Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-11-05, 16:53
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 276
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ποιο σουμπαρου εχει καλη αεροδυναμικη για να παει γ@μιωντας πανω απο 180?Εχεις μπει μεσα σε κανα σουμπαρου?Τις 3 πρωτες ταχυτητες αερα τις παει δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τι γινετε(εχει και γαματο ηχο)αλλα μετα τι?Εχεις ακουστα τις απωλειες λογω τετρακινησης?
Μην πιστευεις οτι διαβαζεις
3:00 στην λεωφορο κηφισου(ποταμι)απο την αρχη της (εξοδο απο το ΣΕΦ) γυρνουσα απο γλυφαδα.Στον δρομο μονο εγω και μπροστα ενα μπλε "πραγμα" γυρω στα 120χλμ.Στα 140 περνανω απο διπλα του και βλεπω οτι ηταν ενα WRX.Περασα πολυ προκλητικα και στα 170χλμ,δικα μου,του αναβω τα alarm "και καλα" για να τον προκαλεσω .Σε χρονο dt ειχε σκασει απο πισω μου 0,5m απο τον προφυλακτηρα μου,πεφτει στα φρενα και εγω κανω δεξια μεσαια λωριδα και μετα απο την ελαφρα κατωφερεια σε ενα σημειο(υψος λαχαναγορας) στην εξοδο της ανοιχτηηηηηης στροφης και λιγο ποιοκατω το κοντερ μου εδειχνε σχεδον 200 και κατι..To subi με περασε σαν σταματημενο σχεδον και ανοιγε....ανοιγε....μετα πλακωθηκα στα φρενα και στα κατεβασματα γιατι ειχε στροφη με οριο 80....Πιστευω πως τιποτα μαμα δεν στεκεται διπλα του ουτε κατα διανοια....
Τα starletakia ειναι !!!!!900κιλα το πολυ!!!!!! και ειναι σπιρτοκουτα,τα κουναει μεχρι και ο αερας.Φαντασου να εχουν και 170+++ αλογα.Χειροτερα και απο τα saxorall.Το subi kai to evo εχουν τις κορυφαιοτερες τετρακινησεις στον κοσμο θα ελεγα.Αν ενα starlet η saxo η rally με 170-200-220 αλογα με κερναγε τσαι σε μια ευθεια δεν θα μου φαινοταν περιεργο,δεν θα με ενδιεφερε,δεν θα μου εκανε εντυπωση.Αυτo γιατι θα ξερω μαλλον !γιατι! με κερασε τσαι οπως εξηγω παραπανω.Αυτος που οδηγει το to saxo to rally to starlet 1) ξερει γιατι με κερασε το τσαι?????2)και οτι το αμαξι του ειναι "καβουρδιστηρι"???3)και οτι δεν στριβει?????
Δεν τιθετε θεμα συγκρισης για μενα.Καλα κανει ο καθενας και βελτιωνει το αυτοκινητο του οτι και αν εχει.Αλλα να ξερουμε τα ορια του καθε μοτερ και που σταματαει.Ο καθενας εχει την γνωμη του και μπορει να κρινει καποιες καταστασεις.
Δεν περνω το μερος κανενος αλλα λεω την γνωμη με αυτα που διαβαζω στο φορουμ και πιστευω πως ειμαι και αντικειμενικος.
Παλιά 23-11-05, 17:08
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

νατα παλι..... ρε παιδια γιατι τα μπλεκετε και γινεται γκρινια στο τελος χωρις λογο? ποιος μιλησε για στροφες? ποιος μιλησε για μπαμ? ποιος μιλησε για ρεπριζ? μιλησε ο γιαννης οτι μπορεσε και το ακουλουθησε εκμεταλευοντας την τελικη που ειχε εκεινη την ωρα. και γω θα τολμουσα, αλλα οχι και συ με την Ε12 με 140κμ και μετα.γιατι για να παει 200 η Ε12 1.6 θελεις κατιτις δρομο. που θα πηγαινες? εκτος αν κανω λαθος για την υπογραφη σου. παντως τα μικρα τα ελαφρια saxoralla και starlet ναι ειναι κουβαδακια για την παραλια αν ομως στην κανουν ενω εχεις δωσει 35000-45000ευρω και βαλε τι να τις κανεις τις στροφες οταν θα σε εχει ντροπιασει στην ευθεια ενα μικρο?
Παλιά 23-11-05, 18:41
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 514
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Να πω και εγω την γνωμη μου.Οταν λεμε με περεσε ενα SUBARU να προσδιοριζουμε ακριβως πιο impreza ειναι.Μπορει να ειναι απο ενα νορμαλ WRX 225 μεχρι τερας 500+.Υστερα παιζει τα σταδιο βελτιωσης του καθε μοτερ.Εχουμε κερασι τσαγακι με φτιαγμενο PUNTO σε EVO 8(απο δευτερες).Μιλαμε για το χαως καμια επαφη.Εχω δει δυνατο STARLET(γυρω στα 250)να ανοιγει και επαθα.Αρα καλο ειναι οταν συγκρινουμε 2 αυτοκινητα να εννοουμε στην νορμαλ κατασταση αυτων η με αυτο που εχει ο καθενας.Κανεις δεν αμφισβητει οτι ενα δυνατο starlet ριχνει σε μαμα WRX ΚΑΙ απο σταση.Εξαλου τωρα πρεπει να υπστηριζουμε τα SUBARU loud γιατι η ΤΟΥΟΤΑ αγορασε ολες τις μετοχες που κατειχε η Generals Motors σε αυτη viking viking .
Παλιά 23-11-05, 19:36
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
νατα παλι..... ρε παιδια γιατι τα μπλεκετε και γινεται γκρινια στο τελος χωρις λογο? ποιος μιλησε για στροφες? ποιος μιλησε για μπαμ? ποιος μιλησε για ρεπριζ? μιλησε ο γιαννης οτι μπορεσε και το ακουλουθησε εκμεταλευοντας την τελικη που ειχε εκεινη την ωρα. και γω θα τολμουσα, αλλα οχι και συ με την Ε12 με 140κμ και μετα.γιατι για να παει 200 η Ε12 1.6 θελεις κατιτις δρομο. που θα πηγαινες? εκτος αν κανω λαθος για την υπογραφη σου. παντως τα μικρα τα ελαφρια saxoralla και starlet ναι ειναι κουβαδακια για την παραλια αν ομως στην κανουν ενω εχεις δωσει 35000-45000ευρω και βαλε τι να τις κανεις τις στροφες οταν θα σε εχει ντροπιασει στην ευθεια ενα μικρο?
Η υπογραφη μου ειναι η σωστη.Στο σημειο που αναφερομαι εκμεταλευσαι το ανοιχτο !κατηφορικο! S που εχει και μπορεις να γραψεις τα χλμ αυτα.Δεν μιλαω για κανονικο ισιο δρομο(μην τρελαθουμε κιολας).Πριν το S ειχα 150χλμ...40χλμ πιστευω μαζευονται σχετικα ανετα πιστευω και με καλη ευθεια μετα.Δεν ειχα κανενα σκοπο να σταθω διπλα στο subi(δεν τρελλαθηκα ακομη) παρα μονο να το "τσιγκλισω" να δω τι θα κανει...

Το αν ντροπιαστει καποιος ειναι θεμα του οδηγου.Αλλοι θα ντροπιαστουν γιατι για τοσα χρηματα που εδωσε θα αναρωτηθει "τι λαλακας ειμαι?!?" λογικοτατο.Καποιος ποιο συνειδητοποιημενος πιστευω δεν θα τρελλαθει και τοσο γιατι ξερει τι "παιζει" και δεν θα ενοχληθει.Εξαλλου θα μπορουσε αντι για ενα subi να αγορασει και να βελτιωσει 1 και 2 saxoralla.Πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω . .

Επισης αναφερθηκα πριν me παραδειγμα ,για καποιο post που ελεγε σχετικα με τα αεροδυναμικα βοηθηματα του subi και για καποιο starlet me 160 αλογα κλπ..
Παλιά 23-11-05, 20:01
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Όπως και να έχει... όσο και να κωλοφτιάξεις ένα πούντο ή ένα ραλλυ ή ένα ματιζ... ΕVO δεν γίνεται ΠΟΤΕ!. Ας είχα εγω το EVO και ας με περνάγανε 100 κωλοφτιαγμένα Punto GT. Σε τί να τα συγκρίνουμε? Στα φρένα? Στα Active Yaw Control? στα AWD? στην σταθερότητα στην στροφή? Στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ??? ΠΟΥ??????????????
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ GT ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΜΕΤΑ.... (στο τελευταιο θα βοηθησει ο ranger).
Παλιά 23-11-05, 20:38
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εξαλου τωρα πρεπει να υπστηριζουμε τα SUBARU loud γιατι η ΤΟΥΟΤΑ αγορασε ολες τις μετοχες που κατειχε η Generals Motors σε αυτη viking viking .
Ρε,λέτε στο μέλλον να δούμε κανά Κορόλλα με Boxer κινητήρα ή κανά Impreza με vvt(l)i?
Παλιά 23-11-05, 21:51
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω κοντραρη με 3 typeR στο πρωτο πισω μου μεχρει τα 100 μετα κοψαμε (γιατι πεταχτικε μια γιαγια απο το πουθενα )ημασταν διπλα διπλα ο τυποσ μου ειπε γρηγορο το εργαλειο!! 20ν η απαντιση το αυτ/το του 220hp ειπε.2η ρολαριτη απο 30 μεχρη 130 ηταν λιγο πισω 1/2αυτ/το την 3η εδειχνε εξωτερικα πολυ αγρειο και ηταν μεχρη τα 120 3α αυτ/τα πισω 20ν αυτο που μου εκανε εντυπωση εκτοσ τισ 3 καροτσεσ που εφαγα ηταν απο τα 130-160σχεδον σε καποια στιγμη πλησιασα (λογο κηνησεισ)δεν μου εφευγε κατι ηταν και αυτο
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 23-11-05, 22:24
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 297
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Συφωνω απολυτα μαζι σου madvinegar2003
Οτι και να λεμε ,οσα δεν φτανει η αλεπου τα καμει κρεμμασταρια
Τι PUNTO 300 ιππων και μ@λΑκιες αν εισαι καθε 2η μερα στο συνεργειο
Παλιά 23-11-05, 23:51
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως και να έχει... όσο και να κωλοφτιάξεις ένα πούντο ή ένα ραλλυ ή ένα ματιζ... ΕVO δεν γίνεται ΠΟΤΕ!. Ας είχα εγω το EVO και ας με περνάγανε 100 κωλοφτιαγμένα Punto GT. Σε τί να τα συγκρίνουμε? Στα φρένα? Στα Active Yaw Control? στα AWD? στην σταθερότητα στην στροφή? Στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ??? ΠΟΥ??????????????
ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ GT ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ ΜΕΤΑ.... (στο τελευταιο θα βοηθησει ο ranger).
Ετσι ακριβως οπως τα λες..!!!!Θα κατσει καποιος σοβαρος και θα κλεει επειδει ενα κουβαδακι κοκκινο,κιτρινο,μπλε(συνηθως τετοια χρωματα εχουν και τα κουβαδακια της παραλιας) τον περασε στην ευθεια.Μιλαμε για τεχνολογικα επιτευγματα στην αυτοκινηση
και οχι για φριτεζες....
Παλιά 24-11-05, 01:18
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 297
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Α και κατι προς του administrators> loud προσεξα οτι δυο μηνυματα μου και αλλο ενα του wastegate σβηστηκαν λογω ακυρου προς το post περιεχομενου. Δεν ηταν αυτο που με πειραξε. Με πειραξε οτι ηταν απαντηση στα λεγομενα του mechanicaf και που το δικο του μηνυμα, που ειναι επισης ακυρου περιεχομενου, δεν σβηστηκε επισης. Δεν εχει να κανει με τον mechanicaf αυτο. Και με οποιονδηποτε αλλο να γινοταν το ιδιο θα ελεγα.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18361402 seconds (76,40% PHP - 23,60% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com