γιαννη σα να το τραβηξες λιγο σε πολιτικη κουβεντα ρε...
εως πριν ενα χρονο περνουσε το 10-15% των αυτοκινητων τους σταθμους διοδιων και καποια διοδια εριξαν σημαντικα το κοστος και μαλιστα αποδεδειγμενα. δεν γινοταν καμια δικη η αγωγη απο παραχωρησιουχο γιατι φοβοντουσαν αρνητικο σε δικαστηρια κτλ οποτε καταλαβαινεις το ανοιγμα της μπαρας αυτοματα θα περνουσε το 90%
η γαμημενη η τηλεοραση ομως και αυτοι που την κατευθυνουν φροντισαν να ΦΟΒΗΘΕΙ ο κοσμος με υποτιθεμενα προστιμα υπερογκα κτλ κτλ...
ευλογο ειναι να παρουν τα πανω τους (εφ οσον ειδαν οτι πλεον το 3% δεν πληρωνει) και ευλογο ειναι να γινουν πραγματικοτητα τα εξωδικα και τα προστιματα κτλ κτλ...
και ο κληρος παει στην αποψη του καθενος
η αποψη μου ειναι οτι
η αττικη οδος εφοσον ειναι πλεον εξωφλημενος δημοσιος δρομος δεν ειναι δυνατον να πληρωνουμε την συντηρηση της, με οσο πληρωναμε την εξωφληση της
επισης ειναι υπερβολικα αδικος ο τροπος πληρωμης. θα επρεπε να ειναι η κατα προσεγγιση η κατα την εξοδο οπως ειναι στην αμερικη για παραδειγμα.
καποιος απου απο την ελευσινα παει ασπροπυργο πληρωνει 3ευρω για 5 κμ.
και καποιος που παει απο ελευσινα μαρκοπουλο πληρωνει 3 ευρω για 65κμ. αν αυτο εσυ το θεωρεις σωστο τοτε καθεσαι με τα χερια σταυρωμενα
αν θεωρεις σωστο το να πληρωνεις τον χωματοδρομο κορινθου-πατρας και οταν περνας τον πληρωνεις τοτε επισης καθεσαι με τα χερια σταυρωμενα.
εμενα προσωπικα αυτα δεν μου αρεσουν ΔΕΝ τα δεχομαι και οσο μπορω και αντεξω θα τα αντιμετωπιζω οπως εγω πιστευω με οτι αυτο συνεπαγεται
(ασχετα αν κανω λαθος η οχι)
οταν τα διοδια ηταν στα φορτε τους με ανοιγματα μπαρων κτλ το διαβασμα καθε βραδυ μεχρι τις 4 που εχω ριξει πηγαινε συννεφο. εμαθα αρκετα πραγματακια που ηταν φως φαναρι οτι το 98% των δραστηριοτητων τους ηταν παρανομα!!!! και ειδικα βασει ευρωπαικων οδηγιων/προδιαγραφων
ομως εφτιαξαν κυριακατικα νομους, εφτιαξαν μεσανυχτα νομους και τα εκαναν οπως τα ηθελαν. ο κοσμακης λογω της τηλεορασης ειναι ευλογο μασησει και απλα τωρα πηραν τα πανω τους
μπορουσα και μπορω να κρυβω πινακιδες κτλ
δε το κανω. δινω τα στοιχεια μου τους δειχνω την πινακιδα μου....
περναω με 3 διαφορετικα οχηματα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΜΟΥ και την εναντιωση μου!!!
αλλα αν αυτος ειναι τροπος (ρουφιανος με ρουφιανο) (πολιτης με αστυνομικο) να σε πιασουν ωστε να πληρωσεις τοτε ειναι φως φαναρι η αδυναμια της αστυνομιας και δεν ξερω γω τι αλλο
οπως στο περιστατικο πριν 2 χρονια με το οκταβια στα μεγαρα που με αναγκασε ο κερατας να πιασω 155τελικη με 4 ατομα μεσα και με εργαλεια, πηγαινα για δουλεια μονο και μονο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ και αυτο ηταν μαιμουδιαρικο ρουφιαναδικο πολιτικο αμαξι της αστυνομιας και ενημερωσε το περιπολικο οτι ετρεχα. αν και αυτος ειναι τροπος να σε πιασουν τοτε τι να πω...
οπως το Μ3 το μαυρο που ειχαν και με προκαλεσε στην καβαλας εξω απο το σαρακακη να παμε κοντρα εως το φαναρι του ποταμιου και με το που εχασε εβαλε το μαγνητικο κερατο του ο κερατας, πανω στον ουρανο και με κυνηγουσε... μαγκια και αυτο!!!!
η λιγοι Ζαδες μου προτειναν φαναρι με φαναρι. και αν εχαναν με εγραφαν η με κυνηγουσαν. οταν ξυπνησα και τους αφηνα με περασουν τοτε δε μου κανα τιποτα. το επρεπε να τους τραβηξω βιντεο?
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!! τελος δε με πειθουν!!!
τουλαχιστον ευχαριστηθηκα τα εφηβικα μου χρονια με τα κυνηγητα με τα καθαροαιμα τοτε...
ο πειραιας εμοιαζε με τη γαδα
και αμα σε επιαναν ετρωγες και καμια σφαλιαρα...
αλλα τους αρεσε. ηθελαν να το ξανακανεις....
τωρα το μονο που υπαρχει ειναι ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ σε ολους τους τομεις και μας εχουν αναγκασει να βαλουμε τα κεφαλια μεσα!!!
και δε τα βαζω με τους αστυνομικους των δρομων που κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.αυτοι ειναι ικανοι αν θελουν.
τα βαζω με τους ΕΝΤΟΛΕΙΣ τους και με το ανικανο συστημα τους...και τις πολιτικες ηγεσιες τους
αντι να πα να μαζεψουν ολη τη σαρα και τη μαρα με τα πρεζονια με τα ναρκωτικα με τους λαθρομεταναστες με τις πουτανες που ειναι πλεον σαν τα μυρμηγκια με το ενα και με το αλλο ας κατσουν στα διοδια να μαζεψουν 1000ευρω!!!
ειμαι 38 χρονων με εχουν σταματησει ειτε για ελεγχο ειτε για παραβαση ειτε για το οτιδηποτε παααρα πολλες φορες. ολα μου τα χρονια απο πιτσιρικας εχω πληρωσει πολλα λεφτα σε κλησεις κτλ... και τις ευχαριστηθηκα γιατι εσφαλα και δεν μπορουσα να παω ποτε σιγα και με σαφηνεια...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ομως ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ οπως αρμοζε...
ποτε δεν κοιταξαν αν εχω φρενα αν εχω λαστιχα αν εληξαν αν αναβουν οι λαμπες αν το ενα αν το αλλο. το προβλημα τους ηταν να σε γραψουν γιατι ηταν ξεκουμπωτο το ενα μανικι απο το δερματινο μπουφαν μου...
ολα για τα χρηματα ολα για τα γαμημενα τα χρηματα....
ας σε σταματησει καποιος σε ενα κρατος το οποιο εχει συστημα πχ αμερικη να δουμε αν θα ΕΧΕΙΣ δικαιωμα να συνεχισεις την πορεια μου με φθαρμενα λαστιχα η με καμενη λαμπα και τα λεμε παλι...
το πρωτο που θα κανει ειναι να προστατεψει τη ζωη σου!!!
ανακεφαλαιωση... χαχαχαχαχα
αν εισαι μαγκας στα διοδια πιασε με και γραψε με!!! και καλα να παθω...
μονος σου και μονος μου ομως!!! αντε 2 και μονος μου. οχι ομως 3-4(+το ρουφιανο με τα γυαλια) και μονος μου επειδη ειναι ανικανοι...