Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
09-01-08, 22:49
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε να μην μπορω να τραβηξω βιντεακι!!!! Δεν μπορω να στερεωσω με τιποτα το κινητο!!!! Και ενα αλλο που εχω , διλπωνει στην μεση...... Τεσπα , θα ξαναπροσπαθησω.....
|
09-01-08, 22:58
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Αντρεα-electro ημουν με συνοδηγο αλλιως δεν γινεται εκτος αμα αφηνεις το τιμονι στον κοφτη αλλαζεις ταχυτητα και παλι στο τιμονι. Το χερι με τη καμερα ομως να ειναι σταθερο αμα σκοτωθουμε δεν πειραζει....
10-01-08, 01:44
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Αντρεα-electro ημουν με συνοδηγο αλλιως δεν γινεται εκτος αμα αφηνεις το τιμονι στον κοφτη αλλαζεις ταχυτητα και παλι στο τιμονι. Το χερι με τη καμερα ομως να ειναι σταθερο αμα σκοτωθουμε δεν πειραζει....
|
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Ετσι μου ρχεται να στρερεωσω το κινητο με μονωτικη!!!!
|
10-01-08, 22:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!! Ετσι μου ρχεται να στρερεωσω το κινητο με μονωτικη!!!!
|
Δεν ειναι και κακη ιδεα...Ρε δεν εχεις κανα παλικαρακι να σε βοηθησει?Να καθεται ακριβως απο πισω σου και να τραβαει.Ακου τι θα κανεις.Θα εχεις στο αριστερο το κινητο και στο δεξι το τιμονι.Θα αφησεις το τιμονι για να αλλαξεις τα χυτητα και θα το ξαναπιασεις.(Πλακα κανω ε μην το δικιμασεις...)
10-01-08, 23:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ενα ακομη βιντεακι. Τιποτα το ιδιατερο (χαλια αλλαγες) αλλα το βαζω μιας και που το τραβηξα.
http://www.youtube.com/watch?v=d3SUxNILSwM
Εγω βασικα μονος κανω τις μετρησεις, κρατωντας το κινητο και το τιμονι με το αριστερο χερι. Πιανω το πανω μερος του τιμονιου και με τα δακτυλα απο κατω κρατω το κινητο. Απλα παω σε ευθεια και προσεχω να μην εχει κινηση ο δρομος (αν και κρατω καλα το τιμονι)
|
10-01-08, 23:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Πρεπει να βρω και γω χωρο και κινητο να τραβηξω ενα βιντεακι.Γιατι το δικο μου το κινητο δεν την παλευει με τιποτα...
11-01-08, 02:34
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Πρεπει να βρω και γω χωρο και κινητο να τραβηξω ενα βιντεακι.Γιατι το δικο μου το κινητο δεν την παλευει με τιποτα...
|
Θα ερθω αμα θες , να σε τραβηξω με το δικο μου!!!!!
Αφου δεν μπορω μονος μου , ας φανω χρησιμος σε κανενα αλλο!
|
11-01-08, 09:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
εγω κανο το εξης εκλεψα την ιδεα απο ενα φιλο μου , σφηνωνω το κινιτο αναμεσα στο στεφανι του τιμονιου με το κεντρο και ειναι και σταθερο και κραταο το τιμονι με τα 2 χερια.... και εναν αλο τροπο για μετρηση ειναι να βαλω ενα cd να παιζει μολις ξεκινισω και να μετραει τα δευτερα.
|
17-01-08, 00:40
|
|
|
|
|
|
Σαββα , πιστευω οτι το 2ο ανοιγμα ηταν καλυτερο!!!!
Ειδα εκει στο πρωτο , πρεπει να σε εκοψαν , ε?
Ησουν μονος μεσα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16793394 seconds (82,11% PHP - 17,89% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|