Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
28-05-09, 23:39
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να υποθέσω οτι το πρόβλημα με τους ανεμοθραύστες και το λάστιχο του παραθύρου υφίσταται και σε Ε11 και σε Ε12 σωστά? Η πιο σωστή λυση είναι οι εξωτερικοι λοιπόν έτσι?
|
29-05-09, 11:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Rhodos Island!
|
|
Το πρόβλημα που λέει ο Κώστας απο τα χανιά, το είχα συναντήσει στη CarinaII μου πρίν αρκετά χρόνια. Όταν έκλεινε το παράθυρο (μηχανικό) το τζάμι ζοριζόταν να μπεί πάνω στη θέση του. Αποτέλεσμα, μετά απο 1 εβδομάδα τους ξαπόστειλα....
Ανδρέα, πράγματι οι ανεμοθραύστες της Corolla Verso κάνουν αεροδυναμικούς θορύβους μετά τα 100. Στο Yaris όμως έχω φορέσει τους slim της TOYOTA, και δεν μου κάνει το παραμικρό. Οπότε το πρόβλημα πρέπει να είναι το μέγεθος τους! Τέτοιους ήθελα και για τη Verso αλλα πού να βρεθούν...
29-05-09, 16:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
παντος εγω που εχω τους εξωτερικους ανεμοθραυστες ειμαι πληρης ευαχριστημενος απο ολες τις αποψεις τρ αν στα 160-170 αν κανει λιγο παραπανω θορυβο(σε ορισμενες περιπτωσεις οχι παντα)δν ειναι και προβλημα σε σχεση με την ανεση που σου δινει σε ενα ταξιδι χωρις τον σπαστικο θορυβο του ανεμου ο οποιος εαν τρεχεις πανω απο τα 140 και εχεις το παραθυρο στη μεση περιπου θα το δεις να κουνιεται λες και θα σπαει,ενω με του ανεμοθραυστες ο αερας μπενει πιο ομαλα μεσα στο αμαξι κι ετσι ουτε το παραθυρο παθενει τπτ ουτε και τα αυτια μας απο τον θορυβο(με αυτο τον τροπο βοηθα στην αποφυγη τριγμων των παραθυρων ειδικα στα 2πορτα)
|
31-05-09, 22:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρουπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από acidburn
|
Εμενα φτανουν μεχρι κατω τελειως και απο τη μερια του συνοδηγου λογω της αποστασης και της γωνιας ενα μερος του καθρεφτη δε το βλεπω σχεδον καθολου.Πριν λιγο τον εβγαλα τον δεξιο γιατι ειχα παει για μπανιο και μου σπασε τα νευρα στην εθνικη...Το θεμα ειναι οτι ειναι χρησιμοι και θελω να βρω σαν τους δικους σου.Ποσο τους πληρωσες εσυ?
|
30-12-10, 15:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μπορεί να μου πεί κάποιος αν οι ανεμοθραύστες στις παρακάτω φωτογραφίες είναι οι εργοστασιακοί;
|
30-12-10, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Που τις βρηκες αυτες τις φωτο ρε συ?
|
30-12-10, 16:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Βρήκα κάτι αντίστοιχους για 3πορτο αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί δεν έχει φωτογραφια. Λογικά θα κάνουν. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
http://cgi.ebay.co.uk/SMALL-FRONT-WI...item1e5a1ee861
|
30-12-10, 16:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγω γιατι νομιζω πως ο Φανης φερνει τους πιο ωραιους...?
|
30-12-10, 16:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Θέλω εξωτερικούς. Μου αρέσουν πιο πολύ και νομίζω ότι καλύπτει καλύτερα. Όποιος ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο corolla ας βοηθήσει. Πάντως δεν μοιάζουν για γνήσιοι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17094994 seconds (80,89% PHP - 19,11% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|