Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εχθές ο Βαγγέλης έκανε την απαραίτητη "καταδρομική" επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο, είδε υποψήφιες ταβέρνες και καφετέριες και προχώρησε στην απαραίτητη "ανίχνευση" της όλης περιοχής...
|
Αφού μιλάμε με στρατιωτική ορολογια ας συνεχίσω και εγώ. Χτές το παράρτημα Πάτρας εξέπεμψε ενα ακροαστικό περίπολο για να αναγνωρίσει την περιοχή του Ξυλόκαστρου!!! τα συμπερασματα είναι τα παρακάτω. Απόσταση απο Πάτρα: 98 χιλιόμετρα...
Τα δύο κομβόι θα συναντηθούν στο ξυλοκαστρό στις 11:00 το πρωί περίπου. Το σημείο συνάντησης έχει επισημανθεί και θα γίνει αναλυτική συνενόηση μέσω pm με τον ανιχνευτή του κομβόι απο την Αθήνα για τις λεπτομέριες.
Αφού βρεθούμε και ενωθούμε σε μια μεγάλη παρέα, θα κατευθυνθούμε για καφε. Έχω συνενοηθεί με πολύ όμορφη καφετέρια με θέα τη θάλασσα. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι και ο μεγάλος χωρο σταθμευσης που είναι πάρα πολύ κοντά.
Αφού ρουφίξουμε τα μαυροζούμια μας (δλδ τους καφέδες μας) θα πάμε για φαγητό. Έχω μιλήσει με μια ταβερνα και μια ψησταρία - ψαροταβέρνα και εκρεμούν οι τελικές συννενοήσεις για να δω που θα κάτσουμε (προσπαθώ να πάρουμε και κάποια έκπτωση). Πάντος και τα δύο μαγαζία εχουν τραπεζάκια έξω, δίπλα στη θάλασσα άρα παρακαλεστε να μας κάνει καλο καιρο!!!
Αφού φάμε, θα ακολουθήσει βολτίστα στο Ξυλοκαστρο που είναι αρκετά όμορφη πόλη (εγώ δεν είχα ξαναπάει). Η αναχώριση φανταζομαι θα γίνει κατα τις 6:00 με 7:00 το απογευμα. Εγώ κατα πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσω το κομβόι για Αθηνά.