Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
21-11-05, 21:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Πρίν απαντήσει ο mechanicaf θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσει αυτή η κόντρα. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάτε ενα θέμα που όλοι βλέπουμε οτι δεν οδηγεί παρά μόνο σε παρεξήγηση, σχόλια που αγγίζουν το προσωπικό επίπεδο. Και ενώ τα forum είναι ανοιχτά πεδία συζήτησης, δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι αυτή θα πρέπει να κυμαίνεται μέσα σε κάποια πλαίσια.
Επειδή περιμένω μια καταιγίδα από αλληλο απαντήσεις σας προτρέπω κύριοι να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση....(πώς τα λέω έτσι!!!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
21-11-05, 23:12
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια θυμηθηκα στην εθνικη ημουν πισω απο ενα wrc δεν μου εφευγε 130+ υπεθετα οτι δεν το πηγενε τερμα με τα παραπανω αρχιζω να σκεφτομαι οτι μπορει να μην μπορουσε.Σημερα στην βεικου ανοιξα με ενα yaris μαλλον τουρπατο ημουν πισω του στην 1η ημουν μπροστα ενα αυτ/το (carina οχι yaris)στην 2ρα μετα τα 100 αυξηφηκε .λεω τουρπατο γιατι απο τον καθρεφτη νομιζο οτι ειδα το αναλογο ψηγειο ξερει κανεισ ποσα hp βγαζουν αυτα??Εχει ανοιξει κανεισ 20v με vti αν ναι που υποθετο πια τα αποτελεσματα παντοσ ενα ασημενιο μου ειπε οτι καθε ταχυτητα ηταν ενα αυτ/το πισω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
22-11-05, 01:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φιλε mechanicaf δεν ειχα σκοπο να επεκταθω στο θεμα αλλα φαινεται οτι απο ισχυρογνωμοσυνη πας καλα. Κανεις ενα σχολιο, σου επισημαινω οτι το θεωρω λαθος, λες οτι δεν τιθεται συγκριση και καταλαβαινω οτι η εκφραση που χρησιμοποιησες αρχικα απλα ηταν σε εισαγωγικα αστοχη(κατα τη γνωμη μου) και τωρα με στειλωμενα τα ποδια επειδη στην μπηκα εγω ο μικρος και ανιδεος οπως ισως το βλεπεις λες παλι τα ιδια και μαλιστα τονισμενα. Καθε αποψη που χρησιμοποιησα την τεκμηριωσα. Εσυ προτιμησες να τσαντιστεις μαζι μου. Δεν εχω τις τρελες γνωσεις απ αμαξια οπως μερικοι εδω μεσα. Με τα περισσοτερα απο οσα λες συμφωνω. Σου τονισα ενα σημειο που θεωρω λαθος και εσυ μπηκες σε αντιπαραθεση μαζι μου και με τον wastegate, βεβαια με τον δευτερο για αλλους λογους. Δεν θα πω αλλα τελος για εμενα στην αντιπαραθεση.
Τελικα θα μου καποιος αν πιστευει οτι τα ΑΕ101 πατανε τα honda 125hp? εκτος απο αυτους που εκφραστηκαν παλαιοτερα σε καποιο topic που ειχα ανοιξει
|
|
|
22-11-05, 01:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
sorry ranger δεν αντεξα. Ενω δεν ειμαι υπερ της οδου που ακολουθηθηκε επρεπε να πω 2 πραγματα που με πειραξαν. Οπως ειπα απο εμενα ελαβε τελος η αντιπαραθεση. Ελπιζω ο mechanicaf να μην παρεξηγηθει επεισης. Ας καταλαβει ομως οτι δεν μπορουμε να τα δεχομαστε ολα
|
|
|
|
22-11-05, 07:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Αυτογνωσια.Λεξη αγνωστη για ορισμενους.Πρεπει να τον αφησω να φαει 'σφαλιαρες' και οποιον αλλον πιστευει οτι με το 20V θα ειναι αρχηγος;;Αμ δε καποιοι δεν μπορουν να το χωνεψουν γιατι ειναι οι ιδιοι που κανουν τις συγκρισεις.Κινητηρας διαμαντι με αποδοση κορυφαια αλλα δεν εχει και αυτος τα ορια του;Αντε τον εχουμε και θα τον συγκρινω με ολα τα μοτερ παραγωγης;Βρηκαμε πιπερι θα ριξουμε και στα λαχανα;
φιλε μου καλε, καλε μου φιλε ποση διαφορα ειναι τα 5 δευτερα;Οση εχεις εσυ απο ενα seicento και αν εχεις τοση!!
Και ολα οσα λεμε για τετρακινηση δεν βλεπω κανεναν να λεει πως ηδη απο την εκκινηση θα εχει φαει 3 αυτοκινητα,ελεω τετρακινησης,αλλα μενουμε στις απωλειες μονο.
εκτος αν δεν ξερει και αυτος και ξερει ο wastegate! Και αντε πιαστον μετα εσυ στο 1000αρι αν εχεις φαει 3 αυτοκινητα απο την εκκινηση.
Εχω ολη την καλη διαθεση να πουμε και να ανταλαξουμε εμπειριες,Πανο.Και το κεφι μας θα κανουμε μην ανησυχεις,θα σε τσαγιασω εχεις φαει τα λυσακα σου.Εκτος αν θες και εσυ να δοκιμασεις με κανα 2.0 πρωτα,ετσι για ζεσταματακι(χα,χα,χα)
|
Λες να με νοιαζει που χανουν τα 20ν απο τα σουμπαρου?λογικο δεν ειναι,εγω την θεση του γιαννη υποστηριζω.Εκτος απο αυτο πρωτος δεν ειπα οτι της 3 πρωτες ταχυτητες τις πανε αερα(εκτος αν δεν το θυμασαι γυρνα πισω και δες το)οποτε σε βγαζω "ψευτη"οσον αφορα την παραγραφο που λες οτι δεν ειπε κανεις οτι κανουν τρελες εκκινησεις και μενουν μονο στις απωλειες λογω τετρακινησης.Επισης δεν ξερω ποση διαφορα ειναι τα 5 δευτερολεπτα αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι στο μισο δευτερολεπτο εισαι πισω οποτε δεν με διαφερει η χρονικη διαφορα να περασω πρωτος με ενδιαφερει.Εκει που τα λες παλι ολα καλα ξαφνικα λες για τον Μπαρμπαρη,τι θα συγκρινεις με αυτο?Μονο και μονο που εχει ενα σελικα κτηνος σταματας εκει.Δεν θυμαμαι να ειπα πως ενα τετρακινητο θα ειναι πισω απο ενα μπροστινοκινητο στα 400.Οσο για τις γνωσεις μου αστες στην ακρη ζω μεσα στα αυτοκινητο,σπουδαζω μεσα στα αυτοκινητα και καθε μερα βλεπω,μαθαινω περισσοτερα και αν πιστευεις πως αυτο με τα 225 δεν χανει απο μπροστινοκινητο στο 1000μ ενταξει τι να σου πω ελα να το δεις με τα ματια σου.
Υ.Γ.
Μην νομιζεις οτι επειδη καποιος ειναι μικρος και υποστηριζει κατι αντιθετο απο σενα εχει καβαλησει το καλαμι.Ισα ισα αυτος εχει την τρελα να δοκιμασει το αγνωστο.Οταν στηθηκαμε με σουμπαρου μας ελεγαν ολοι:Ρε που πατε με τον σουμπαρακλα,ειναι 2,0Τ θα σας γ@μ....φερτε την καντιτ καμερα να γελασουμε.Ξερεις ομως πως τους κοπηκε το γελειο στο τερματισμο?Εσκυψαν τα κεφαλια και εφυγαν.Τα φαινομενα απατουν φιλε μου δεν ειναι ολα ροδινα οπως με την πρωτη ματια.
|
22-11-05, 10:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Βλέπω ότι προκάλεσα μια ασχετική αναστάτωση... Προς θεού παιδιά να μην παρεξηγηθούμε.... όλα κι όλα.....
Λοιπόν, εγώ φίλε δημήτρη, βλέπω ότι επικεντρώνεσται στο τι κάνει το δικό μας με το scooby, στην εκκίνηση. Εγώ μίλησα για τελείως διαφορετική κατάσταση! Δεν είπα ότι τα έστησα μαζί του στο φανάρι! (και δεν θα τολμούσα, εδώ που τα λέμε! ) Συμφωνώ ότι τα scooby δεν αποδίδουνε τα αναμενόμενα! Οπως επίσης οτι χάνει πολλά η τετρακίνηση (όντως σε χαιρετάει στην εκκίνηση, αλλά μετά...? (και μην πεί κανείς ότι ειπα οτι τον μάζεψα!!!) το διαπίστωσα σε φανάρι με ΤΤ Quatro......ξέρω ξέρω.. μεγάλο το θράσος μου, αν δεν κάνεις όμως και λίγο χαβαλέ τι να την κάνεις την ζωή?!?!)
Καταλήγοντας, για άλλη μια φορά θα πώ ότι έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές εδώ μέσα..... ότι οτιδήποτε έχει σχέση με κόντρα.... έχει πολλούς αστάθμητους παράγοντες! Επίσης θα πώ ότι τα 20V μπορούνε να σταθούνε πίσω απο 2λιτρα (Δεν είπα δίπλα!). Οπως επίσης δεν μπορούνε να σταθούνε πίσω τους απο την εκκίνηση, παρά μόνο απο ρολλαριστά, και με προυποθέσεις!!! να σταθώ απο πίσω μπορεί να σημαίνει και 1-2 καρότσες!
Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι συγκριτικά με το τι υποτίθεται ότι βγάζει το καθένα, τα 20V αναλογικά αποδίδουνε πολύ καλά με τα υπόλοιπα!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
22-11-05, 12:18
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καταρχην θα ασχοληθω αυτη τη φορα με σοβαρους ανθρωπους και οχι με παιδαρελια στα μυαλα,ετσι;Φιλε ddeus επειδη δεν γνωριζεις πιστεψε με γι'αυτο φωναζω γιατι δεν θελω παιδια σαν και εσενα να ακουνε 'μπαρουφες' και το κλεινω εδω,οποιος καταλαβε,καταλαβε.
Φιλε Ayrton προς θεου ξεκινησες μια συζητηση αρκετα ενδιαφερουσα ασχετα αν δεν συμφωνουμε.Ξερεις και τι μου αρεσε απο αυτα που ειπες;Αυτα που ειπες για χαβαλε κ.α.Και εγω ετσι λειτουργω κανοντας κεφι με το αυτοκινητο μου,γραφοντας στο internet γι'αυτο, και διαφορα αλλα.Επειδη ναι ειμαι ισχυρογνωμων, γιατι σε αντιθεση με αλλους πριν μιλησω ή γραψω περναει η γλωσσα απο το μυαλο μου αυτα που λεω τα πιστευω γιατι εχουν προελθει απο απο προσωπικες γνωσεις,εμπειριες και 'σκορπια' μελετη.Καποιοι δυστυχως δεν δεχονται την αντικειμενικοτητα(νουμερα,νουμερα,νουμερα).
Και παραβλεποντας την πρωτη προταση μου και απευθυνομενος στον wastegate ,πριν του πω οτι διαλεξε τον τριτο δρομο(θα παρω λεει starlet με 160......),τον ευκολο δρομο δηλαδη,θα ηθελα να του ζητησω συγνωμη γιατι πραγματικα ο τροπος που μου απαντησε,οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε και το ολο πνευμα του για τις κοντρες και τα αυτοκινητα με βοηθησαν να καταλαβω(οσο ειναι δυνατον),για το ποιος ειναι.Ειλικρινα δεν πιστευω οτι φταις εσυ φιλε μου,ουτε με ενδιαφερει ποιος φταιει κραταω τις αποψεις μου,κρατα τις δικες σου και ο θεος βοηθος γιατι το εγραψα και πιο πανω αν μη τι αλλο εισαι επικυνδυνος.Συγνωμη και παλι που εχασα το χρονο μου μαζι σου!!
Υ.Γ Πανο το οτι δεν σε ανεφερα δεν σημαινει πως δεν σε θεωρω σοβαρο,ετσι;Και ολα τα αλλα παιδια που ειπαν 2 κουβεντες.
Ranger θα σε ακουσω και θα σταματησω εγω εδω.Πιστευω να βοηθησα καποιους να καταλαβουν το 20V και με τι να το συγκρινουν και αν καποιοι επιμενουν να το 'στηνουν' με WRX,συγνωμη αλλα δεν με πειθουν!
|
|
|
|
22-11-05, 13:13
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
θα μιλήσω για δικία μου εμπειρία με wrx με τα 225 άλογα, βάζοντας και νούμερα για να βγάλουμε μια άκρη.
το wrx 225 άλογα-30,6 κίλα ροπή-232 τελική-1410 βάρος- 6.3 κιλά/ίππο- 0,33 συν.
το ts 192 άλογα-18,5 κίλα ροπή-225 τελική 1210 βάρος- 6.3 κιλά/ίππο- ?
σε ευθεία κατάφερα και βρέθηκα από πίσω του, και μπορούσα να τον ακολουθήσω, εξάλου τα νούμερα που αναφέρω νομίζω το επιτρέπουν.
τα πανηγύρι αρχίζει όμως για τους τυχέρους που έχουν wrx στην πρώτη στροφή της εθνικής, που έχουν δυνατότητα να μπουν και με τα 230 που έχουν εκείνη την στιγμή, ενώ με την TS στην ίδια στροφή για να μπεις πάντα με ασφάλεια έπεσα στα 180 χιλιόμετρα.
τα συμπεράσματα δικά σας, το εργαλείο είναι υπέροχο στις στροφές, και τα 225 άλογα βγαίνουν σε οποιοδήποτε δρόμο με τον καλύτερο τρόπο.
τώρα εαν ένας 20V μπορεί να κάνει μια ελαφρία κορότσα και με καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή να πάει με 230 χιλίομετρα, ναι μπορείς να βρεθείς από πίσω του, σε κάποιες ευθείες αλλά μέχρι εκεί.
|
|
|
|
22-11-05, 17:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Καταρχην θα ασχοληθω αυτη τη φορα με σοβαρους ανθρωπους και οχι με παιδαρελια στα μυαλα,ετσι;γιατι σε αντιθεση με αλλους πριν μιλησω ή γραψω περναει η γλωσσα απο το μυαλο μου αυτα που λεω τα πιστευω γιατι εχουν προελθει απο απο προσωπικες γνωσεις,εμπειριες και 'σκορπια' μελετη.Καποιοι δυστυχως δεν δεχονται την αντικειμενικοτητα(νουμερα,νουμερα,νουμερα).
Και παραβλεποντας την πρωτη προταση μου και απευθυνομενος στον wastegate ,πριν του πω οτι διαλεξε τον τριτο δρομο(θα παρω λεει starlet με 160......),τον ευκολο δρομο δηλαδη,θα ηθελα να του ζητησω συγνωμη γιατι πραγματικα ο τροπος που μου απαντησε,οι εκφρασεις που χρησιμοποιησε και το ολο πνευμα του για τις κοντρες και τα αυτοκινητα με βοηθησαν να καταλαβω(οσο ειναι δυνατον),για το ποιος ειναι.!
|
χαχαχα μου αρεσει που κανεις ετσι,τρελενομαι αυτη την στιγμη.Παλι καλα που εχασες τον χρονο σου μαζι μου και οχι τα λεφτα σου.Την επομενη κοντρα με σουμπαρου 225 θα στην γραψω σε βιντεο για να στην στειλω.Εσυ δεν μου ειπες ενα μπροστινοκινητο?Εγω θελω να παρω το σταρλετ του φιλου πειραζει?Αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν ερχεσαι?Οσο αφορα τον τονο μου ή τις εκφρασεις μου εσυ τις προκαλεις με τα κειμενα γεματα ειρωνια,τωρα για το ποιος ειμαι ξερουν αυτοι που με γνωριζουν.Αυτα τελειωσα μαζι σου
|
22-11-05, 17:58
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μα ο γιαννης δε μιλησε για ευθειες. ετυχε στην τελικη του ειπε. τεσπα.
φιλε 2579 με το carina το βλεπω λιγο χλωμο τα vtec να περνανε τα 20v. δεν εχει ακουστει ποτε κατι τετοιο και σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια κατοπιν εξαντλησης της βενζινης μας. οσο για τα 20v και τα διλιτρα που ειπε ο γιαννης αν στεκοντε η ακολουθανε καλυτερα να το ξερουμε για παρτυ μας και να μην το μοιραζομαστε μου φενεται. ξαναλεω οτι ξεφτιλιζουν αρκετα ακριβα αυτοκινητα. εξαρταται παντα και τι διλιτρο θα ειναι ε?
δημητρη κατεβα επειγοντωςς να τα δουμε ρε
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,27632904 seconds (54,38% PHP - 45,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|