Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-11-07, 13:31
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε συ φιλε αν το αμαξι ειχε να αλλαξει λαστιχα-αναρτησεις απο οταν το πηρε δεν θα φυγει?
Σοβαρευτητε μιλαμε για αμαξια αξιας πολλαπλασιας των δικων μας...
Αν ειναι ετσι τα σειτσεντο επρεπε να τα απαγορευσουν..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 14:15
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
wast αυτο καταλαβες? η ζημια που εγινε? αλα τεσπα οποιος θελει να κανει τον καμικαζι ας τον κανει σπιτι του και στο pcακι του... στο δρομο κοικλοφορουν και αλος κοσμος .... και που ξερει αυτος αν εχει λαδια ο δρομος και ο οποιος διποτε δρομος ι κ οτι διποτε αλο δεν παναχει οτι σιστημα γουσταρει τι σιμενει αυτο οτι το αμαξι θα υπακουσει στην ανεφθηνοτητα του ακομα και οι πιλοτοι f1 δεν εχουν τετοια αυτοεκτημηση τα παντα περιμενουν και ειναι επαγελματιες αλα επι του ασφαλους ομως .οκ? το καταλαβατε? τον ανθρωπο τον κυριευει η ανεφθηνοτητα ι διθεν ικανοτητα του για τα παντα το κεφαλακι παντα περνει προτο το λογο ασχετα απο τιν θεση του ενταξι? ποια νουμε τα 300 και ειμαστε γ@μι@δες ε? πολυ ορεα .... και το ποιο γριγορο αμαξι μπορει να παει με 100 και τα ιπολοιπα ειναι απλες οδοντοπαστες για μενα περι αξιασ κτλ κτλ με 340κλμ δινεις 85%ικανοτιτα στο αμαξι και 15% σε σενα αποτελεσμα οχι μονο δεν αντιδρας αλα ουτε μυρουδια δεν θα το παρει

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 05-11-07 στις 14:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 16:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
στο κρανος μου πισω εχω ενα αυτοκολητο. θα σας πω τι λεει για να το εμπεδωσετε.....

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....

δλδ ολες οι μηχανες απο 600cc και πανω που πανε σχεδον 300τελικη δεν σας πειραζουν? σας πειραξε ο ογκος του Μ6?αν δεν ειστε τυποι της αδρεναλινης τοτε καλα κανετε. να πατε ομως στην δεξια λωριδα και με 50κμ... να μη πατατε στην μεσαια γιατι θα σας πατησουν....
η αριστερη εννοειται οτι ειναι απαγορευμενη.....
Παλιά 05-11-07, 16:26
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
τα σειτσεντο επρεπε να τα απαγορευσουν..
για παραδειγμα το smart δεν παιρνει ομολογκασιον στην αμερικη. δεν του επιτρεπουν να βγαλει πινακιδες να κυκλοφορησει...
εκτος αν και εκει λαδωσαν και κυκλοφορει. μεχρι προπερσυ απαγορευοταν παντως......
Παλιά 05-11-07, 17:00
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Δύναμη Σεβασμού: 304
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
ενα φιλαρακι ενα ωρεο πρωι γυρναει αθηνα απο το χωριο του με ενα c4 για να μη μακρηγορω ενα mitsubisi carisma εχει χασει τον ελεγχο...... χιλμ 70 στο κοντερ το c4 το carisma στριφογυρναει και το βαει ο φιλος μου απο πισο... αποτελεσμα τα πισο καθησματα του carisma απο 90 μιρες ορθη γωνια εγιναν τυχος 180 μυρες αν καθονταν καποιος πισο θαχε σιμπιεστει το σομα του ο οδηγος του νεκρος........ ο φιλος μου ενταξυ

και ακουω για 340km? gia 340? δουλεβομαστε?.....οχι να ποιασει 999κm παμε καλα? εγω αμα πετυχενα εναν τετοιο θαμουνα ο πρωτος που θα τον καρφωνα και αμα στερουσε ...... καπιου... που κανουν τιν εκδρομουλα τους θα εφτιαχνα και το τσιμεντο για να τον θαψω ζωντανο στη μεσι τις αττικης ..........(μερικες λεξεις δεν τολμας να τις διατυπωσεις μονο το ακουσμα και ι σκεψη ειναι τρομαχτικο συνεσθημα κατι που καποιοι ανεγεφαλοι που ζουνε στο δικο τους κ*λοκοσμο δεν το σκεφτοντε.... στο κ*λο τους να μπει με 340κμ αυτο εχω να πω και σταματαω να postaro αλο εδω.
Ετσι θέλουν φιλε μου καρφωμα γιατί δεν καταλαβαίνουν οτι μπορει κατι να συμβει δεν το καταλαβαίνουν δυστοιχώς.Καποιος ειπε οτι με το corolla 80 και την μ6 200 h m6 θα σταματίσει ποι γρήγορα δεν το ξέρεις και δεν νομίζω.Τους ανεχόμαστε στις πόλεις μεσα στην μ... στις εθνικές τα ιδια σκατά κατσε ρε φιλε κανε πίστα και μπές μεσα κανε οτι θες...Πως στην Αγγλία και Αμερική και Ιαπονία εχουν πίστες κανε πίστες καντε ενα σωματίο πώρωμένων και καντε τιν πίστα σας και καντε οτι θέλεται οχι στο δημοσιο δρόμο δεν ειμαι υποχρεομένος να σε ανεχτώ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 19:40
Το avatar του χρήστη jethro tull
jethro tull Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 219
jethro tull είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
στο κρανος μου πισω εχω ενα αυτοκολητο. θα σας πω τι λεει για να το εμπεδωσετε.....

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.....

δλδ ολες οι μηχανες απο 600cc και πανω που πανε σχεδον 300τελικη δεν σας πειραζουν? σας πειραξε ο ογκος του Μ6?αν δεν ειστε τυποι της αδρεναλινης τοτε καλα κανετε. να πατε ομως στην δεξια λωριδα και με 50κμ... να μη πατατε στην μεσαια γιατι θα σας πατησουν....
η αριστερη εννοειται οτι ειναι απαγορευμενη.....

Εγω λεω να γραψεις αυτο. ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 19:54
Το avatar του χρήστη greekman9
greekman9 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE90
Περιοχή: ΒΟΙΩΤΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
greekman9 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν ειναι φοβος να αγαπας την ζωουλα σου,τοτε ειμαι ο μεγαλυτερος ΧΕΣΤΗΗΗΗΣ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 19:57
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να πω και εγώ την άποψη μου???
OΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!!
Λοιπόν παιδιά κάθομαι και παρακολουθώ και δες σας κρύβω ότι πολλά από αυτά που λέγονται με εκνευρίζουν αφάνταστα.
Ή ταχύτητα δεν σκοτώνει...
Κάτι τυποι που πάνε στη μέση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, που ακόμα ψάχνουν να βρουν τι κάνει ο καθρέπτης και φοβούνται να πατήσουν το γκάζι στην προσπέραση, σκοτώνουν...
Αυτοί λοιπόν οι "οδηγοί" καλό θα ήταν να πάρουν το λεοφωρείο.
Και να μην βάζουν σε κίνδυνο κάθε τρελάρα που ναι μεν τρέχει αλλά τα μάτια του είναι καρφωμένα στο δρόμο και τα χέρια του στο τιμόνι και όχι στο κινητό ή στο ραδιοφωνο.
Όλοι τρέχουν....
Άλλοι όμως στο δρόμο και άλλοι μονο στα λόγια.
Τώρα αν κάποιοι τρομάζουν και μόνο στην ιδέα... Ας κάτσουν σπίτι....
Δεν επιδοκιμάζω το παλικάρι με το Μ6, δεν με φτιάχνουν νουμερα του τυπου 300+ να σας πω την αλήθεια, σπάνια πάω και πάνω από 180, αλλά όταν κινούμαι στην αριστερή λωρίδα ΑΠΑΙΤΩ από τον κάθε καραγκιόζη που νομιζει ότι οδηγάει να κάνει στην άκρη, αν δεν το κάνει, θα τον ακουμπήσω στον προφυλακτήρα και θα τον βάλω εγώ στην άκρη.
Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάρει χαμπάρι.
Λοιπόν αφήστε τη μουρμούρα όταν οδηγάτε και τα σχόλια τύπου "κοιτα το μxxxxxα πως πάει και κοιτάτε το δρόμο (γενικό είναι το σχόλιο, δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς).
Αυτά...
Πάνο τώρα καθάρισε, εγώ δεν ξαναγράφω εδώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 20:01
Το avatar του χρήστη greekman9
greekman9 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE90
Περιοχή: ΒΟΙΩΤΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
greekman9 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστος ο ακης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-11-07, 20:15
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω και εγώ την άποψη μου???
1.OΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!!
Λοιπόν παιδιά κάθομαι και παρακολουθώ και δες σας κρύβω ότι πολλά από αυτά που λέγονται με εκνευρίζουν αφάνταστα.
2.Ή ταχύτητα δεν σκοτώνει...
Κάτι τυποι που πάνε στη μέση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, που ακόμα ψάχνουν να βρουν τι κάνει ο καθρέπτης και φοβούνται να πατήσουν το γκάζι στην προσπέραση, σκοτώνουν...
Αυτοί λοιπόν οι "οδηγοί" καλό θα ήταν να πάρουν το λεοφωρείο.
Και 3. να μην βάζουν σε κίνδυνο κάθε τρελάρα που ναι μεν τρέχει αλλά τα μάτια του είναι καρφωμένα στο δρόμο και τα χέρια του στο τιμόνι και όχι στο κινητό ή στο ραδιοφωνο.
Όλοι τρέχουν....
Άλλοι όμως στο δρόμο και άλλοι μονο στα λόγια.
Τώρα αν κάποιοι τρομάζουν και μόνο στην ιδέα... Ας κάτσουν σπίτι....
Δεν επιδοκιμάζω το παλικάρι με το Μ6, δεν με φτιάχνουν νουμερα του τυπου 300+ να σας πω την αλήθεια, σπάνια πάω και πάνω από 180, αλλά όταν κινούμαι στην αριστερή λωρίδα ΑΠΑΙΤΩ από τον κάθε καραγκιόζη που νομιζει ότι οδηγάει να κάνει στην άκρη, αν δεν το κάνει,4 θα τον ακουμπήσω στον προφυλακτήρα και θα τον βάλω εγώ στην άκρη.
Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα πάρει χαμπάρι.
Λοιπόν αφήστε τη μουρμούρα όταν οδηγάτε και τα σχόλια τύπου "κοιτα το μxxxxxα πως πάει και κοιτάτε το δρόμο (γενικό είναι το σχόλιο, δεν αναφέρομαι σε κάποιον από εσάς).
Αυτά...
5.Πάνο τώρα καθάρισε, εγώ δεν ξαναγράφω εδώ.

1 οποιος δεεν φοβατε παντα ζει? στο δικο του κοσμο? και περνει και τους υπολοιπους?
2 ασε να το κρινουν καποιοι που την παθανε
3. ο οδηγος ειναι τα λαστηχα ι αναρτισι και το καθε μιχανικο μερος που νομιζει οτι οσο καλα και να κραταει το τιμονι θα το σοσει?
4να ξερεις οτι το ποδι παει και στο φρενο και οτι και να κανεισ εισαι απο πισω θα πληρωνεις μια ζωη κουβαλανε πολυ την τρελα αυτη οπω και με το να ανοιγουν τα ομιχλις και να πλακονεσε στα φρενα
5.ειμαστε σκουπιδια ι αυτα που ποσταρουμε ειναι για πεταμα?

αποψη σου αλα δεεν πολυ καταλαβενω καποια πραγματα πως τα ενοεις

εχεις δικιο οτι πρεπει να κανουν στιν ακρη οσοι πανε ποιο αργα αλα η επιθεσι ειναι το χειροτερη κινηση ι αμυνα ομως ειναι προβλεψημη
δεν χρειαζετε να γινεις επικινδινος οπως αυτος που δεν σου ανοιγει το δρομο! ολοι μας εχουμε εκνεβριστει με καποιον που μας αγνοεισε να μα παραχορισει το δρομο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 05-11-07 στις 21:01.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
12 νέες κάμερες στην Αττική Οδό Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 18-11-09 17:36
Νέες κάμερες στην Αττική Οδό Demonz_Corolla ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 08-11-09 12:29
Προσοχή στην Αττική Οδο!!! billlllll OFF TOPIC 49 01-11-07 08:33
Ο Καλύτερος Χάρτης Για Την Αττική niknik SUPPORT 4 03-04-06 01:52

Page generated in 0,18181109 seconds (83,57% PHP - 16,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com