Σήμερα βγαινοντας απο βενζινάδικο (είχα βάλει V-Rower Racing για πρώτη φορα) πέτυχα ενα Golf GT. Κάθομαι πίσω του στο φανάρι.... Είχε κίνηση δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε. Στο επόμενο φανάρι παω δίπλα και βλέπω ενα 40άρι που το έκανε test drive. Αφού είναι ετσι του λέω, μην το λυπάσαι, πιές του το αίμα... Του εκανε κατι ανοίγματα, το αμάξι παει πολύ καλα... Εγώ δουλεύα απο 4.000 εως 6500 για να μπορώ να είμαι κοντά του ενω αυτό εδινε την εντυπώση οτι ανοιγε πολυ χαλαρα. Κάποια στιγμη με πέρασε και η σκάστρα του εκανε ερκετά πορωτικό θόρυβο. Ο τύπος που το οδηγαγε ηταν πολύ ενθουσιασμένος , αλλα δεν το ζοριζε πολύ (δεν ηταν κανενας σιδεροφαγος, στιλ Nikos)
Σε επόμενο φανάρι τον ρώτησα αν θεωρει υπερβολικα τα 170 αλογα απο 1.400 μοτέρ, αλλά οι πωλητες της VW τον είχαν πείσει οτι το αυτοκινητο περιέχει τόσο μεγάλη τεχνολογία που μου είπε οτι: "Οι Γερμανοί το έχουν κάνει να αντέχει".
Τιμή;;; Μαζί με κάτι ηλιοροφές, κατι extra, μεταλλικό χρώμα, τέλος καξηνόμησης κτλ κτλ κτλ... βγαίνει γύρω στα 26.000
!!!! Είναι πόλλα τα λεφτά ρε παιδια!!! Είπαμε, συνδιάζει μοναδικές τεχνολογίες, αλλά όχι και τόσα... βάζεις 6 δόσεις ακομα και περνεις το 2λιτρο GTi TFSi με 200 αλόγατα!!!
Θα κοιταξω τις επόμενες μέρες να παω στην ιδια αντιπροσωπία για να το πάρω και εγω test drive. Και εκέι θα δούμε πόσο αντέχει...