Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
12-02-09, 19:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μπαααααααααααααααα, μαλλον καναν 20ν ΟΤΑΝ και ΑΝ βαλω αλλη μηχανη. Ελπιζω να μπορεσω να την κανω οπως εχω σκεφτει. Τεσπα, μη χαλαμε το τοπικ του Νικηφορου.
|
12-02-09, 20:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
οχι να το χαλασουμε,ελα ρε ωικιφορε σκιστο λιγο το μοτερ,περιμενουμε βολτα και λεπτομεριες.
|
|
|
|
16-02-09, 18:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δυστυχώς ρε παιδιά μετά το ατύχημα με το starlet GT που ΔΕΝ είχε σχέση με κόντρες ή ταχύτητα έγινα ποιό προσεκτικός και δεν κάνω πολλά πολλά, τέρμα και τα απότομα στροφιλικια με τουρμπίσματα που έκανα πριν, τέρμα και τα ανοίγματα, αν τύχει κάτι ανοίγω, τώρα κυνηγάω S2000, porche boxter, subaru Sti και άλλα τέτοια, όχι για να τους περάσω, δεν γίνεται αυτό, αλλά για να γελάω όταν ψάχνουν να βρούνε που είναι το intercooler μου! Πάνω από 160 κοντερίσια ακόμα δεν έχω πάει! με το starlet το κοντερ το γύριζα ανάποδα! από κάτω δλδ! Επειδή το μοτερ το είχα, εμένα ο μηχανικός μου, πήρε 1000 αλλά μου έβαλε μοτερ κτλ δλδ εβγαλε το ένα και έβαλε το άλλο, να δουλεύει, μου εβαλε πίσω φρένα από levin 101 και ντίζες και μπάρα θόλων 3 σημείων και ότι άλλο χρειαζόταν αλλαγή στο μοτερ. Δεν περιλαμβάνεται εξάτμιση και μετατροπές στο intercooler τις οποίες μετά έκανα εγώ μόνος μου. Πάντως παρόλο ότι έχασα επιτάχυνση σε σχεση με το σταρλετ, οι επιδόσεις είναι φοβερές, βγαίνω πχ εθνική κτλ και δεν χορταίνω να τουρμπίζω! για μένα τα άλογα που έχει είναι ΥΠΕΡαρκετά για το αμάξι και τα γούστα μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλετε 4Ε-FTE και ειδικά η σκάστρα και ο ήχος της τουρμπίνας είναι όλα τα λεφτά! από το 2003 που έχω αυτό το μοτερ ακόμα δεν τον έχω χορτάσει! κοιμάμε και βλέπω τουρμπίνες και σκάστρες!!!! και drift ατελείωτο!!!! ))) (στα όνειρα αυτό μόνο!)
|
16-02-09, 18:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
1000 ευρω για να βγαλει το ενα μοτερ και να βαλει το αλλο?
Πολλά δεν ειναι?
(εκτός αν ο 4efte θέλει πολυ δουλειά για να κατσουν εξτρα σωληνωσεις, τουρμπινες, ιντερκουλερ κτλπ και δεν ειναι ενα απλο βαλε-βγαλε).
|
|
|
|
16-02-09, 18:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
αν είδες είπα και άλλα πράγματα. ΠΧ τα πίσω φρένα με τοποθέτηση πάνε 250+ και η μπάρα θόλων νομίζω πάει κανα 150αρι. Αλλού ζήταγαν αρκετά παραπάνω. Και στην εργασία είναι και όλα τα ηλεκτρικά μαζί + ότι ήθελα να βγάλει μερικά πράγματα από το ένα μοτερ να μπούν στο άλλο. Επίσης η πλεξούδα είναι μεγάλη φασαρία θέλει πάντρεμα από της corolla με του 4E-FTE. Δλδ δεν είναι τόσο εύκολο όπως σε ένα σταρλετ να μπει το 4E-FTE αλλιώς θα τα έβαζα μόνος μου. Επίσης έγινε και κάποια εργασία με τον κομπρέσορα του A/C και μπηκε αλλος από Starlet GT japan, γιαυτό είπα ότι δεν είναι μονο το μοτερ. Στο starlet πάντως με δικό μου σασμαν, είχε πάει 1600 ευρώ, με μόνο το σασμαν δικό μου. Και σύνδεση της εξάτμισης που είχα πριν. Η τουμπίνα μένει όπως είναι. Το intercooler εγώ το έβαλα μπροστά και τις σωληνώσεις εγω τις έφτιαξα, το πήρα χωρίς i/c dld. Τα downpipe του 4E-FTE είναι ΜΟΝΟ για starlet, δεν ταιριάζουν στο corolla γιατί έχει γέφυρα από κάτω που στα starlet δεν υπάρχει, έτσι κόπηκε νέο πλακάκι ώστε μετά στον εξατμισά να μου φτιάξει νέα εξάτμιση με downpipe.
|
16-02-09, 18:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οκ, νομιζα πως τα 1000 ευρω ηταν μονο η τοποθετηση.
Επισης πιστευα πως κάθεται σχετικά ευκολα το ενα μοτερ στη θεση του άλλου...
|
|
|
|
16-02-09, 18:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
κοίτα η corolla έχει και υδραυλικό, το starlet όχι το ep82 τουλάχιστον. Επίσης πρέπει στο μοτερ να βάλεις τις βάσεις από το μοτερ της corolla, γιατι το starlet έχει αλλιώτικες. Το μοτερ το έβγαλα εγώ με ενα φιλαράκι και έναν ξάδερφο με ΕΕ90. Δείτε μερικές φωτος εδώ στο album από το ξήλωμα, επίσης το κάναμε ΧΩΡΙΣ γερανάκι! με τα χέρια, με σχοινιά και αλυσίδες! http://s180.photobucket.com/albums/x...rlet%20GT/ είχαμε σκοπό να το βάλουμε μόνοι μας και μετά θα το πήγαινα με γερανό σε ηλεκτρολόγο, αλλά λόγω των δυσκολιών που ανέφερα δεν το έκανα. Αν ήταν ίδιο starlet ep82 ήξερα και τα μηχανικά και ηλεκτρολογικά να το συνδέσω μιάς και βγάζεις-βάζεις δεν θέλει φασαρία, ούτε μετατροπές, κοψίματα και ραψίματα στην πλεξούδα. Περιττό να πω ότι πουθενά δεν χρησιμποιήθηκε αερόκλειδο μιάς και δεν είχα και ξήλωσα τα πάντα με τα χέρια, με εργαλεία χεριού εννοώ! τα παξιμάδια στα ημιαξόνια με πέθαναν πάντως! για καμιά εβδομάδα με πονούσε η μέση μου! έβαλα σε ένα ταφ καστάνιας μοχλό μια σωλήνα κανά μέτρο και πηδαγα πάνω της! κάπως έτσι για να τα βγάλω. A!! και κάτι σημαντικό! η ντίζα του μοτερ της corolla έχει μεγαλύτερο μήκος από εκεί που την θέλει το 4E-FTE. ΔΛΔ τα κόντρα παξιμάδια τερμάτιζαν και η ντίζα έμενε χαλαρή!!! το αποτέλεσμα ήταν να πατάω τέρμα γκάζι και να ανοίγει η μισή πεταλούδα! τελικά έκανα πατέντα και μετακόμισα ποιό πέρα το σημείο με τα κόντρα παξιμάδια και την έσφιξα και έχω άμεση απόκριση, αλλά θέλει δέσιμο εκεί με κάτι γιατί πετάγετε από την θέση της αν δεν την πιάσουμε κάπως. Εμένα μια μέρα μου εμεινε το αμάξι στην μέση της εθνικής επειδή βγηκε η ντίζα γκαζιού από την κόντρα της! επίσης το στροφόμετρο δεν έπαιζε με αυτό το μοτερ, ο μηχανικός με ειχε προειδοποιήσει από πριν. Μου είπε πρέπει να βρούμε από japan AE111 και επειδή δεν βρήκαμε και βαρέθηκα να ψάχνω έβαλα ένα εξωτερικό από ebay με 60 ευρώ. Είχα βρει ένα στο ebay και έκανε 230 ευρώ!!!! και έλεγε και μέχρι 180χλμ! ε δεν έλεγε! Αυτά για την μετατροπή δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι άλλο, θα σας πω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 16-02-09 στις 18:54.
|
16-02-09, 19:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
μια φωτο με την πατέντα του γκαζιού. Επειδή είναι παλιότερη εδώ δεν είχα ακόμα βάλει σκάστρα και την ντίζα δεν την έχω δέσει. Τωρα είναι δεμένη με σύρμα γιατί επειδή είναι χαμηλά την πέταγε έξω από το δίχαλο με αποτέλεσμα το αμάξι να μένει στον δρόμο. Η αρχική τρύπα είναι αυτή που φαίνεται δεξιά δλδ πριν το σωληνάκι αναθυμιάσεων που όπως βλέπουμε είναι σε ψηλότερο σημείο.
|
16-02-09, 19:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
πολυ καλη δουλεια φιλε,μπραβο σου..
|
16-02-09, 20:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Thanks! για να μην ξαναποστάρω ξανά τις ίδιες φωτος, σε αυτό εδώ το topic http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=16712 έχω βάλει φωτογραφίες με τα Kyb AGX που έβαλα, αλλά επειδή τα ελατήρια που είχα ήταν πεσμένα, τώρα έχω βάλει μαμίσια ελατήρια, τα οποία με τα ΑGX παίζουν πολύ καλά και έχουμε και καλή άνεση και κρατάει καλά και το αμάξι, σίγουρα όχι χωρίς κλήσεις που παίρνει το αμάξωμα αλλά σε καλά όρια. Πάντως προχτές που τα έβαλα στην σκάλα 3 έχουν πολύ καλές επιδόσεις! στην 1 δεν λέει με τίποτα είναι πάρα πολύ μαλακά! στην 2 τρώγονται. Την 4 δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Τα AGX για το αμάξι μου έχουν ρύθμιση για 4 σκάλες σκληρότητας από πάνω και τα ρυθμίζουμε με μικρό κατσαβιδάκι που έχουν μαζί. Η κάθε σκάλα έχει πολύ μεγάλη διαφορά η μια από την άλλη. ΠΧ η 2 με την 3 είναι αρκετή διαφορά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17566800 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|