Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ολα 2006
Παλιά 23-03-06, 12:13
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40201
οτι τα εγραψα προκλητικα ναι αλλα αν τον πηραζε τον Mike_G θα μου το εγραφε και θα του ζητουσα συγνωμη αλλα πριν απαντιση η πριν δω εγω απαντιση τουλαχιστον μου την πεσατε ,ο Mike_G δεν θα μπορουσε να μου απαντιση και εγω θα απαντουσα αναλογα αλλα αρχισαμε... blabla

Εντάξει πιστεύω ότι είσαι λίγο άδικος με τον Ayrton (όσον αφορά τουλάχιστον το συγκεκριμένο περιστατικό) γιατί το ότι με πρόλαβε και πόσταρε πρίν από εμένα οφείλετε καθαρά στο ότι δεν είμαι συνέχεια στο internet και πολύ απλά είδε το post σου πρίν από εμένα. Όταν το είδα κι εγώ σου απάντησα αλλα το post μου σβήστηκε (και καλά έκανε δεν λέω αυτό) και δεν ξέρω αν το πρόλαβες. Με απλά λόγια προσπάθησα να σου δείξω τους δύο τρόπους που θα μπορούσα να εκλάβω το post σου (ο ένας προσβλητικός και ο άλλος χιουμοριστικός) ξεκαθαρίζοντας στο τέλος ότι δέχομαι τον δεύτερο και όλα τελειώνουν εκεί. Επιμένω πάντως ότι το θέμα είναι το ότι δεν σε έχουμε γνωρίσει από κοντά γιατί αν τα ίδια έγραφε κάποιος με τον οποίο έχω μιλήσει σε μία συνάντηση (marmel, slobo, nikos, Ayrton κ.τ.λ.) επειδή ξέρω τον χαρακτήρα του θα καταλάβαινα την πλάκα και θα την συνέχιζα κι εγώ. Απλά δεν νομίζω ότι περιμένεις χωρίς κάποιος να σε ξέρει και λέγοντας πράγματα που υπο μία έννοια μπορούν να προσβάλουν κάποιον να τα παίρνει αυτόμάτος στην πλάκα.

Οσο για την ορθογραφία σας πληροφορώ ότι εγώ πρίν περάσω τα post μου εδώ τα γράφω στο word και αυτό γιατί είχα τόσο μεγάλη αγάπη για τις θετικές επιστήμες όταν ήμουνα μικρός που τα υπόλοιπα τα έβλεπα απλά σαν χάσιμο χρόνου. Ήμουν τρίτος στην Ελλάδα (και ο μικρότερος σε ηλικία) στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής στον προγραμματισμό και όταν μου διόρθωναν έκθεση ήταν περισσότερα τα κόκκινα γράμματα από τα μπλε τι να λέμε τώρα.

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 14:42
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="40235
............ Ρε παιδιά κάποτε είχα ποστάρει ένα θέμα και ρωτούσα όλα τα σχετικά για τον levin....η απάντηση που πήρα ήταν να ψάξω να βρώ χιλιάδες θέματα εδώ μέσα σχετικά με αυτό. Εγώ δεν έδωσα συνέχεια και έψαξα και βρήκα χιλιάδες τσακωμούς, προσβολές,ψέμματα και οτιδήποτε άλλο άσχετο. .........
Φίλε Σπύρο εγώ ήμουνα αυτός ο οποίος σε είχα παραπέμψει ενδεικτικά σε άλλα topic με μοναδικό σκοπό να μην ανοίξει άλλο ένα την στιγμή που ήδη υπάρχουν αρκετά για αυτό θέμα με την έννοια ότι μπορείς εκεί ή να διαβάσεις ή να κάνεις τις ερωτήσεις σου. ( http://www.corollaclub.com/forum/vie...575&highlight= )

Σε αυτό που λες για τους τσακωμούς δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο. Όπως επίσης έχεις δίκιο και για τις ενότητες ΚΕ 30 και ΕΕ90. Μια ερώτηση μόνο να κάνω. Στα topic αυτά είχες κάνεις ερωτήσεις και δεν σου απάντησε ποτέ κάνεις, είτε κυριολεκτικά είτε ουσιαστικά με αποτέλεσμα να μην πάρεις έστω και μέρος των πληροφοριών που θέλεις? Το λέω αυτό γιατί έχω την εντύπωση ότι όσοι έχουν ρωτήσει, τα παιδιά με τα 20βάλβιδα έχουν προσπαθήσει να τους βοηθήσουν αρκετά με όσες γνώσεις για το θέμα έχουν.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 15:17
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λευτέρη...ας μην του δώσουμε συνέχεια. Ότι έγραψα σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο. Το βασικό θέμα αυτή τη στιγμή η γενικότερη κατάντια του φορουμ. Παλιά ίσως ή μάλλον σίγουρα τα πράγματα να ήταν καλύτερα. Βέβαια εγώ έχω εξήγηση για ότι συμβαίνει εδω μέσα. Ειδικά όμως εσύ Λευτέρη τουλάχιστον απ τον τρόπο που γράφεις μπορώ να πω οτι είσαι απ τους καλύτερους χαρακτήρες.
Παλιά 23-03-06, 15:26
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ. Απλά προσπαθώ να γράφω και να φέρομαι με τον πιο δίκαιο και σωστό προς όλους τρόπο. Αυτό όμως που με λυπεί είναι ότι δυστηχώς πολλές φορές δεν γίνομαι κατανοητός (και δεν εννοώ εσένα). Πάντως γίνονται προσπάθειες αυτή την στιγμή να βελτιώθεί η εικόνα του forum και πιστεύω σχετικά σύντομα να έχουμε αποτελέσματα. Όλα θέλουν υπομονή, προσπάθεια, καλή θέληση και φυσικά συμβολή από όλους (ίσως και το πιο απαραίτητο).

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 21:08
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

hatzidi2 ελπιζω να περνης απο χιουμορ ακου το θεμα δεν ηταν να δοκιμασω εγω το εργαλιο μου γιατι εγω ηξερα το αποτελεσμα το θεμα ηταν αν κανενας θα ρισκαρε να τα εβαζε με το εγαλειο οπως το εθετα... και φυσικα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι ξερεις...
τα λεφτα μου αν επιασαν τοπο με το παραπανω εδω περναμε αυτ/τα που κανουν 28000ε
για να πιστουν οι αλλοι για τις γνωσεις πρεπει πρωτα να πιστουν με το αποτελεσμα αυτης και η TS ηταν η χηροπιαστη αποδηξει των γνωσεων
αυρτον η κοντρα ειναι η αποκρυσταλοση των γνωσεων
σπυρο ο καλυτερος τροπος για να μαθει κατι γενικος ειναι να ρωταει και εγω στην αρχη προσπαθουσα να βγαλω ακρη αλλα δεν ειναι ο καλιτερος τροπος να διαβαζεις ατελιωτες σελιδες το καλυτερο ειναι να ανοιξεις μια σελιδα και τα παιδια σε κατευθηνουν υπαρχη πολλη γνωση απο τα παιδια αλλα ειναι διασπαρτη
Mike_G αν ειμαι εγω αδικος με τον αρτον ,ο αρτον με μενα τι ειναι?
οσο για το οτι ησουν τριτος στος υπολογιστες συνχαριτηρια α να θυμασε και αυτο αν ανοιξη ο μαρμελ ο 2579 και εσυ παλη τριτος θα εισαι αλλα χωρις συνχαριτηρια
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 22:06
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θέλω να πιστεύω ότι στην ζωή μου κάνω βήματα προς τα εμπρός γι αυτό και δεν νομίζω ότι θα είμαι τρίτος. Καλό είναι όμως που ελπίζετε. Οσο για το ότι δεν θα ακούσω συγχαρητήρια δεν πειράζει αρκεί να μην ακούσω και δικαιολογίες

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-06, 00:40
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40329
hatzidi2 ελπιζω να περνης απο χιουμορ ακου το θεμα δεν ηταν να δοκιμασω εγω το εργαλιο μου γιατι εγω ηξερα το αποτελεσμα το θεμα ηταν αν κανενας θα ρισκαρε να τα εβαζε με το εγαλειο οπως το εθετα... και φυσικα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι ξερεις...
τα λεφτα μου αν επιασαν τοπο με το παραπανω εδω περναμε αυτ/τα που κανουν 28000ε
για να πιστουν οι αλλοι για τις γνωσεις πρεπει πρωτα να πιστουν με το αποτελεσμα αυτης και η TS ηταν η χηροπιαστη αποδηξει των γνωσεων
δεν με κάλεσες να ερθω, για αυτό δεν ήρθα. Η κόντρα έγινε με την TS του Νεοκλή και αυτή πέρασες, άρα το αποτέλεσμα με την ts του hatzidi2 δεν το ξέρεις.
Τέλος πάντων μιας και μας απέδειξες ότι έχεις δυνατό εργαλείο ήρθε η ώρα νομίζω να μεταφέρεις τις γνώσεις όταν αυτό απαιτηθεί.
και δεν ξέρεις κάποια μέρα που εγω θα θέλω να κλέψω εκκλησία μπορεί να σε φωνάξω για να γίνεις "πελάτης μου"
και μια τελευταία ερώτηση το 2579 είναι η πινακίδα σου, καταλαβαίνεις γιατι ρωτάω, δεν χρειάζεται να ξεσκίζω ότι καρίνα κινείται.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-06, 01:51
Το avatar του χρήστη john78-97
john78-97 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: καπου 'κει εξω
Δύναμη Σεβασμού: 236
john78-97 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="40363
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40329
δεν με κάλεσες να ερθω, για αυτό δεν ήρθα. Η κόντρα έγινε με την TS του Νεοκλή και αυτή πέρασες, άρα το αποτέλεσμα με την ts του hatzidi2 δεν το ξέρεις.
Τέλος πάντων μιας και μας απέδειξες ότι έχεις δυνατό εργαλείο ήρθε η ώρα νομίζω να μεταφέρεις τις γνώσεις όταν αυτό απαιτηθεί.
και δεν ξέρεις κάποια μέρα που εγω θα θέλω να κλέψω εκκλησία μπορεί να σε φωνάξω για να γίνεις "πελάτης μου"
και μια τελευταία ερώτηση το 2579 είναι η πινακίδα σου, καταλαβαίνεις γιατι ρωτάω, δεν χρειάζεται να ξεσκίζω ότι καρίνα κινείται.
Ε τι να σου πω ρε συ 2579 τα θελει και σενα ο πισινος σου μου φαινεται.....
εγω ενα θα σου πω και να το θυμασαι καλα..ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ...

ΤΕΛΟΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΗΜΙ..ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ?Ε?Ε? ΕΙΜΑΙ? Ε? ΟΕΟ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-06, 09:43
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Ελεος ρε παιδια.Εχω βαρεθει να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια σε εντελως ασχετα τοπικ.Εκδρομη λεει το τοπικ για κοντρες θα διαβασουμε.Αραγε οσοι γραφουν τα ιδια και τα ιδια δεν εχουν κουραστει;Αν οχι, τουλαχιστον να σκεφτουν ολους τους υπολοιπους οι οποιοι μπαινουν για να αποκομισουν κατι και ειναι υποχρεωμενοι να διαβαζουν ολα αυτα τα χιλιοειπωμενα.Εχω την εντυπωση οτι καποιοι ζουν κυριολεκτικα στον κοσμο τον δικο τους και δεν τους ενδιαφερει για τους γυρω τους.

Φιλικα Νικος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-06, 11:41
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχω την εντύπωση πως ο Νίκος μέσα σε 4 γραμμές τα είπε όλα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
στατιστικά πωλήσεων 2006 Nikos OFF TOPIC 6 10-01-07 12:35
Μουντιαλ 2006 hatzidi2 OFF TOPIC 42 12-07-06 10:06
Ζακυνθος 2006 !!!! dckatrak ΒΟΛΤΕΣ 4 05-07-06 10:00
Προγραμμα F1 Για Το 2006 MARMEL FORMULA 1 7 07-12-05 18:24
Τελη Κυκλοφοριας 2006 MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 29-10-05 01:05

Page generated in 0,17191696 seconds (82,93% PHP - 17,07% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:47.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com