπες. Εκει δεν μπορυσαν να μπουν τα καλωδια της πηγης?

Σε ευχαριστω πολύ! Στο destinator η αναλυση διορθωνεται , αρκει να εχεις το καταλληλο skin. Οταν θα ερθει το δικο μου , θα εχει και destinator 7 ,θα δω λεπτομεριες και θα σου πω!Για βαλε καμια φωτο σε 3D mode.
Οι καφέ αντάπτορες μπαίνουν στην αντίστοιχη φύσα της πηγής που πήρε ο Αντρέας, το δικό μου δεν είχε τέτοια γι αυτό και τα έκοψα για να τα κολλήσω, και να μπουν έτσι όπως λες πως θα στηριχθούν, άλλωστε 2 ή 3 καλώδια θα ενωθούν παράλληλα σε ένα άλλο...
photo later.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 20:11
electro Offline:

Παράθεση:
Ακομα το τροφοδοτικο που χρησιμοποεισες για την δοκιμη , το ειχεσ ή το αγορασες?[δικό μου]
Οι πηγες δεν μπορουν να λειτουργησουν με 12V? [μα μόνο με 12v λειτουργεί η πηγή]Εαν ναι , ελεγα μηπως να το δοκιμαζα με ενα τροφοδοτικο απο υπολογιστη....[αν είναι 12v...]
Τωρα που το ξαναδιαβασα ειδα οτι το τροφοδοτικο που χρησιμοποιουσες ηταν 13.8 V γι αυτο στο ειπα.

Λοιπον εκανα ερωτηση στον πωλητη , εαν το πακετο περιεχει iso connctors. Και μου απαντησε:"Yes, it is an ISO connector!" . Τι εννοει ? Οτι το καλωδιο του ειναι ISO και δεν θα χρειαστω conectors ή κατι αλλο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 20-04-08 στις 20:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 21:38
exs Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Τωρα που το ξαναδιαβασα ειδα οτι το τροφοδοτικο που χρησιμοποιουσες ηταν 13.8 V γι αυτο στο ειπα.
Δεν έχει σημασία αν είναι απο 11.8 εως 14

Λοιπον εκανα ερωτηση στον πωλητη , εαν το πακετο περιεχει iso connctors. Και μου απαντησε:"Yes, it is an ISO connector!" . Τι εννοει ? Οτι το καλωδιο του ειναι ISO και δεν θα χρειαστω conectors ή κατι αλλο?
Ετσι όπως το λέει καταλαβαίνω οτι το συνδέεις και παίζει! , αλλιώς έχει στο πακέτο iso(δε χρειάζεται να πάρεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 22:18
exs Offline:
Μέλος

Το pda έχει ανάλυση 640χ480 και η παντόφλα 480 ή 400χ234
επίσης το κάτω μέρος δε φαίνεται καλά...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-04-08, 23:22
electro Offline:

Παράθεση:
Το pda έχει ανάλυση 640χ480 και η παντόφλα 480 ή 400χ234
επίσης το κάτω μέρος δε φαίνεται καλά...

Καταρχήν η μπαρα που δεν σου εμφανιζεται καλα , ρυθμιζεται απο το skin. Απο εκει και περα γιατι λες οτι η αναλυση σου , ειναι τοσο λιγη? Εγω που βλεπω οτι γενικα η αναλυση ειναι πανω απο 1000 pixel X 234....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-04-08, 00:39
exs Offline:
Μέλος

Είναι μεγεθυμένα δεν είναι πραγματική 1000x, κάτι σε brute force αν ενθυμούμαι καλά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-04-08, 00:45
electro Offline:

Παράθεση:
Είναι μεγεθυμένα δεν είναι πραγματική 1000x, κάτι σε brute force αν ενθυμούμαι καλά...

Εαν ειναι ενεργοποιημενο το brute force , σημαινει οτι μπορεις να εχεις VGA γραφικα....

Για δωσε μερικες πληροφοριες....!!!! Τι εννοεις?

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εγκατάσταση A/C σε Ε101.. JohnCoF TOYOTA COROLLA E*101 29 24-06-16 10:46
Εγκατάσταση λαμπών XENON H4 manual NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 1 06-10-11 21:43
Εγκατάσταση ρυθμιστή πίεσης καυσίμου σε 4E-FTE NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 25-08-11 11:15
Εγκατάσταση κεντρικού κλειδώματος NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 04-03-10 23:14
πρόβλημα με εγκατάσταση ηχείων labros_k TOYOTA COROLLA E 12 14 22-07-07 14:29

Page generated in 0,18937492 seconds (84,31% PHP - 15,69% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com