Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Και εγω νομιζω στην τιμη που ψάχνω μάλλον για ΚΟΝΙ κόκκινα πάω. Απλά θέλω τη γνωμη των ειδικών για συνδιασμό τιμής, χαμηλώματος αλλά όχι κοπανηματος.
Περιμένω γνωμες απο driver7 και pwpwpali που ειναι οι experts του club σε αυτα τα θέματα!
|
Σε ευχαριστούμε Μιχάλη γαι τον "τίτλο"!
Δυστυχώς τα κόκκινα ΚΟΝΙ δεν είναι χαμηλώματος. Μόνο τα κίτρινα, αλλά ξεφεύγεις σε λεφτά και δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε άνετα αμορτισέρ.
Από εκεί και πέρα στα λεφτά αυτά δύσκολα θα βρεις κάτι σε χαμηλώματος, τα οποία θεωρούν σπορ κ ξεφεύγουν οι τιμές τους.
Αν βάλεις απλά αμορτισέρ (με τις συνέπειες που θα έχει το χαμήλωμα στη διάρκεια ζωής τους) τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής θα έχουν ,πιθανότατα,
κατά σειρά, τα bilstein sport (κίτρινα), τα ΚΟΝΙ τα κόκκινα, τα ΚΥΒ τα excel-g που είναι αυτό που λέμε ημίσκληρα και τέλος τα bilstein τα μαύρα.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με άλλες μάρκες, λιγότερο δημοφιλείς στις προτιμήσεις, καθώς και με ανακατασκεύες που κατά καιρό έχουν αναφερθεί και εδώ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil
Εγώ φοραω ελατήρια της TTE και όταν αλλάξω τα αμορτισέρ θα βάλω της BILSTEIN νομίζω ότι θα είναι OK και ότι δεν θα κοπαναει.
|
Θα κοπανάει λιγάκι...bilstein είναι αυτά...