Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
15-11-12, 02:01
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
να σαι καλα πανο...
γιαννη θα τα πουμε στη δυναμομετρηση ρε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 15-11-12 στις 23:38.
|
26-11-12, 18:13
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χθεσινη δοκιμη με το σταρλετ μου εξατμιση απο downpipe και πισω...με honda civic ek καροτσι β16α μοτερ τωρα μην με ρωτησετε α1 η α2 δν θυμαμαι τεσπα πρωτο σταδιο δηλωσε το παιδι μετρημενο 172 αλογα... δυο πατηματα απο πρωτες ρολλ 45 στα 400 μετρα μπροστα το σταρλετ...διαφορα δν ξερω πρεπει να ηταν ενα αμαξι τουλαχιστον μολις ανεβει το βιντεο θα το ποσταρω και αλλοα ενα ανοιγμα σταση ωπου η αλλαγη μου απο πρωτη σε δευτερα μπηκε με την μιαμιση φορα και εχασα πολυ εκει και στα 400 εκατσε πισω το σταρλετ......
26-11-12, 22:59
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Μπραβο Παντελη!!!
Αληθεια γιατι δεν ερχεσαι και εσυ το αλλο Σαββατο να γνωριστουμε και να τα πουμε και ΑΝ θελεις να δυναμομετρηθεις......
Εννοειται οτι η δυναμομετρηση δεν ειναι υποχρεωτικη!!!Οποιος θελει μπορει να ερθει για την παρεα,την γνωριμια,το χαβαλε και την ανταλλαγη αποψεων!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
27-11-12, 15:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Μπραβο Παντελη!!!
Αληθεια γιατι δεν ερχεσαι και εσυ το αλλο Σαββατο να γνωριστουμε και να τα πουμε και ΑΝ θελεις να δυναμομετρηθεις......
Εννοειται οτι η δυναμομετρηση δεν ειναι υποχρεωτικη!!!Οποιος θελει μπορει να ερθει για την παρεα,την γνωριμια,το χαβαλε και την ανταλλαγη αποψεων!!!
|
γιανναρε εαν μας το επιτρεψει το προγραμμα θα ερθω γιατι υπαρχει περιπτωση να ειμαι χωριο για να βγαλουμε το τσιπουρο....
video απο το παραπανω πατημα...η δοκιμη ειναι περιπου στο 7:00 λεπτο...αλλα δειτε το ολο οποιος εχει ορεξη εχει πολλες δοκιμες...
http://www.youtube.com/watch?v=SIUYpNH5f8Y
27-11-12, 15:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
κανα τσιπουρο θα φερεις???
|
27-11-12, 15:25
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
κανα τσιπουρο θα φερεις???
|
εννοειτε ρε name the time and the place...στο τσιπουρο ειτε σταση ειτε ρολλ θα φας κολωνετο...
28-11-12, 00:37
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Panteli το πρασινο starlet εισαι εσυ?
Μια χαρα πατηματα κανετε εκει ρε κ@λοπαιδα!!!!
ΔΕΝ σας εχοχλει κανεις ε?
Αυτος ο εκφωνητης ειναι ο επισημος?Σε ολα τα βιντεο αυτος μιλαει!!!
ΩΡΑΙΟΣ!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
28-11-12, 23:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Panteli το πρασινο starlet εισαι εσυ?
Μια χαρα πατηματα κανετε εκει ρε κ@λοπαιδα!!!!
ΔΕΝ σας εχοχλει κανεις ε?
Αυτος ο εκφωνητης ειναι ο επισημος?Σε ολα τα βιντεο αυτος μιλαει!!!
ΩΡΑΙΟΣ!!!!
|
ναι το πρασινο σταρλετ εχω φιλε...μερη αλλαζουνε σχεδον καθε κυριακη προς το παρον δν μας εχει ενοχλησει κανεις...απλα για δυνατα αυτοκινητα ειναι ακαταλληλος ο χωρος το οδοστρωμα ειναι σαπουνι.....οσο για το παληκαρι επισημος δν θα το ελεγα απλα ασχολειται και ερχεται γραφει και μιλαει...παλι καλα που εχει κουραγιο κι ασχολειται...
14-12-12, 03:13
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
πατημα πριν στην βουλιαγμενης με μονοκαβαλο opel astra gtc 2000cc με vf34 350ανδριανακη και 49κιλα ροπης δηλωνε το παιδι.εγω τρικαβαλος ο ενας εκ των οποιων 130κιλα(κακοφτιαξιά ειναι ο ατιμος)...
πρωτες ρολλ ξεκιναει πρωτος τον περνουσα σπιναριζοντας με 0.6 του κουμπωνω και μεγαλη πιεση το παιδι εβαλε τα κλαματα!
δευτερες ρολλ χαμηλα,τον τραβαω οσο πιο ψηλα μπορουσα και παταμε...εγω νεκρος σε εκεινο το σημειο,μου κανει ενα φτερο και σταματαει επειδη εχω φουσκωσει και αρχιζω να τον περναω σπιναριζοντας ξανα,κουμπωνω τεταρτη και ειδε την αρτα με τα γιαννενα!
|
14-12-12, 09:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
πατημα πριν στην βουλιαγμενης με μονοκαβαλο opel astra gtc 2000cc με vf34 350ανδριανακη και 49κιλα ροπης δηλωνε το παιδι.εγω τρικαβαλος ο ενας εκ των οποιων 130κιλα(κακοφτιαξιά ειναι ο ατιμος)...
πρωτες ρολλ ξεκιναει πρωτος τον περνουσα σπιναριζοντας με 0.6 του κουμπωνω και μεγαλη πιεση το παιδι εβαλε τα κλαματα!
δευτερες ρολλ χαμηλα,τον τραβαω οσο πιο ψηλα μπορουσα και παταμε...εγω νεκρος σε εκεινο το σημειο,μου κανει ενα φτερο και σταματαει επειδη εχω φουσκωσει και αρχιζω να τον περναω σπιναριζοντας ξανα,κουμπωνω τεταρτη και ειδε την αρτα με τα γιαννενα!
|
Τι κρίμα που δεν ηρθες στην δυναμομετρηση γμτ!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18010592 seconds (79,48% PHP - 20,52% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|