Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
ρε φιλε η κατηγορια σου δεν ειναι μεσαιο οικογενειακο σενταν???εγω μαοθνες τα λεω...και φυσικα και η καινουργια κορολλα μαουνα ειναι...εγω οδηγαω 3πορτη ε11 g6..αυτο δεν μπορεις να το πεις μαουνα...
Στα ποιο πανω συμφωνο.Αλλα ομως, το οτι καποιο αυτοκινητο ειναι ποιο μεγαλο απο το δικο μας, δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και μαουνα, γιατι και το δικο σε συγκριση με ενα rallye ειναι μαουνα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 256
ανοιγω αλλο τοπικ γιατι εδω ειναι για corolla. οι κοντρες περι carina και οποιος θελει να πει το μακρυ του και το κοντο του ας ερθει να τις ποσταρει εκει.
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
Λοιπον. Εψαξα και βρηκα καποια περιοδικα που αναφερονται σε 1,3 G6 και 1.6 G6 απο ελληνικα αλλα και ιταλικα περιοδικα. Θα αναφερω καποια στοιχεια αλλα καλυτερα θα ηταν να σκαναρω τις σελιδες και να τις κανω upload. Αν αφηνει καποιος moderator θα τις κανω upload.
Ωστοσο ενδεικτικα απο ιταλικο περιοδικο.
1.3 G6
0-100χλμ/ωρα 11",99 περιοδικο 12",30 ΤΟΥΟΤΑ
0-400m 18"22 και 121χλμ/ωρα
Τελικη 172,500 χλμ/ωρα περιοδικο, 175χλμ/ωρα ΤΟΥΟΤΑ (η τελικη ταχυτητα που εδειξε στο ταχυμετρο ηταν 184χλμ/ωρα ενω η πραγματικη ειναι του περιοδικου.
Φρεναρισμα στα 100χλμ/ωρα 46,5m
Βαρος 1100 περιοδικο 1050 ΤΟΥΟΤΑ
1.6 G6
0-100χλμ/ωρα 9",95 περιοδικο 10",00 ΤΟΥΟΤΑ
0-400m 17"09 και 130χλμ/ωρα
Τελικη 190,3 χλμ/ωρα περιοδικο, 195χλμ/ωρα ΤΟΥΟΤΑ (η τελικη ταχυτητα που εδειξε στο ταχυμετρο ηταν 203χλμ/ωρα ενω η πραγματικη ειναι του περιοδικου.
Φρεναρισμα στα 100χλμ/ωρα 41m
Βαρος 1140 περιοδικο 1130 ΤΟΥΟΤΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Στα ποιο πανω συμφωνο.Αλλα ομως, το οτι καποιο αυτοκινητο ειναι ποιο μεγαλο απο το δικο μας, δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι και μαουνα, γιατι και το δικο σε συγκριση με ενα rallye ειναι μαουνα.
Ναι βρε φιλε μου συμφωνωμαζι σου και σε σχεση με τον κουβα το ραλλυ,το δικο μου ναι ειναι μαουνα...απο κει και περα,υποκειμενικος χαρακτηρισμος ειναι για ολα τα μεσαια οικογενειακα σενταν ...επειδη ετσι εγω γουσταρω τα αποκαλω ετσι ολα,οχι το carina,δεν εχω πρωσοπικα....εγω το μονο που ειπα ειναι ,οτι το carina ειναι οντως πολυ γρηγορο σε σχεση με ενα πριμερα,πασσατ κτλ...αλλα τους χρονους που υποστηριζετε οτι μπορει να κανει με 115-125 αλογα(φπε),τους κανουν κουβαδακια με 100-200 κιλα κατω,και με 136 αλογα+,αρα με την απλη λογικη ενα carina για να πετυχει τετοιους χρονους πρεπει να κανει διαιτα και να βγαλει και κοντα στα 150 αλογα αλλιως....anyway...δικαιωμα σας να με λετε ασχετο οτι δεν εχω οδηγησει carina κι οτι αν κατσετε διπλα σε ραλλακι μαμα θα καταφερετε να κρατηθειτε διπλα του μεχρι την τριτη του.....δεν θα σας αλλαξω εγω αποψη αλλα νομιζω δικαιουμαι να εκφερω κι εγω τη δικη μου διαφορετικη αποψη..και κοντρες εχω κανει και rx7 400 αλογα εχω οδηγησει πολλες φορες λογω κολλητου..και ασχολουμαι πολυ με τα αυτοκινητα ωστε να μπορω να εκφερω μια στοιχειωδη αποψη...ευχαριστω που με ανεχεστε :-)
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
Τα σχετικα ειναι στο rar..
Υπαρχει και ενα συγκριτικο της 1.3 G6.
Αυτο μου κανει εντυπωση ειναι το λαθος του ταχυμετρου. Στην 1.6 13χλμ/ωρα ειναι πολλα.