Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Να πω και εγώ την άποψη μου???
1.OΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!!
Λοιπόν παιδιά κάθομαι και παρακολουθώ και δες σας κρύβω ότι πολλά από αυτά που λέγονται με εκνευρίζουν αφάνταστα.
2.Ή ταχύτητα δεν σκοτώνει...
Κάτι τυποι που πάνε στη μέση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, που ακόμα ψάχνουν να βρουν τι κάνει ο καθρέπτης και φοβούνται να πατήσουν το γκάζι στην προσπέραση, σκοτώνουν...
Αυτοί λοιπόν οι "οδηγοί" καλό θα ήταν να πάρουν το λεοφωρείο.
Και 3. να μην βάζουν σε κίνδυνο κάθε τρελάρα που ναι μεν τρέχει αλλά τα μάτια του είναι καρφωμένα στο δρόμο και τα χέρια του στο τιμόνι και όχι στο κινητό ή στο ραδιοφωνο.
Όλοι τρέχουν....
Άλλοι όμως στο δρόμο και άλλοι μονο στα λόγια.
Τώρα αν κάποιοι τρομάζουν και μόνο στην ιδέα... Ας κάτσουν σπίτι....
Δεν επιδοκιμάζω το παλικάρι με το Μ6, δεν με φτιάχνουν νουμερα του τυπου 300+ να σας πω την αλήθεια, σπάνια πάω και πάνω από 180, αλλά όταν κινούμαι στην αριστερή λωρίδα ΑΠΑΙΤΩ από τον κάθε καραγκιόζη που νομιζει ότι οδηγάει να κάνει στην άκρη, αν δεν το κάνει,4 θα τον ακουμπήσω στον προφυλακτήρα και θα τον βάλω εγώ στην άκρη.
Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάρει χαμπάρι.
Λοιπόν αφήστε τη μουρμούρα όταν οδηγάτε και τα σχόλια τύπου "κοιτα το μxxxxxα πως πάει και κοιτάτε το δρόμο (γενικό είναι το σχόλιο, δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς).
Αυτά...
5.Πάνο τώρα καθάρισε, εγώ δεν ξαναγράφω εδώ.
|
1 οποιος δεεν φοβατε παντα ζει? στο δικο του κοσμο? και περνει και τους υπολοιπους?
2 ασε να το κρινουν καποιοι που την παθανε
3. ο οδηγος ειναι τα λαστηχα ι αναρτισι και το καθε μιχανικο μερος που νομιζει οτι οσο καλα και να κραταει το τιμονι θα το σοσει?
4να ξερεις οτι το ποδι παει και στο φρενο και οτι και να κανεισ εισαι απο πισω θα πληρωνεις μια ζωη κουβαλανε πολυ την τρελα αυτη οπω και με το να ανοιγουν τα ομιχλις και να πλακονεσε στα φρενα
5.ειμαστε σκουπιδια ι αυτα που ποσταρουμε ειναι για πεταμα?
αποψη σου αλα δεεν πολυ καταλαβενω καποια πραγματα πως τα ενοεις
εχεις δικιο οτι πρεπει να κανουν στιν ακρη οσοι πανε ποιο αργα αλα η επιθεσι ειναι το χειροτερη κινηση ι αμυνα ομως ειναι προβλεψημη
δεν χρειαζετε να γινεις επικινδινος οπως αυτος που δεν σου ανοιγει το δρομο! ολοι μας εχουμε εκνεβριστει με καποιον που μας αγνοεισε να μα παραχορισει το δρομο