Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
Σε ευχαριστώ madvinegar
Είναι και γερό και σταθερό...
Aπλά θέλω να αντικαταστήσω τα tire up με σφιγκτήρα.
Επιπλέον δε μου αρέσει που φαίνεται γυμνός ο σωλήνας που ενώνει χοάνη και κολλάρο...
Αν καταφέρω να τα συμμορφώσω τότε θα είμαι ευτυχισμένος...
Δύναμη Σεβασμού: 247
Και τώρα που το ξαναβλέπω,υπάρχει τρόπος να τοποθετήσω τον αισθητήρα
στο γυμνό σωλήνα ανάμεσα σε χοάνη και κολλάρο χωρίς να υπάρχουν απώλειες αέρα;
Να σημειώσω πως το πήγα μία βόλτα έτσι και δεν είχε τον ίδιο δυνατό ήχο σε σχέση με όταν είχα τη χοάνη απ'ευθείας στην πεταλούδα...
Δύναμη Σεβασμού: 540
Οπουδηποτε πουλανε τετοια πραγματα. Θα σου προτεινα ομως να παρεις Pipercross αντι Κ&Ν, γιατι τα Κ&Ν ειναι μεν πιο ελευθερα αλλα οχι στον ιδιο βαθμο. Εγω πριν βαλω χοανη (Pipercross εννοειται) ειχα δοκιμασει και τα δυο φιλτρακια και οι διαφορες ηταν μεγαλες υπερ του Pipercross. Γνωμη μου βεβαια.
Δύναμη Σεβασμού: 237
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Οπουδηποτε πουλανε τετοια πραγματα. Θα σου προτεινα ομως να παρεις Pipercross αντι Κ&Ν, γιατι τα Κ&Ν ειναι μεν πιο ελευθερα αλλα οχι στον ιδιο βαθμο. Εγω πριν βαλω χοανη (Pipercross εννοειται) ειχα δοκιμασει και τα δυο φιλτρακια και οι διαφορες ηταν μεγαλες υπερ του Pipercross. Γνωμη μου βεβαια.
Πού θα το βρώ αυτό Αθήνα , γνωρίζεις ; και πόσο σου κόστισε περίπου ;