Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 20-11-05, 23:17
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπόν θα περιγράψω δύο ανοιγματάκια, 1 που έκανα εγώ και ένα που είδα. Τα αποτελέσματα είναι λίγο έως πολύ περίεργα γι'αυτό θα ήθελα να τα σχολιάσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι φίδια, άλλωστε μόνος μου λέω πόσες κολώνες τρώω από vts!!!

1) Πετυχαίνω πριν από λίγο μια alfa gtv αυτή που έβγαινε το 96 περίπου. Εγώ με την κορολίτσα μου την 1.4 sedan του 2000. Ο τύπος είναι μπροστά μου με 2α και καμιά 40αρια και αρχίζει να ανοίγει, ανοίγω και εγώ από πίσω και μέχρι τα 130 δεν μου φεύγει. Ο τύπος με έβλεπε να τον ακολουθώ με αλλαγές λωρίδων οπότε καταλάβαινε ότι κατι παίζει από πίσω. ΟΚ λέω, δεν το άνοιξε τέρμα. Σταματάει στο φανάρι και εγώ χώνομαι ανάμεσα σε αυτόν και σε ένα μηχανάκι έτσι ώστε να βρεθώ δίπλα του. Πέφτει η σχετική ματιά, το φανάρι πράσινο και φεύγουμε σφαίρα. Και τώρα αρχίζουν τα ωραία και πέριεργα. 1η και είμαστε μαζί (!). Με την αλλαγή 2α αυτός βρίσκει αμάξι μπροστά του και εγώ αλλάζω αμέσως λωρίδα για να του ελευθερώσω τη δικιά μου. Ο τύπος αμέσως αλλάζει και συνεχίζουμε να πατάμε . Η διαδικασία αυτή κράτησε ελάχιστα (μισό δευτερόλεπτο ίσως) αλλά εγώ έκανα κεφάλι μισό αμάξι. Και τώρα αρχίζουν τα πολύ ωραία και πολύ περίεργα. Σπασμένη 2α το μισό αμάξι παραμένει, σπασμένη 3η το μισό αμάξι παραμένει (!). 4η και 140 έρχεται δίπλα και αρχίζει να ανοίγει και εγώ κόβω την κόντρα γιατί έπρεπε να στρίψω. Και ερωτώ, η gtv νομίζω έβγαινε σε 2λιτρη και 150 άτια. Πως στάθηκα δίπλα μέχρι τα 140? Μήπως έβγαινε σε 1.6? Ο τύπος το άνοιγε (πάντα κλείνω το ραδιόφωνο και ανοίγω παράθυρο για να ακουω). Μηπως δεν ήξερε να το ανοίξει σωστά? Αλλά και πάλι, και κουλός να ήταν δεν έπρεπε να με έχει χαλαρά? Μήπως τελικά οι alfa πέφτουν πολύ με τον καιρό? Παιδιά μην αρχίσετε το δούλεμα, δεν κάνω πλάκα, τα παραπάνω έγιναν! Το θέμα είναι πως?
Παλιά 20-11-05, 23:26
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Βασίλη...... ότι λέει το δυναμό λέω κι εγώ!!!

Παραπάνω άλογα απο αυτά δεν μπορώ να αναφέρω καθώς τόσα έδειξε!!!
Γιαννη αυτα πες τα στον mechanicaf και οχι σε μενα γιατι μου ειχες πει τι ειχες ξεχασει να κανεις και εμαθα οτι εκανες 2η μετρηση.

Παλιά 20-11-05, 23:35
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

2ο άνοιγμα που είδα. Βείκου χτες βράδυ και είμαι με έναν φίλο με σαξο Vts 1.4. Μπροστά ένα crx από τα πρώτα που είχαν βγει. Ανάβει το φανάρι, το Crx αρχίζει να τσουλάει χαλαρά και ξαφνικά αρχίζει να δίνει τρελά, έβγαζε και μαύρους καπνούς από πίσω (κακό αυτό?). Ξαφνικά μία Ε12 (χωρίς κανένα διακριτικό από πίσω) ξεπετάγετε από πίσω του και αρχίζει να δίνει. Τον πιανει χαλαρά και εκεί που πάει να τον περάσει το crx αλλάζει λωρίδα και η Ε12 πατάει φρενο. Η κορόλα αλλάζει λωρίδα τον ξαναπιάνει και του ρίχνει ένα αμάξι χαλαρά σε δευτερόλεπτα. Εν συνεχεία τα αμάξια άνοιγαν αλλά η Ε12 παρέμεινε 2 ή και παραπάνω αμάξια μπροστά. Σε όλη τη φάση από πίσω ο φίλος να ακολουθεί σε απόσταση αλλά μου έκανε εντύπωση ότι τα 2 αμάξια δεν του έφευγαν πάρα πολύ. Δεν ξέρω πόσο πιάσανε πάντως ο φίλος μου έπιασε γύρω στα 140-150. Όταν σταματήσαμε στο φανάρι η Ε12 είχε μπροστά τα διακριτικά της Tsport (από πίσω το είχε βγάλει άραγε?). Το αποτέλεσμα της κόντρα ήταν ότι η Ε12 το ξεφτίλισε το Crx. Και ρώταω τα εξής:

1. Το crx έβγαινε μόνο με 160 ή και με 125 άλογα?
2. Αν ήταν όντως η Tsport και το crx με τα 160 έπρεπε να του ανοίξει τόσο, περισσότερο ή λιγότερο?
3. Εμείς με το saxo 1.4 πως στο διάολο ακολουθούσαμε. Δηλαδή αν ήμουν εγώ με την κορολίτσα μου 1.4 που στο συγκεκριμένο σαξο ρίχνω 3 αμάξια μέχρι τα 120 θα τους έπιανα κιόλας?

Για την ιστορία, επειδή αυτός ο φίλος έχει και σαχο 1.6, αν είμασταν με αυτό και γνωρίζοντας πως πάει έιμαι σίγουρος ότι θα τους είχαμε περάσει και τους δύο. Με άλλα λόγια και εγώ και ο φίλος μου δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια κορόλα ήταν αυτή, ποιο Crx ήταν αυτό και τι στο διάολο κάναμε εμείς από πίσω τους !!! Ένα πάντως είναι σίγουρο. Ότι άλλη μία κορόλα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους χτες βράδυ!!!
Παλιά 20-11-05, 23:42
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε 2579 εγω εχω το 5αρι του levin.το θεωρω παρα πολυ μακρυ. εχω οδηγησει και το 6ρι του levin.το ειδα ιδιο και για να γεμισει η 6η το ξεχναμε. σε ανοιγμα με πολυ καλο φιλο που εχει μαυροκαπακο και 6αρι levin και αναβαση και καταβαση ημουν μπροστα σχετικα ανετα για μενα. συν οτι ειναι παρα πολυ βαρυ το 6αρι.λες να μη το χα βαλει?
φιλε δημητρη καλα και ωραια αυτα που λες αλλα εχω ακουσει τα χειροτερα για τα subaru.δεν ξερω γιατι αλλα εχω ξαναπει οτι δεν τα φοβομαστε. για πολλους και διαφορους λογους. και ξαναλεω οτι το πιο μαμα εμφανισιακα αμαξι ειναι το δικο μου και ειχε ασχοληθει αρκετα ενας με 2.0λιτρο στην παραλιακη χωρις καν να του κανω τιποτα. μιλαμε αρκετα και καπου το εχω γραψει εδω μεσα αλωστε. η γνωμη μου ειναι παντως οτι πασχουν σε αποδοση στο δρομο ισως λογω τετρακινησης και στα πολλα λογω αεροδυναμικης. μιλαμε εχω ακουσει πολλα παραδειγματα. τωρα τι αληθευει θα σε γελασω. παντως ακουγοντε πολλα
τεσπα θα δειξει. οσο για το κοντερ δημητρη δεν ειπα οτι δεν κλεβει. απλα το μετρησα με αμαξι 2004 μοντελο και δειχναμε ιδια. τωρα το ποσο κλεβει κι εκεινο ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο. αντε επιτελους να δουμε και τι κανει το δικο σου ρε γερολαδα!!!
Παλιά 21-11-05, 00:40
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ρε παιδιά μήπως να φέρω και ένα φίλο μου με μια M5 να δείτε πως πάτε? Πριν είχε WRX
Παλιά 21-11-05, 01:23
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavleouras";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν σταματήσαμε στο φανάρι η Ε12 είχε μπροστά τα διακριτικά της Tsport (από πίσω το είχε βγάλει άραγε?).

Δεν εχει διακριτικα TS πισω.

απλα το TOYOTA το γραφει με κοκκινα γραμματα αντι για ασημι που ειναι στα υπολοιπα. Επισης ληπει και το VVT-i κατω απο τα πλαινα φλας. Και εχει μπουκα πισω. (που ειναι εφε!! το κανονικο καζανακι καταληγει σε ποιο στενη μπουκα. αλλα η μαμα toyota εβαλε ενα οραιο μπουρακι.)

Ο σιγουρος τροπος για να τα ξεχωριζεις παντος ειναι ο ήχος!! Αν δουλευει πανω απο τις 6.500 το καταλαβαινεις. Εχει ενα ψηλο αγωνιστικο ηχο. (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..... )

Τωρα για την κοντρα....πολλυ δυσκολα να κατσει 1.4 διπλα. ισως ειχατε την φορα και σας κυνηγουσαν.......ισως δεν ηταν TS και δεν ειχε 160 αλογα το crx.

Εβγαινε και CRX με 125 παντος.
Παλιά 21-11-05, 01:38
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχει διακριτικα TS πισω.

απλα το TOYOTA το γραφει με κοκκινα γραμματα αντι για ασημι που ειναι στα υπολοιπα. Επισης ληπει και το VVT-i κατω απο τα πλαινα φλας. Και εχει μπουκα πισω. (που ειναι εφε!! το κανονικο καζανακι καταληγει σε ποιο στενη μπουκα. αλλα η μαμα toyota εβαλε ενα οραιο μπουρακι.)

Ο σιγουρος τροπος για να τα ξεχωριζεις παντος ειναι ο ήχος!! Αν δουλευει πανω απο τις 6.500 το καταλαβαινεις. Εχει ενα ψηλο αγωνιστικο ηχο. (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..... )

Τωρα για την κοντρα....πολλυ δυσκολα να κατσει 1.4 διπλα. ισως ειχατε την φορα και σας κυνηγουσαν.......ισως δεν ηταν TS και δεν ειχε 160 αλογα το crx.

Εβγαινε και CRX με 125 παντος.
Βασικα είμασταν πιο πίσω (όχι μπροστά) οπότε δεν άκουσα ήχο. Με το σαξο δεν ακολουθούσαμε στον ίδιο ρυθμό αλλά δεν μας έφευγαν πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος πως αν είμασταν με το 1.6 το σαξο (με σκουπα πρόγραμμα εξατμιση) θα τους περνάγαμε (για αυτό και διατηρώ τις αμφιβολιες μου αν ήταν TS και crx με 160). Πάντως όταν η Ε12 πάτησε και πέρασε μπροστά (θα πήγαιναν με καμιά 60-70) είχε πολύ γέλιο γιατί μιλάμε για ξεφτίλα στο Crx (και μεγάλη χαρά σε εμένα).
Παλιά 21-11-05, 02:15
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγω το μονο που θα πω mechanicaf
ειναι οτι σχολιασα ακριβως μια εκφραση που ειδα και μου χτυπησε ασχημα. Οταν χρησιμοποιεις την εκφραση σε συγκριση.... και καταληγεις ειναι του πεταματου, δεν ειναι συγκτιση τι ειναι διερωτηση? Υποθετω βεβαια οτι απο οσα γραφεις παρακατω ηταν ατυχης εκφραση και δεν θα το σχολιασω αλλο.
Παλιά 21-11-05, 02:33
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το πιο πιθανο για την κοντρα που γραφεις παραπανω pavleouras
ειναι το honda να ηταν 125 αλογα kai to corolla 1,6 ισως καπως πειραγμενο αν οχι μαμα. Ειναι και εμενα ερωτηση μου αν με το ΑΕ101 παταω τα civic και crx των 125 αλογων. Ο μονος τροπος να ξεχωρισεις τα crx 150 αλογων και οχι 160 που γραφεις(160 ηταν τα civic) απο τα αντιστοιχα 125 αλογων ειναι οτι τα δευτερα δεν εχουν διακριτικο σηματακι v-tec γιατι πολυ απλα δεν ειχαν v-tec
Παλιά 21-11-05, 10:27
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγώ έχω να σχολιάσω ότι Saxo Vts δεν μπορεί να σταθεί στα πολλά χιλιόμετρα διπλα σε TS... Σε εκίνηση μπορεί να πεταχτεί το saxo μπροστά αλλά μόλις αρχίσουν να μαζεύουν χιλιόμετρα η TS θα κυριαρχήσει. Πιστεύω ιδικά σε ρεπρίζ το saxo δεν έχει ελπίδες.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18191290 seconds (76,33% PHP - 23,67% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com