Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
20-11-05, 01:04
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
σημερα ανοιξα με 20v corolla ασημοκαπακο με 6ρι το δικο μου carina blacktop 5ρι απο σταση 1η μια κενη 2ρα 2,5 κενεσ 3η 4+ μετα ρολαριστη απο 25-30 1η 1κενη η corolla τωρα 2ρα μιση μπροστα η carina 3η 2+μπροστα καμια εξηγηση??παντοσ το 6ρι του blacktop ειναι mast στα 20v
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
20-11-05, 10:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Ρε Ayrton θα με τρελανεις;Το οτι εχει τελικη 230 πραγματικη δηλωνει απο μονο του οτι μπορεις να τον ακολουθησεις;Ασε που ποτε θα τα πιασει αυτος και ποτε εσυ!Αρα 2ον πως μπορεις να μεινεις απο πισω του οταν στα 1000 μετρα θα σου εχει ριξει αλλα τοσα;Εσυ ποση πραγματικη νομιζεις οτι εχεις;Στην καλυτερα των περιπτωσεων να εχεις 210;20 χιλιομετρα διαφορα και ειναι λιγη;Και 3ον τα 225 για 20V δεν ειναι δυσκολο νουμερο ειναι απλως αδυνατο.Εκτος αν εννοεις κοντερισια που ειναι πανευκολο!!
Και ναι φιλε μου τα 20V μπροστα σε τετοια μοτερ 2.0 τουρμπατα ειναι αυτονοητο οτι ειναι του πεταματου.Αυτα θα συζηταμε ή θα αμφισβητουμε τωρα;Αυτα τα μοτερ μονο με τα 2.0 τα carlos Sainth συγκρινονται που και παλι ειναι αιωνες μπροστα.Και πιστευω να λες οτι ειναι το προηγουμενο γιατι το καινουργιο ειναι 2.5 κυβικα με 230 αλογα.
Κατι αλλο παιζει φιλε να εισαι σιγουρος.Κανενας μπουλης που δεν ξερει τι πηρε μου μυριζεται!
|
Ενταξει μην τρελενεσαι κιολας.Αυτο με τα 225 σερνεται(καμια κουβεντα για το 1,6Τ γιατι αυτο οχι απλα σερνεται απλα αρνειται να περπατησει!!).Δεν αναφερομαι σε 400μ αλλα σε ανοιγματα μεχρι τελικης.Μην ξεχνας οτι ειναι 4κινητο και δεν ευνοειται για 1000μ+ πραγμα που σημαινει οτι 1 μπροστινοκινητο ή πισωκινητο αμαξι μπορει να κοντραριστει στα ισα.Μετα αλλος παραγοντας ειναι το βαρος.Αληθεια Γιαννη ποσα κιλα εισαι?1000 το πολυ πιστευω σε αντιθεση με το σουμπαρου που ειναι 1300+(για την ακριβεια δεν ξερω τοσα μου φαινετε οτι ειναι).
Υ.Γ.
Εχω αντιθετη αποψη ως προς την τεχνολογια αυτου το μοτερ,δεν πιστευω πως ειναι αιωνες μπροστα απο τα 2.0 τα carlos Sainth
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
20-11-05, 16:41
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παντως mechanicaf με τη συγκριση που κανεις μεταξυ 2.0τ και 1,6 20v νομιζω δεν εχεις δικιο οταν λες οτι τα δευτερα ειναι του πεταματου. Τα ισοπεδωνεις ολα γιατι πολυ απλα τα μοτερ δεν ανηκουν στην ιδια κατηγορια. Μπορει καποιος να γουσταρει καργα ατμοσφαιρα ακομα και αν αυτη δεν του δινει τα αλογα του τουρμπο. Δεν μπορουμε ολα να τα βλεπουμε ολα απο την απολυτη πλευρα των αλογων. Φυσικα με το 20v δεν θα στηνοσουνα απευθειας με ενα πχ gtir αλλα υπαρχουν 1002 αλλα που θα μπορουσες. Ασε που στο στροφιλικη η ατμοσφαιρα με προδιαθετει λιγο καλυτερα
|
|
|
|
20-11-05, 17:23
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Καλα τωρα πλακα κανετε ετσι;Ρε ddeus απο ολα αυτα καταλαβες οτι εγω συγκρινω αυτα τα μοτερ;Αντιθετως μαλιστα λεω οτι ειναι αιωνες μακρια και σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινονται.Το πολυ πολυ λεω αντε να συγκριθουν τα 2.0 με τα Carlos Sainth.Τωρα αν εσυ βλεπεις οτι μπορουν να συγκριθουν πουθενα αλλου αυτα τα 2 αυτοκινητα και μας λες οτι δεν μετρουν μονο τα αλογα,τι να σου πω μαλλον δεν γνωριζεις για τι μιλαμε!!Ιεροσυλια και μονο να σου γραψω τι;τα αυτονοητα;
Και 2ον μιλαμε για 2 πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα τι παρουσιαζετε αλλες εκδοσεις(1.6Τ-wastegate και gtir(; -ddeus).
Φιλε wastegate δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες οτι σερνεται αυτο με τα 225;;Απεναντι σε Μ3;σε Μ5 μηπως;σε Εvo6,7,8,9,σε porce,Buggati,Maserati και αλλα 1000 αυτοκινητα;Μπορει ενα μπροστοκινητο ή πισωκινητο να κοντραριστει στα ισα;;;Τι κανα seicento και κανα astra και χιλιαδες αλλα παρομοια εχουν ελπιδες;
Μιλαμε για κατι παρα πολυ συγκεκριμενο!!Υπαρχει κανενας εδω μεσα που να υποστηριζει οτι η corolla του Αyrton με τα 137 αλογα θα βρεθει ή εστω θα ακολουθησει ποτε στα ισα SUBARU WRX;;Για αυτο συζηταμε και μην ξεφευγουμε με πλασματικα διλληματα.Μου αρεσει που ρωτας και το βαρος του;90 αλογα διαφορα εχουν το εχει καταλαβει κανενας ή θα συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο;;Για συνελθετε λιγο γιατι γινομαστε ρεζιλι!
|
|
|
20-11-05, 17:44
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
τα κοντερ εννοειται οτι κλεβουν αλλα δεν ξερουμε ποσο. οσο αναφοαρα το δικο μου κοντερ απο 160-210 εδειχνε τα ιδια με την Ε12 του bagelisteo.τωρα οσο αναφορα τη συγκεκριμενη διαφορα που λετε πιστευω οτι ειναι φυσικο το 20v να μην μπορει να απειλησει τοWRX αλλα μπορει να του σταθει. εχω δοκιμασει μια βολτα με WRX 265αλογα με σασμαν pro-drive σε ενα συγκεκριμενο δρομο στο εξοχικο μου. ξεφυσουσε συνεχεια απο τις αλλαγες αλλα πανω απο 180 δεν ειδα στο κοντερ του. εγω εκει πιανω τα ιδια. ισως τα βγαζει γρηγοροτερα τι να πω. η μονη μου εμπειρια με subaru ειναι το 1600 2003 μοντελο turbo.νομιζω ειναι ελληνικη βελτιωση και αποδιδει 150 ιππους. πηγαμε αναβαση σχιστο (πηγαινοντας σκαραμαγκα). δεν ξερω γιατι αλλα ειχαμε πολυ διαφορα παρολο που ξεφυσουσε το subaru. στην κορφη της στροφης εχω 180. αυτος ειναι φιλος μου. εχει καντινα. την απομενη που τον ειδα μου ειπε οτι δεν μπορουσε με τιποτα να ακολουθησει.οταν το οδηγησα ειχε πολυ πιο καλη κλωτσια απο το δικο μου θα μπορουσα να πω. αλλα στο δρομο τι φταιει και δεν αποδιδει? γιαννη οριστε η φωτο που ζητησες . με 5η δεν μπορει να ανεβασει πανω απο 7300.
οσο για τον φιλο που ειπε οτι το 6αρι του levin ειναι must για τα 20v απλα θα διαφωνησω
|
20-11-05, 22:01
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Πανο και εμενα με 5 γιατι με 6 δεν ανεβαζει στροφες με τιποτα, μου εχει δειξει λιγο πανω απο τα 220. Στην ευθεια της τριπολης μιλαω και οχι για κατηφοριες.Με GPS που μετρησα μεχρι τα 100 εδειχνε 93 το μηχανημα.Στα 120 ειχα χασει και αλλο δεν θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν πανω απο 7 χλμ αποκλιση.Φαντασου στα 200 τι γινεται.Αυξανονται με γεωμετρικη προοδο οι απωλειες.Εξαλου και με τη λογικη να το δεις αυτοκινητα με 150-160 αλογα δυσκολα να φτασουν τα 210 πραγματικη τελικη.Και δεν παει να ειναι 800 κιλα.Εδω κοτζαμ lotus με 122 αλογα και βγαζει 200 τελικη.
Τεσπα το να πιασεις μια καλη τελικη εξαρταται απο πολλους παραγοντες(κυριως απο τη δυναμη και την αεροδυναμικη).Και μην μιλαμε παλι για το subaru το 1.6Τ με τα 150 γιατι εχει τελικη 194 και 0-100 9,3''.Δεν νομιζετε οτι δεν εχει καμμια σχεση με τα WRX; και τα STI;
Αυτο που λεω ειναι να μην παρασυρομαστε σε αδικες συγκρισεις και με αυτοκινητα πολυ,μα παρα πολυ καλυτερα απο τα δικα μας γιατι αφενος παραμυθιαζουμε τον εαυτο μας και οποιον αλλον πιτσιρικα και μη που διαβαζει τα λεγομενα μας και ισως τα συζηταει παραεξω με τα φιλαρακια του(και καλα κανει),και αφετερου χανουμε την σοβαροτητα μας που με τοσο κοπο καποιοι προσπαθουν να κρατησουν.
Φανταστειτε τωρα σε μια παρεα 5 ανθρωπων να σηκωθω και να ισχυριστω οτι εγω με τα 160 αλογα ειναι δυνατον να σταθω ή να ακολουθησω αυτοκινητο με 225-240 ή 265 αλογα.Που το διαβασες ή το ειδες ρε φιλαρακι το story αυτο;Και θα απαντησω μα στο corollaclub το λενε γιατι να μην τους πιστεψω;;Και καλα να το λεω φανταζεστε να εχει κανενας απο αυτους,ξερετε απο αυτα τα μπλε τα ασχημα τα τουρμπατα;;Ακομα θα γελαει.
|
20-11-05, 22:31
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
Εχω ανοιξει με ενα wrx ποσα αλογα ηταν δεν ξερω .Ηταν πισω μου στο φαναρι μεχρι τα 100 ειμουν 3αυτ/τα πισω. Marmel βοηθησε με να καταλαβω γιατι διαφωνεισ??
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
|
20-11-05, 23:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Ρε Ayrton θα με τρελανεις;Το οτι εχει τελικη 230 πραγματικη δηλωνει απο μονο του οτι μπορεις να τον ακολουθησεις;Ασε που ποτε θα τα πιασει αυτος και ποτε εσυ!Αρα 2ον πως μπορεις να μεινεις απο πισω του οταν στα 1000 μετρα θα σου εχει ριξει αλλα τοσα;Εσυ ποση πραγματικη νομιζεις οτι εχεις;Στην καλυτερα των περιπτωσεων να εχεις 210;20 χιλιομετρα διαφορα και ειναι λιγη;Και 3ον τα 225 για 20V δεν ειναι δυσκολο νουμερο ειναι απλως αδυνατο.Εκτος αν εννοεις κοντερισια που ειναι πανευκολο!!
Και ναι φιλε μου τα 20V μπροστα σε τετοια μοτερ 2.0 τουρμπατα ειναι αυτονοητο οτι ειναι του πεταματου.Αυτα θα συζηταμε ή θα αμφισβητουμε τωρα;Αυτα τα μοτερ μονο με τα 2.0 τα carlos Sainth συγκρινονται που και παλι ειναι αιωνες μπροστα.Και πιστευω να λες οτι ειναι το προηγουμενο γιατι το καινουργιο ειναι 2.5 κυβικα με 230 αλογα.
Κατι αλλο παιζει φιλε να εισαι σιγουρος.Κανενας μπουλης που δεν ξερει τι πηρε μου μυριζεται!
|
Λοιπόν, όπως σου είπα και πρίν, εγώ δεν είπα ότι είχα την δύναμη να τον περάσω.... έπειτα, μην ξεχνάς ότι εγώ ερχόμουνα όταν αυτός άνοιξε! Αρα εγώ ήμουνα με τα όσα! Ε όσο και να 'ναι όταν εσύ είσαι με τα όσα δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις??? 3ον, κανείς δεν μίλησε για πραγματικά χιλιόμετρα! Και αυτός σε κοντερίσια αναφέρθηκε (παρεπιπτόντως, εγώ έχω ντίζα, και συγκρινόμενος με ένα Golf 1400, απλά για τα χιλιόμετρα καθώς έχει ηλεκτρικό κοντέρ, γράφαμε στα 180 τα ίδια χιλιόμετρα!!!) 4ον, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν μιλάμε για το τελευταίο!! Επίσης δεν μπορώ εγώ να ξέρω αν αυτός άφησε λ.χ. το γκάζι σε κάποια στιγμή τις όλης φάσης!! Αυτααααααα......
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
20-11-05, 23:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Καλα τωρα πλακα κανετε ετσι;Ρε ddeus απο ολα αυτα καταλαβες οτι εγω συγκρινω αυτα τα μοτερ;Αντιθετως μαλιστα λεω οτι ειναι αιωνες μακρια και σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινονται.Το πολυ πολυ λεω αντε να συγκριθουν τα 2.0 με τα Carlos Sainth.Τωρα αν εσυ βλεπεις οτι μπορουν να συγκριθουν πουθενα αλλου αυτα τα 2 αυτοκινητα και μας λες οτι δεν μετρουν μονο τα αλογα,τι να σου πω μαλλον δεν γνωριζεις για τι μιλαμε!!Ιεροσυλια και μονο να σου γραψω τι;τα αυτονοητα;
Και 2ον μιλαμε για 2 πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα τι παρουσιαζετε αλλες εκδοσεις(1.6Τ-wastegate και gtir(; -ddeus).
Φιλε wastegate δεν καταλαβα τι εννοεις οταν λες οτι σερνεται αυτο με τα 225;;Απεναντι σε Μ3;σε Μ5 μηπως;σε Εvo6,7,8,9,σε porce,Buggati,Maserati και αλλα 1000 αυτοκινητα;Μπορει ενα μπροστοκινητο ή πισωκινητο να κοντραριστει στα ισα;;;Τι κανα seicento και κανα astra και χιλιαδες αλλα παρομοια εχουν ελπιδες;
Μιλαμε για κατι παρα πολυ συγκεκριμενο!!Υπαρχει κανενας εδω μεσα που να υποστηριζει οτι η corolla του Αyrton με τα 137 αλογα θα βρεθει ή εστω θα ακολουθησει ποτε στα ισα SUBARU WRX;;Για αυτο συζηταμε και μην ξεφευγουμε με πλασματικα διλληματα.Μου αρεσει που ρωτας και το βαρος του;90 αλογα διαφορα εχουν το εχει καταλαβει κανενας ή θα συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο;;Για συνελθετε λιγο γιατι γινομαστε ρεζιλι!
|
Φιλαρακι να σε ρωτησω κατι?Μηπως δεν εχεις ουτε καν 20ν ή δεν ξερεις πως παει το αμαξι σου?Αυτο καταλαβαινω γιατι ολο ασυναρτησιες λες(να μην πω τιποτα αλλο).Μιλησα εγω για seicento και κανα astra?Μιλησε κανεις για στημενα μετρα?Ποιο σουμπαρου εχει καλη αεροδυναμικη για να παει γ@μιωντας πανω απο 180?Εχεις μπει μεσα σε κανα σουμπαρου?Τις 3 πρωτες ταχυτητες αερα τις παει δεν προλαβαινεις να καταλαβεις τι γινετε(εχει και γαματο ηχο)αλλα μετα τι?Εχεις ακουστα τις απωλειες λογω τετρακινησης?
Υ.Γ.
εισαι σιγουρος οτι ο Αyrton εχει 137 αλογα?Μην πιστευεις οτι διαβαζεις
|
20-11-05, 23:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Φίλε Βασίλη...... ότι λέει το δυναμό λέω κι εγώ!!!
Παραπάνω άλογα απο αυτά δεν μπορώ να αναφέρω καθώς τόσα έδειξε!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18359399 seconds (76,13% PHP - 23,87% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|