Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Γιωργο ο κολλητος σου ο Σαββας σου ετοιμαζει μια μεγαλη εκπληξη, δε λεω τιποτα γιατι θα με σκοτωσει.... Ενα ειναι σιγουρο, θελει να σου τη σπασει ΑΓΡΙΑ !!!!
Επιτηδες το κανει... μη ρωτας μονο, απλα περιμενε και θα δεις, μη τον συγχωρεσεις ομως με τιποτα..
|
Τι θα βαλεις ρε τρελλαμενε?
τον TRD 4AGE με τα 240 αλογα????
Hacki Rocu θα το κανεις???????
|
οπως θα εμαθες βρηκα ενα 1984 (τα ανοιγοκλινομενα φωτα του, εχουν καπακι μαυρο) CELICA ST 1600, αλλα με την 3Τ (1800κυβ) και 2 καρμπυρατερ.
ειναι μαυρο, και το παιρνω ΔΩΡΕΑΝ.
Ακομα δεν κατεληξα αν βαλω ολα τα κομματια του ΚΕ35 σε αυτο,μιας και αλλιως θα χρειαστει να τα ξαναγοράσω.
Απο πλαισιο, τιμονια, ειναι τελειο. Θελει λιγο λαμαρινα, βαφη κοκκινο και τα σχετικα.
Σημερα κανω μεταβιβαση, και βλεπουμε.
Μπορει και να το κρατησω το ΚΕ35 ετσι ως εχει, δεν ξερω.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aggelos2";p="
σαββα πιος μπορει να μου φτιαξει χταποδι χωρις να χρειαστει να εχει το αμαξι εκει? (ειμαστε σε νησι φιλε)
|
Αγγελε ρωτα καλυτερα τον νησιωτη τον φιλο σου τον Κυριακο, εχει διδακτορικο στις εξατμισεις - χταποδια - σουπιες!!!
|
Αγγελε το καλυτερο ειναι να το φτιαξεις πανω στο αυτοκινητο γιατι οι αποστασεις σε εμας τους "μεταλλαγμενους" που λεει και ο Γιωργος δεν ειναι στανταρ.
Εγω να φανταστεις το εφτιαξα πανω στο αμαξι και παλι μετα εβρισκε στο ακρομπαρο στριμενος τερμα αριστερα.
Εκει στην Χιο δεν εχουμε κανεναν της προκοπης?
|
αγγελε καλημερα, επισης για σενα, το μοτερ μου στο ΚΕ35 φοραει καλο χταποδι, χωρις ραφες, λογω ατερμονα δεν θα μπαινει στο CELICA (κρεμαργιερα), αρα θα το βγαλω, μιας και ο αδερφος μου δεν βαζει τετοια.
Παράθεση:
το τελευταιο το φοραω εγω και ειναι tps & map.γιατι δεν το δουλεευτε καρμπυρατερ?ουτε καιει και σκοτωνει.μην με κανετε και σας στειλω βιντεακι.
|
δεν καει? ειναι SOLEX με ντιζα για τσοκ? ή WEBER, DELORTO? τα πολυ κρυα πρωινα τι γινεται? πως δουλευει? γιατι εκει υπαρχει πονος....τα καρμπυρατερ αδειαζουν, εξαερωνεται η βενζινα μετα απο 1-2 μερες, ενω τα injection εχουν πολλα καλα για μενα, και δεν καινε καθολου οταν παω κοτα.
Παράθεση:
σαββα παιζει ενα μοτερ 4age τουρμπατο 312hp.καλη τιμη.εγω παντως ψηνομαι αλλα κατσε να δω εαν θα βρω διαφορικο.παντως αμα το σκεφτεσαι τηλ.6945972425
|
αγγελε σε παρακαλω πες μου μια τιμη μετρητοις για αυτο, και το σημαντικοτερο, ΕΓΓΥΗΣΗ, και ας βαλει οτι ασφαλεια θελει στο WASTEGATE, στο SAAB μια τριοδη αεροβανα APC λεγεται, και με εναν knock sensor στο μπλοκ κατεβαζε την πιεση στο turbo.