Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
31-03-07, 20:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πολύ πάρα πολύ σωστός ο Carinaman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!
|
31-03-07, 21:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
επειδή μου φάινεται ότι το έχετε παραξηλώσει με τις ΝΕΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ...
αφού αγαπάτε τόσο πολύ το περιβάλλον μας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΛΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΔΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ 'ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????
ένας αγανακτισμένος επαρχιώτης από το νεο/ψευτο-οικολογικό "κλίμα" της εποχής !!!
|
|
31-03-07, 21:26
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ας μην κοιτάμε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν οι ΑΛΛΟΙ.
Ας κοιτάμε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε ΕΜΕΙΣ.
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσουν να φτιάχνουν κάποια στιγμή τα πράγματα.
Με το να αναρωτιόμαστε "γιατί πρέπει να κάνουμε το Α -που επιβάλλεται-, όταν οι άλλοι κάνουν το εντελώς αντίθετο", απλά διογκώνουμε και μεγιστοποιούμε το πρόβλημα.
Ελπίζω, πάντως, όποιοι δεν θεωρούν την ύπαρξη του καταλύτη καθοριστική ή υποχρεωτική, να μην έχουν την ατυχία να ζήσουν τόσο όσο θα χρειαστεί, για να δουν τα παιδιά τους να υποφέρουν από καρκίνο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΔΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ 'ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????
|
Υπάρχουν πολλοί που το μεθοδεύουν φίλε μου, όπως εγώ.
Από την άλλη, θα έπρεπε να σκεφτείς ότι δεν είναι εύκολο όταν έχεις μια δουλειά και κάποιες υποχρεώσεις -και έχεις αγωνιστεί- να τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια. Εκτός και αν έχεις άλλους από πίσω "να σου κρατάνε τα μπόσικα" και να στα ακουμπάνε... (χρησιμοποιώ το δεύτερο πρόσωπο, γενικά, δεν εννοώ εσένα, να μην παρεξηγηθώ).
Επιπρόσθετα, το να ενδιαφέρεσαι για το τι αναπνέεις λόγω της αναισθησίας, αναλγησίας, ανευθυνότητας και ωχαδερφισμού του άλλου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απεμπολήσεις το δικαίωμά σου στη μετακίνηση με τα μέσα που σου παρέχονται (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα κλπ). Άσε που πολλοί από εμάς δεν είναι τόσο καλομαθημένοι, ώστε να πηγαίνουν παντού με την Corolla τους, αλλά χρησιμοποιούν metro, ηλεκτρικό,λεωφορείο και τρόλλεϊ. Δεν είναι όλα τα δάκτυλα του χεριού ίδια...
Με τη δική σου λογική -και των άλλων "καταλυτομάχων", όπως τους αποκαλώ- δεν θα έπρεπε κανένας να διαμαρτύρεται για τα ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ που τον ταΐζουν οι "ευσυνείδητοι" και αρχι-οικολόγοι επαρχιώτες καλλιεργητές, χρησιμοποιώντας άκριτα και με πλήρη άγνοια όλα αυτά τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούν.
Πολλοί από εμάς, έχουμε δεσμούς με την επαρχία, την αγαπάμε, θέλουμε να επιστρέψουμε, αλλά ξέρουμε και τι εγκλήματα συντελούνται εκεί (φυτοφάρμακα, χωματερές, πυρκαϊές, υπεράντληση κλπ).
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν βοηθάμε κανένα, αλλά ούτε και στην εξεύρεση λύσης στα υπαρκτά προβλήματα.
Πάνος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 31-03-07 στις 21:41.
Αιτία: δημοσίευση νέου μηνύματος κατά την πλ
|
31-03-07, 21:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Ε ωραια ρε σεις μην κανετε οτι εκανα εγω! Δεν αναγκασα κανεναν! Μιλησα και πιο πριν οτι δεν χρειαζεται να το κανουμε Κυπριακο το ζητημα. Εγω 300ε για νεο καταλυτη με 200 τρυπες που ειναι 0.00000000000000000001 λιγοτερο ρυπογονος απο τον δικο μου και πρεπει να παρακαλαω τον εξατμισα να με περασει δεν βαζω. Και οσοι εχετε παλια μη καταλυτικα αμαξια πεταξτε τα ρε! Και πειτε και σε εμενα να τα στειλουμε ολοι μαζι
31-03-07, 21:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
επειδή μου φάινεται ότι το έχετε παραξηλώσει με τις ΝΕΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ...
αφού αγαπάτε τόσο πολύ το περιβάλλον μας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΛΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ ΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????
ένας αγανακτισμένος επαρχιώτης από το νεο/ψευτο-οικολογικό "κλίμα" της εποχής !!!
|
Τι λες???? Ελπίζω να μην τα λες σοβαρά!!!! Επειδή δηλαδή είμαστε συνηδειτοποιειμένοι και θέλουμε να διασφαλίσουμε την υγεία μας, εσυ μας κατακρίνεις????
Γι' αυτό πάμε κατα δι@ολου.........
|
|
|
|
31-03-07, 22:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003
Ε ωραια ρε σεις μην κανετε οτι εκανα εγω! Δεν αναγκασα κανεναν! Μιλησα και πιο πριν οτι δεν χρειαζεται να το κανουμε Κυπριακο το ζητημα. Εγω 300ε για νεο καταλυτη με 200 τρυπες που ειναι 0.00000000000000000001 λιγοτερο ρυπογονος απο τον δικο μου και πρεπει να παρακαλαω τον εξατμισα να με περασει δεν βαζω. Και οσοι εχετε παλια μη καταλυτικα αμαξια πεταξτε τα ρε! Και πειτε και σε εμενα να τα στειλουμε ολοι μαζι
|
Βεβαίως φίλε μου!!!! Να μην σε περάσει! Και για πες μας πως λέγεται ο καταλύτης που έχει 200 τρύπες????
Λέω εγώ μήπως λέγεται ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ????? Και προορίζεται για αγωνιστικά αυτοκίνητα και οχι για καθημερινή χρήση????
Και επιπλέον, είναι κατα πολύ λιγότερο ρυπογόνος από τον δικό σου "καταλύτη" που είναι κούφιος!!!!
Α! και μην ξεχάσεις να μας πεις πόσα είναι τα τρομερά και αχαλίνωτα άλογα που πήρες.....
Πραγματικά λυπάμαι για την στάση ορισμένων νέων ανθρώπων...
|
31-03-07, 22:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
επίσης θα ήθελα να ρωτήσω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΟ ΜΠΡΔΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ 'ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΕΙΣ-ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????
|
Και σου είπε κανένας οτι εμένα μου άρεσει που έχω αφήσει την οικογενειά μου, τους φίλους μου, το σπίτι μου, την περιουσία μου, την ηρεμία μου, την θάλασσά μου, για να έρθω να δουλέψω στην Αθήνα και να εξασκήσω το επαγγελμά μου, που τόσα χρόνια με θυσίες και διάβασμα κατάφερα????
Απάντησέ μας εσύ που με ελαφρά την καρδία καταδικάζεις όλους εμάς που θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς, και στο μέλλον τα παιδιά μας???
ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ!!!
|
|
|
|
31-03-07, 22:11
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
|
Το οτι ενδιαφερομαστε για το περιβαλλον δε σημαινει οτι θα αφησουμε πισω τον πολιτισμο και θα μετακινουμαστε με μουλαρια η ποδηλατα.. Απλα προσπαθουμε μεσω των γνωσεων και της τεχνολογιας να ρυπαινουμε οσο λιγοτερο γινεται το περιβαλλον.. Θυμησου ποσο ρυπογονα ηταν παλια τα αυτοκινητα και δες ποσο λιγοτερο ειναι τωρα και δες σε 50 χρονια που πιθανοτατα θα χρησιμοποιουμε διαφορετικο καυσιμο..
Τωρα το να αφησουμε τις πολεις για ορισμενους ειναι αδυνατο, για διαφορους λογους..
Και σταματηστε πια αυτην την αντιδραση σε οτιδηποτε καλοπροαιρετο! Ελεος δηλαδη! Δεν τα λεμε για να το παιξουμε καλα προσκοπακια, απλα ειμαστε λιγο πιο ευαισθητοποιημενοι σε καποια θεματα απο αλλους..
|
31-03-07, 22:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
mpla mpla mplaaaaaaaaaaaaa
μήπως μπερδέψατε το τόπικ με κανένα της Greenpeace ???
Για θυμήστε μου λίγο ...... τι λέγαμε ???????? πριν τις "οικο"-διαφωνίες μας εννοώ ...
31-03-07, 23:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
mpla mpla mplaaaaaaaaaaaaa
μήπως μπερδέψατε το τόπικ με κανένα της Greenpeace ???
Για θυμήστε μου λίγο ...... τι λέγαμε ???????? πριν τις "οικο"-διαφωνίες μας εννοώ ...
|
Και γω οταν ανοιξα το τοπικ updates το ονομασα οχι up-dirty!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17744493 seconds (83,10% PHP - 16,90% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|