Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
28-08-12, 20:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μιλας με trip computer όμως ε? οχι πραγματικες μετρησεις....προσωπικα εγω δεν τα πιστευω και δεν τα εμπιστευομαι. Τωρα καταφερα και εριξα την καταναλωση μου κατω κατα 2lt/100xlm ειναι καλα? αν μπορουσα να οδηγησω ποιο οικονομικα που δεν έχω την υπομονη να το κανω, θα εφτανα και στα 3lt/100χλμ την μειωση. Μιλαω απο καταναλωση συνηθως 10,5 (χωρις καθολου χρηση A/C).
|
29-08-12, 15:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
|
|
Ναι με trip το οποίο όμως όση απόκλιση και να έχει τη διαφορά την αναφέρει σωστά. Δεν μπορεί να λέει 4.9 και να είναι 7! Βέβαια με μετρήσεις από γεμίσματα το trip είχε εξαιρετική ακρίβεια οπότε μπορώ να πω ότι το εμπιστεύομαι αρκετά. Τελικά φαίνεται πως η corolla είναι αρκετά οικονομικό αυτοκίνητο με συνετή οδήγηση. Υπομονή θέλει, όπως λες, που για εμάς που έχουμε πάθος με την οδήγηση είναι εξαιρετικά δύσκολο!
|
|
|
|
29-08-12, 17:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω? το ιδιο γινεται και στο Auris του αδερφου μου! πχ κανει μια διαδρομη και αλλες φορες το γκαζωνει και αλλες παει πολυ αργα, παει αργα πχ και του λεει 5lt/100xlm αν το γκαζωνει λεει και 7,5! τι καταναλωση εχει δλδ ανα 100χλμ??? μπορει πχ να βγαλει μια φωτο να πει οριστε εχω 5lt/100xlm αυτο θα ειναι η αληθινη??? ΟΧΙ! ειναι στιγμιαια!
εγω μετραω πολυ απλα, αφηνω να παει η βελονα τελευταια γραμμη εκει που αναβει λαμπακι αλλα δεν μενει συνεχεια ανοιχτο, γεμιζω μεχρι το τσακ της αντλιας και μηδενιζω τον μετρητη, τα καταχωρω και στο κινητο. Ετσι λεω πχ εβαλα 37 λιτρα και εκανα 560χλμ π.χ και ξερω τι μου γινεται! Ετσι ολες τις φορες απο το ιδιο βενζιναδικο βαζω περιπου ιδια λιτρα με ελαχιστη αποκλιση, δινω λιγοτερα απο οσα ευρω εδινα σε αλλους γιατι δεν εχει νοθευμενη και δεν κλεβει αυτος αποδεδειγμενα και η καταναλωση μου απο 10 κατι επεσε στο 8 κατι στα 2 τελευταια γεμισματα, επειδη εμενα εξοχικο ομως και κανω αποστασεις ισως να ειναι και απο αυτο, ισως και λογω του υδρογονου που δουλευω μαζι με την βενζινη. Θα το δουμε οταν ξαναπαω Αθηνα με το καλο....και δεν λεω για οικονομικη οδηγηση γιατι θα εβγαζα ακομα λιγοτερα!
οποτε αυτα με τα trip computers ποτέ δεν θα τα καταλάβω....και αφου δεν μπορω δεν καταλαβαινω πως γινεται ξαφνικα καποιος να καιει τοσο λιγο!!! αν μου ελεγες για το υβριδικο AURIS οκ το καταλαβαινω!
|
10-09-12, 20:43
|
Νεότατος
|
|
|
|
Είμαι κάτοχος ενός Corolla 1,6 απείραχτο σε μοτέρ. Φοράει 17αρες ζαντες και απο λιβαδειά μέχρι δράμα έκαψα 6.8 λίτρα/100 χιλιομετρα. η οδήγηση ήταν στρωτή και έπεζε με ταχυτητες από 90 έως 130 km/h ! Με το civic που είχα παλι 1,6 έκαιγα 6.36 λιτρα/100km. Οπότε με το οδηγικό στυλ του καθενός πάει και η κατανάλωση.
|
|
|
|
10-09-12, 21:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυτο εννοειτε! αλλα εξαρταται απο παρα πολλους αλλους παραγοντες κυριως απο το ποσα κυβικα ειναι το αμαξι μας φυσικα, και κατα κυριο λογο που οδηγαμε! ειναι γνωστο σε ολους πως αμαξια μεσα στην πολη καινε πολυ παραπανω! πχ εμενα σε ταξιδι με μερικα χλμ μεσα σε πολη κα μερικα σε διαδρομες βουνισιες κτλ οποτε δεν ειχα παντα στρωτη οδηγηση ειχα καταναλωση 7,4 ενω μεσα στην πολη παει ακομα και 10,2+!!! με το A/C ανοιχτο εβλεπα και πανω απο 11,5!!! αν μπορουσα να οδηγησω ποιο προσεκτικα να το πω ετσι και σε ταξιδια εθνικη ποιο ισιοι δρομοι και ανοιχτοι δλδ χωρις σταματα-ξεκινα θα πηγαινε πολυ κατω απο 7,4. Τα σταματα-ξεκινα και η κινηση σκοτωνει την οικονομια. Μικροτερο ρολο φυσικα παιζουν οι καιρικες συνθηκες, αν εχουμε πραγματα στο αμαξι να εξεχουνε, ανοιχτα παραθυρα, διαστασεις ελαστικων, σχεσεις σασμαν και πολλα αλλα....καπου ειχα διαβασει πχ με κεραια ανοιχτη ορθια στα παλια αμαξια που ηταν ετσι ειχε σημαντικη αυξηση καταναλωσης! ακομα και οι μη ευθυγραμμισμενοι τροχοι ή η λαθος πιεση αερα ελαστικων αυξανει την καταναλωση ένα ποσοστό, οπως και αν η βενζινη ειναι νοθευμενη και ποσα οκτανια. Φασούλι φασουλι γεμιζει το σακουλι οπως λενε....
|
17-09-12, 11:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πρώτη φορα άφησα να κατεβει τοσο η σταθμη της βενζινης αλλα λογο του οτι ειχα στριμωστει οικονομικα ειδα οτι τελικα με ενα ρεζερβουαρ μπορω να βγαλω 1000 χιλιομετρα
|
17-09-12, 11:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
πρώτη φορα άφησα να κατεβει τοσο η σταθμη της βενζινης αλλα λογο του οτι ειχα στριμωστει οικονομικα ειδα οτι τελικα με ενα ρεζερβουαρ μπορω να βγαλω 1000 χιλιομετρα
|
όταν λες με ένα ρεζερβουαρ 1000χλμ ποσα λιτρα δλδ? δεν ξέρω και πόσα παίρνει μέσα το δικο σου! επίσης 1000χλμ σε τι διαδρομές? πόλη? ταξίδια? ή μικτά? οπως και να εχει απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! δουλευουμε και το ιδιο προγραμμα σε android!
ήθελα να σε ρωτήσω γιατι ενα φιλαρακι θελει να παρει αμαξι 1400 diesel και του λεγα για το auris! τι ειναι ποιο οικονομικο το Αuris 1.4 diesel ή το δικο σου? σε θεμα καταναλωσης οχι αρχικου κοστους του αυτοκινήτου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-09-12 στις 11:41.
|
17-09-12, 13:09
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ποιο προγραμμα ειναι αυτο ρε σεις?Εγω δουλευω το fuellog kai το fuel calculator
17-09-12, 13:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Λογικα το FuelLog. Aυτο μου φερνει βασικα. Και αυτο χρησημοποιω κιολας :Ρ
|
17-09-12, 13:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Δεν είναι το FuelLog.
Αν δείτε προηγούμενες σελίδες, έχω screenshots από fuellog και δεν μοιάζουν.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17683792 seconds (80,76% PHP - 19,24% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|