Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
01-03-09, 15:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Εγω δεν καταλαβαινω το λογο γιατι καποιοι να λενε ψεματα! Ή δεν λες τιποτα ή λες τα παντα ειδικα οταν ειναι για φιλικο ανοιγμα για να δει ο καθενας πως τα παει το μοτερ του.
|
ελα ντε.. αλα τι να πεις και στα φιλικα ανοιγματα παντα υπαρχει τεραστιος ανταγωνισμος
|
|
|
|
01-03-09, 16:31
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Λοιπόν να περιγράψω 4 ανοιγματάκια που μου έκατσαν
1) Φανάρι και σκάει δίπλα golf με μάσκα gti. Ανοίγουμε φανάρι και τρώει 1 καρότσα στην πρώτη και αρκετά στη δευτέρα. Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ. Στηνόμαστε στο επόμενο φανάρι και ξανανοίγουμε. Πρώτη τρώει ένα αμάξι, 2α τρώει άλλα δύο-τρια (ήταν τόση η διαφορά που μπήκα και μπροστά του) και μετά έριχνα και άλλο οπότε το έκοψα. Κάνω δεξιά να με περάσει και ήταν TSI! Δεν ξέρω πόσα άλογα, υποθέτω με τα 140. Αύτος ήταν με γυναίκα, εγώ με φίλο μου
2) Πηγαίνω ήσυχος στο δρόμο μου και βλέπω από πίσω πάλι golf. Ήταν γύρω στα 10 μέτρα πίσω και πατάει μία και μου κολλάει προφυλακτήρα σα να θέλει να με καταπιεί. Κατάλαβα από τον τρόπο που άρπαζε ότι ήταν TSI και σίγουρα όχι μαμά. Βρίσκουμε άνοιγμα στο δρόμο και αρχίζω να πατάω από 2α και 5000 περίπου. Πάει να με μαζέψει και μόλις μπαίνει λίφτ αρχίζω να του ανοίγω πολύ αργά. Το ίδιο και στην 3η και στην τετάρτη. Υπολογίζω ότι πρέπει να του έριξα 2 αμάξια το πολύ σε 2α-3η-4η. Κόβουμε γιατί πέφτουμε σε κίνηση, εκει μου έκανε κάτι πατήματα από πίσω μου και έδειχνε ότι χαμηλά είχε απίστευτη δύναμη. Και φτάνουμε φανάρι μπροστά εγώ και πίσω αυτός. Ανοίγουμε και σε 1η-2α-3η-4η έφαγε 3 αμάξια το πολύ. Κάνω δεξιά να δω τι ήταν και βλέπω TSI με 2 διπλές εξατμίσεις. Ξέρω ότι αυτά πέρνουν πρόγραμμα που αγγίζουν τα 200 άλογα. Δεν ξέρω πόσα είχε πάντως όχι 140! Αυτός ήταν μόνος του, εγώ με γυναίκα
3) Πάω για καφέ ήσυχος πάλι και βλέπω από πίσω civic το προηγούμενο φτιαγμένο σαν Type R να με πλησιάζει με εκκοφαντικό θόρυβο. Τον αφήνω να περάσει και αρχίζουμε το κυνηγητό. 2α-3η-4η μου άνοιγε αργά, ίσως λίγο καλύτερα από μαμά Type R. Ανοίγουμε φανάρι και ήμουν 1η-2α-3η μπροστά απλά γιατί η 1η του δεν πάτησε κάτω! Ανοίγουμε μετά από ροπές 2α όπου με γάζωσε πολύ καλύτερα από μαμά ταπερ. Ανοίξαμε πάλι από φανάρι όπου του έφυγα γιατί δεν έπιανε κάτω και με έφτανε στην 4η. Σταματήσαμε με το παιδί και μιλήσαμε. Φόραγε το μοτέρ του TypeR από ιαπωνία (με τα 220 άλογα) και είχε μπλοκέ και εξάτμιση. Είπε ότι είχε κάνει δυναμομέτρηση και έβγαλε 240 άλογα. Εμένα μου φάνηκε λίγο καλύτερο από μαμά Type R οπότε μάλλον το μπλοκέ κόβει λίγο. Αυτός ήταν μόνος του εγώ με φίλο μου
4) Ανεβαίνω καρέα και πετυχαίνω μπροστά corolla 90ρα λευκή με 'Ν' από πίσω και αρκετά μαμα εξωτερικά που μου φάνηκε ότι πήγαινε καλά. Φτάνω δίπλα της και κατεβάζω 3η μέσα στο λιφτ για να περάσω. Κατεβάζει και αυτός και στο ξεκίνημα πάει να φύγει λίγο και μετά μαζί! Μετά ανοίξαμε φανάρι. Μπροστά αυτός πίσω εγώ. Δεν μπόρεσα να πατήσω καλά γιατί έπρεπε να πατήσει πρώτος αλλά μέχρι τα 120 περίπου είχε ανοίξει 2 αμαξάκια. Μου έδωσε την εντύπωση ότι αν ήμασταν δίπλα δίπλα μπορεί να καν τον κόντραρα, αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι ήταν 20βαλβιδος. Αυτός μόνος εγώ με φίλο μου
Αυτα τα 'ολίγα' από εμένα και για να μη με κακοχαρακτηρίσετε όλα αυτα είναι ανοίγματα του τελευταίου ενάμιση μήνα απλά είπα να τα γράψω όλα μαζι!
|
01-03-09, 17:03
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Ωχ!! Τι ηθελες και ειπες οτι πατησες TSi? Θα χουμε αγωνα τωρα....!
|
01-03-09, 17:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
χαχα!!εγω λεω να το πουλησει και να παρει το καινουριο τσι που θα βγει με 200 αλογα...χαχα!!!Ετσι ρε corolla ts power...
02-03-09, 22:05
|
|
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
|
|
Εκανα ενα φιλικο ανοιγμα πριν απο λιγο με fiat punto gt με εξατμιση ,ροικη στο καπακι και αλλα τα οποια δεν θυμαμαι αλλα δουλευε με 0,5 πιεση επειδη ειχε ενα προβλημα με το intercooler.Πανω κατω 130 αλογα.
Εγιναν 2 πατηματα απο σταση μεχρι τα 180 χλμ.Στο πρωτο λογο του οτι δεν εχω λαστιχα και εμεινα κατω, η μουρη μου ηταν στον κ@λο του και συνεχισαμε ετσι μεχρι τα 180.
Στο δευτερο δεν το αφησα να χασει απο την αρχη και ειμασταν μαζι στην πρωτη,στην δευτερα η μουρη μου ηταν στην πορτα του οδηγου και συνεχισαμε παλι ετσι μεχρι τα 180.Πιστευω τα πηγα καλα.Τι λετε?
my page
|
02-03-09, 22:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
Παιδες δεν ξερω τι λετε αλλα εγω το αγγουρι που εφαγα απο ενα smartaki ηταν ολα τα λεφτα!!!! περεταιρω πληροφοριες δεν χρειαζεται να γραψω νομιζω. το αφηνω ασχολιαστο!!!
|
03-03-09, 01:50
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από th@nos
Εκανα ενα φιλικο ανοιγμα πριν απο λιγο με fiat punto gt με εξατμιση ,ροικη στο καπακι και αλλα τα οποια δεν θυμαμαι αλλα δουλευε με 0,5 πιεση επειδη ειχε ενα προβλημα με το intercooler.Πανω κατω 130 αλογα.
Εγιναν 2 πατηματα απο σταση μεχρι τα 180 χλμ.Στο πρωτο λογο του οτι δεν εχω λαστιχα και εμεινα κατω, η μουρη μου ηταν στον κ@λο του και συνεχισαμε ετσι μεχρι τα 180.
Στο δευτερο δεν το αφησα να χασει απο την αρχη και ειμασταν μαζι στην πρωτη,στην δευτερα η μουρη μου ηταν στην πορτα του οδηγου και συνεχισαμε παλι ετσι μεχρι τα 180.Πιστευω τα πηγα καλα.Τι λετε?
|
Παρα πολυ καλα σταθηκες φιλε μου!Πηγαινει αρκετα δυνατα η κορολλιτσα σου Μην ξεχνας οτι τα πουντοτζιτα παιζουν και κοντα στον τονο(μαζες αλλης εποχης) και ειναι φονιαδες μεχρι και σημερα...
|
|
|
03-03-09, 09:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Η Κυριακή ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα....... ηλιο είχε.... βόλτα κάναμε..... και είχαμε παρέα και ένα RX-8 (192 άλογα).
Πήγαμε Ερέτρια, και τα ανοίγματα που γίνανε ήτανε αμέτρητα...
Βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να λύσω το μυστήριο πίσω απο τον μύθο των levin vs RX-8.
Τα συμπεράσματα αρκετά και ΠΟΛΥ χρήσιμα.
Οσο αφορά χαμηλά, απο εκκίνηση, φεύγει καλύτερα απο εμένα. Ολα αυτά όμως μέχρι να μπεί η τρίτη. Εκεί, απλά δεν έχει τύχη.... όσο μπροστά και να είναι!!! Στρέμματα να είναι μπροστά θα τον μαζέψω. Ολα αυτά πάλι όμως, μέχρι να μπεί η πέμπτη μου. Αυτή η ταχύτητα πρέπει να είναι ότι πιο τραγικό έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. Οσο μπροστά και να είμαι εγώ πλέον.... δεν έχω καμία τύχη! Σε ένα απο τα πολλά ανοίγματα.... στα πολύ ψηλά..... μέχρι να σπάσω την 4η ήμουνα μπροστά ίσα με 3 καρότσες. Μόλις κούμπωνα 5η.... με πέρναγε λες και δεν υπήρχα.
Η 4η μου έχει κόφτη στα 196 χλμ. Οταν εμένα με πέρασε, έγραφε 217 το δικό του. Που σημαίνει ότι αυτός τα επιπλέον 20 τα έπιασε ενα ριπή οφθαλμού, αντίθετα με μένα που όχι απλά δεν τα έπιασα γρήγορα, αλλά έκανα και έναν αιώνα..... Το ανώτερο που είδα δίπλα - δίπλα ήτανε μέχρι 230. Για να τα φτάσω όμως δεινοπάθησα.
Εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν το 6αρι είναι λύση ή όχι..... πάντως κάτι πρέπει να κάνω. Ομως αυτό δεν αναιρεί την εντύπωση που σχημάτισε και το παλικάρι, ότι το δικό μου πάει πολύ καλά, και ότι το δικό του όντως δεν τραβάει, ειδικά σε ταχύτητες κάτω απο 200 χλμ. (που θα έλεγα ότι είναι και το ζητούμενο!).
Καλά τελικά τα RX-8, αλλά λίγα! Κρίμα τα 192 άτια που τα τραβάνε!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
03-03-09, 13:11
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Η Κυριακή ήτανε μια πολύ όμορφη μέρα....... ηλιο είχε.... βόλτα κάναμε..... και είχαμε παρέα και ένα RX-8 (192 άλογα).
Πήγαμε Ερέτρια, και τα ανοίγματα που γίνανε ήτανε αμέτρητα...
Βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να λύσω το μυστήριο πίσω απο τον μύθο των levin vs RX-8.
Τα συμπεράσματα αρκετά και ΠΟΛΥ χρήσιμα.
Οσο αφορά χαμηλά, απο εκκίνηση, φεύγει καλύτερα απο εμένα. Ολα αυτά όμως μέχρι να μπεί η τρίτη. Εκεί, απλά δεν έχει τύχη.... όσο μπροστά και να είναι!!! Στρέμματα να είναι μπροστά θα τον μαζέψω. Ολα αυτά πάλι όμως, μέχρι να μπεί η πέμπτη μου. Αυτή η ταχύτητα πρέπει να είναι ότι πιο τραγικό έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. Οσο μπροστά και να είμαι εγώ πλέον.... δεν έχω καμία τύχη! Σε ένα απο τα πολλά ανοίγματα.... στα πολύ ψηλά..... μέχρι να σπάσω την 4η ήμουνα μπροστά ίσα με 3 καρότσες. Μόλις κούμπωνα 5η.... με πέρναγε λες και δεν υπήρχα.
Η 4η μου έχει κόφτη στα 196 χλμ. Οταν εμένα με πέρασε, έγραφε 217 το δικό του. Που σημαίνει ότι αυτός τα επιπλέον 20 τα έπιασε ενα ριπή οφθαλμού, αντίθετα με μένα που όχι απλά δεν τα έπιασα γρήγορα, αλλά έκανα και έναν αιώνα..... Το ανώτερο που είδα δίπλα - δίπλα ήτανε μέχρι 230. Για να τα φτάσω όμως δεινοπάθησα.
Εν κατακλείδι, δεν ξέρω αν το 6αρι είναι λύση ή όχι..... πάντως κάτι πρέπει να κάνω. Ομως αυτό δεν αναιρεί την εντύπωση που σχημάτισε και το παλικάρι, ότι το δικό μου πάει πολύ καλά, και ότι το δικό του όντως δεν τραβάει, ειδικά σε ταχύτητες κάτω απο 200 χλμ. (που θα έλεγα ότι είναι και το ζητούμενο!).
Καλά τελικά τα RX-8, αλλά λίγα! Κρίμα τα 192 άτια που τα τραβάνε!
|
Το Cosmo παει αναλογικά καλυτερα για τα αλογα του σε σχεση με το 192αρι,παρα το ''κουλο'' πως το 192αρι εχει μεγαλυτερη ροπη και απο την μεγαλυτερη εκδοση!!!!
03-03-09, 13:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Εχουμε σκισει tsi εμεις οι TS απο δω μεσα...που ουτε 20 σελιδες δεν μας φτανουν να τα εξιστορουμε!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17949009 seconds (79,52% PHP - 20,48% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|