Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
25-03-08, 03:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Το tsi το 1.4 με τα 122 νομιζω οτι εχει διαφορετικες ζαντες απο τα υπολοιπα..τωρα αν ειναι η πιο απλη εκδοση και εχει τασια δεν ξερω πως ξεχωριζει απο το 1.4 με 140 αλογα..
|
|
|
|
25-03-08, 03:12
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Άρτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ναι όντως.. Δεν γινεται να ειναι δίπλα με Λεόν 1.6 και να ριχνει καρότσα στο Tsi...
Κατα τα άλλα, καλωςηρθες φίλε corolla_arta στο φορουμ μας. Καλη διαμονη!
Όταν λες ότι εχεις αλλαξει μηχανη τί εννοείς? Πάλι 1.4 δεν έβαλες? (4zz-fe)
|
καλως σας βρηκα ολους. παιδια μαλλον με τα 122 πρεπει να ηταν .λογικα.γιατι το 1.4 με τα 140 αλογα εχει γυρω στο 8.5 αρα μου κερναει τσαι.απο εκκινηση παντως αυτα εχουν 9.8 δευτερα για τα 100 και το leon 10.4.ναι αλλαξα κινητηρα απο την εγγυηση αλλα αυτος που εχω παιρνει 4.5 λιτρα λαδι ενω ο παλιος 4 λιτρα.δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος θα σας γελασω.το αυτοκινητο παει πολυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα με τον καινουριο παντως.οσον αφορα στις κοντρες το golf και το leon λογω ηλεκτρονικων συστηματων προσφυσης και μιας ασχημης αλλαγης πεταγεσαι μπροστα.αλλο που μετα σε μαζευει λογω τουρμπινας.δεν ξερω εγω λεω τι μου ετυχε και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.μηπως γνωριζεται ποσα αλογα βγαζει ο νεος κινητηρας και ποσο εχει 0-100??γιατι μου ειπαν οτι ειναι απο την καινουρια corolla το αμεσως επομενο μοντελο απο την δικια μου.
25-03-08, 11:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απ'ότι καταλαβαίνω από τη φωτο που εχεις ανεβασει πρέπει να ειχες την Ε11 1.4 αλλά όχι την G6 σωστά? Πόσες ταχυτητες εχει το σασμαν σου? Δεν εχεις αλλαξει μάσκα και φανάρια έτσι? (δλδ να ειχες την στρογγυλοφάναρη και να εκανες μετατροπή?) Ρωταω μηπως φορούσες τον 1.3 και σου βαλανε τον 1.4...
Αν όντως ειχες και πριν 1.4 και σου βάλανε κινητηρα απο την καινουρια κορολλα δλδ τον 4zz-fe ειναι αυτός που βγαζει 97 άλογα και καπου 13,5 κιλά ροπη.
Είναι ο ίδιος 1400αρηςκινητήρας που φοραει η Ε11, η Ε12 και τωρα και το auris και η καινουρια κορολλα. Τωρα γιατι είδες τόση διαφορά δεν ξέρω... Ίσως ο παλιός είχε "πεσει" με τα χρόνια και τωρα που εβαλες καινούριο του κουτιου σου φαίνεται καλύτερος. Τι να πω...
|
25-03-08, 13:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
καποτε οταν ημουν μαμα ειχα τρεξει με ενα 111...το παιδι τοπηρε μεταχειρισμενο και ορκιζοταν πως ηταν μαμα με μια πατεντα στο σασμαν και το ειχε κανει 6αρι,αλλα ετσι το πηρε.ε αν αυτο δεν ηταν υπερκυβισμενο να μην με λενε Roy...και σιγουρα δεν το ηξερε,ο παλιος ιδιοκτητης δεν του το ειπε.μπας και του βαλανε εκτος απο το μοτερ και κανα στροφαλο!!! χαχαχαχα
|
|
|
|
25-03-08, 13:41
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Άρτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Απ'ότι καταλαβαίνω από τη φωτο που εχεις ανεβασει πρέπει να ειχες την Ε11 1.4 αλλά όχι την G6 σωστά? Πόσες ταχυτητες εχει το σασμαν σου? Δεν εχεις αλλαξει μάσκα και φανάρια έτσι? (δλδ να ειχες την στρογγυλοφάναρη και να εκανες μετατροπή?) Ρωταω μηπως φορούσες τον 1.3 και σου βαλανε τον 1.4...
Αν όντως ειχες και πριν 1.4 και σου βάλανε κινητηρα απο την καινουρια κορολλα δλδ τον 4zz-fe ειναι αυτός που βγαζει 97 άλογα και καπου 13,5 κιλά ροπη.
Είναι ο ίδιος 1400αρηςκινητήρας που φοραει η Ε11, η Ε12 και τωρα και το auris και η καινουρια κορολλα. Τωρα γιατι είδες τόση διαφορά δεν ξέρω... Ίσως ο παλιός είχε "πεσει" με τα χρόνια και τωρα που εβαλες καινούριο του κουτιου σου φαίνεται καλύτερος. Τι να πω...
|
η corolla μου ειναι η πενταρα.δεν εχω αλλαξει τιποτα εξωτερικα.φοραει το μοτερ 1.4 vvt-i.απλα παιρνει και περισσοτερα λαδια.ο προηγουμενος δεν περπαταγε καθολου και μολις τον ανοιξαμε ειχε καπνα στα πιστονια λες και ηταν τρακτερ.περιπου τι 0-100 εχει η δικια μου γιατι εχω ενα φιλαρακι που μου κουνιεται να τα στησουμε ξανα.
25-03-08, 13:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
μαμα 12 sec,αλλα και στο 11,5 παιζει!
|
25-03-08, 13:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
εχθες το βραδυ κατα τις 11 βγηκαμε βολτα με τον δικαστη ενος φιλου nissan 200sx,300hp++ θυματα πουντακια,σαξοραλα,λεον,κολτ czt,rx8 και γενικα οτι περπαταγε τσαγιαζοτανε ,αυτο το αμαξι το εχω λατρεψει ....
ειναι αλλη φαση να μην βρισκεις ευκολα αμαξι να σε παταει.
θελω turbo ΤΩΩΩΩΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑ
|
25-03-08, 13:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
μαμα 12 sec,αλλα και στο 11,5 παιζει!
|
Σε περιοδικο μετρημενος αυτος ο κινητηρας(και μαλιστα σε Ε12) εγραψε 11.2 δευτ.
|
25-03-08, 15:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Σε περιοδικο μετρημενος αυτος ο κινητηρας(και μαλιστα σε Ε12) εγραψε 11.2 δευτ.
|
επισης σε ενα περιοδικο(δεν θυμαμαι πιο αυτη τη στιγμη) ειχε συγκριτικο την ε12 1.4 με το 1.4 honda civic και εδινε στην ε12 0-100 10.8! επισης και σε οποιο drive περιοδικο και αν κοιταξετε την εχει δοκιμασμενη(τα αυτοκινητα που οι επιδοσεις τους ειναι γραμμενα με κοκκινα γραμματα ειναι δοκιμασμενα απο το περιοδικο) δινει και αυτο 10.8!
|
25-03-08, 15:32
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Άρτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
καποτε οταν ημουν μαμα ειχα τρεξει με ενα 111...το παιδι τοπηρε μεταχειρισμενο και ορκιζοταν πως ηταν μαμα με μια πατεντα στο σασμαν και το ειχε κανει 6αρι,αλλα ετσι το πηρε.ε αν αυτο δεν ηταν υπερκυβισμενο να μην με λενε Roy...και σιγουρα δεν το ηξερε,ο παλιος ιδιοκτητης δεν του το ειπε.μπας και του βαλανε εκτος απο το μοτερ και κανα στροφαλο!!! χαχαχαχα
|
εγω αλλαξα και στροφαλο μαζι με το μοτερ και κατι αλλο μου αλλαξαν στο καπακι.μαλιστα ο μαστορας με πειραζει και ολη την ωρα με ρωταει.παει καλυτερα???? επειδη το μετρησα με gps τα ακριβη χλμ και με χρονομετρο πολλες φορες μετρησεις μονιμα ειμαι κατω απο τα 10 δευτερα για τα 100 με καλυτερο ενα βραδυ το 9.5.μου εκανε πολυ εντυπωση.χθες ενα yaris 1.3 ηταν πισω ενα αυτοκινητο και ανοιγα την διαφορα.το yaris εχει 12 για τα 100.ετσι?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18291306 seconds (78,00% PHP - 22,00% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|