Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-02-13, 13:23
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Χαρα στην υπομονη σου ρε Πανο!!!
Τι να πω κανε οτι σε φωτισει ο Θεος!!!
Α!Και μια φραση που την ελεγε ενας παλιος καραβανας Διοικητης:
<Ειτε το αυγο πεσει πανω στον τοιχο, ειτε ο τοιχος πανω στο αυγο ,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο,το αυγο θα σπασει!!!>
Ελπιζω να γινομαι κατανοητος!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-13, 10:20
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και δλδ τι εννοείς ρε Γιάννη? Όπου "αυγο" να βαλουμε το κεφάλι του Πάνου?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-13, 12:42
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Mπα... Όπου "τοίχος" = (ξερο)κέφαλο Πάνου.
Όλα τα άλλα, είναι απλώς...αυγά!!!!
Παλιά 04-02-13, 17:36
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι γελατε ρε καναπεδες....?

οσο καθομαστε απραγοι τοσο θα μας ...........
Παλιά 04-02-13, 21:06
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ενω ρε συ Πανο αν σε κυνηγανε οι μπατσοι ,που απλα κανουν την δουλεια τους,οσο και αν αυτο μας τρελλαινει,ειναι οκ!!!

Οπου αυγο ολοι εμεις που καθε μερα δινουμε μαχη για επιβιωση και οπου τοιχος η εκαστοτε κυβερνηση που απλα αδιαφορει!!!

Τωρα αν σε κυνηγανε οι μπατσοι ,αν σε κυνηγαν κλητηρες και αλλοι τετοιοι με το να μην πληρωνεις ,αυτοι χεστηκαν ,εμεις θα την φαμε την ομελετα!!!

Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κατσουμε με σταυρωμενα χερια ,αλλα μπορεις απλα να τους μαυριζεις στην ψηφο σου να ριχνεις δαγκωτο ΧΑ μπας και τους σπασουν αυτοι καποια μερα στο ξυλο και να κραζουμε οπου βρεθουμε και οπου σταθουμε εμεις τα κοπροσκυλα που ακομα και τωρα ψηφιζουν αυτα τα τομαρια!!!!Γιατι τα 6% του ΠΑΣΟΚ και το 22% της ΝΔ ειναι καποιοι εκαντοταδες χιλιαδες ψηφοι κομματοσκυλων!!!
Καλα για το 21% του ΣΥΡΙΖΑ δεν σχολιαζω καν..........

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-13, 00:06
MARMEL Offline:
Αdministrator

γιαννη σα να το τραβηξες λιγο σε πολιτικη κουβεντα ρε...

εως πριν ενα χρονο περνουσε το 10-15% των αυτοκινητων τους σταθμους διοδιων και καποια διοδια εριξαν σημαντικα το κοστος και μαλιστα αποδεδειγμενα. δεν γινοταν καμια δικη η αγωγη απο παραχωρησιουχο γιατι φοβοντουσαν αρνητικο σε δικαστηρια κτλ οποτε καταλαβαινεις το ανοιγμα της μπαρας αυτοματα θα περνουσε το 90%
η γαμημενη η τηλεοραση ομως και αυτοι που την κατευθυνουν φροντισαν να ΦΟΒΗΘΕΙ ο κοσμος με υποτιθεμενα προστιμα υπερογκα κτλ κτλ...
ευλογο ειναι να παρουν τα πανω τους (εφ οσον ειδαν οτι πλεον το 3% δεν πληρωνει) και ευλογο ειναι να γινουν πραγματικοτητα τα εξωδικα και τα προστιματα κτλ κτλ...

και ο κληρος παει στην αποψη του καθενος

η αποψη μου ειναι οτι

η αττικη οδος εφοσον ειναι πλεον εξωφλημενος δημοσιος δρομος δεν ειναι δυνατον να πληρωνουμε την συντηρηση της, με οσο πληρωναμε την εξωφληση της

επισης ειναι υπερβολικα αδικος ο τροπος πληρωμης. θα επρεπε να ειναι η κατα προσεγγιση η κατα την εξοδο οπως ειναι στην αμερικη για παραδειγμα.

καποιος απου απο την ελευσινα παει ασπροπυργο πληρωνει 3ευρω για 5 κμ.
και καποιος που παει απο ελευσινα μαρκοπουλο πληρωνει 3 ευρω για 65κμ. αν αυτο εσυ το θεωρεις σωστο τοτε καθεσαι με τα χερια σταυρωμενα

αν θεωρεις σωστο το να πληρωνεις τον χωματοδρομο κορινθου-πατρας και οταν περνας τον πληρωνεις τοτε επισης καθεσαι με τα χερια σταυρωμενα.

εμενα προσωπικα αυτα δεν μου αρεσουν ΔΕΝ τα δεχομαι και οσο μπορω και αντεξω θα τα αντιμετωπιζω οπως εγω πιστευω με οτι αυτο συνεπαγεται
(ασχετα αν κανω λαθος η οχι)

οταν τα διοδια ηταν στα φορτε τους με ανοιγματα μπαρων κτλ το διαβασμα καθε βραδυ μεχρι τις 4 που εχω ριξει πηγαινε συννεφο. εμαθα αρκετα πραγματακια που ηταν φως φαναρι οτι το 98% των δραστηριοτητων τους ηταν παρανομα!!!! και ειδικα βασει ευρωπαικων οδηγιων/προδιαγραφων

ομως εφτιαξαν κυριακατικα νομους, εφτιαξαν μεσανυχτα νομους και τα εκαναν οπως τα ηθελαν. ο κοσμακης λογω της τηλεορασης ειναι ευλογο μασησει και απλα τωρα πηραν τα πανω τους

μπορουσα και μπορω να κρυβω πινακιδες κτλ
δε το κανω. δινω τα στοιχεια μου τους δειχνω την πινακιδα μου....
περναω με 3 διαφορετικα οχηματα ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΣΜΟ ΜΟΥ και την εναντιωση μου!!!

αλλα αν αυτος ειναι τροπος (ρουφιανος με ρουφιανο) (πολιτης με αστυνομικο) να σε πιασουν ωστε να πληρωσεις τοτε ειναι φως φαναρι η αδυναμια της αστυνομιας και δεν ξερω γω τι αλλο
οπως στο περιστατικο πριν 2 χρονια με το οκταβια στα μεγαρα που με αναγκασε ο κερατας να πιασω 155τελικη με 4 ατομα μεσα και με εργαλεια, πηγαινα για δουλεια μονο και μονο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ και αυτο ηταν μαιμουδιαρικο ρουφιαναδικο πολιτικο αμαξι της αστυνομιας και ενημερωσε το περιπολικο οτι ετρεχα. αν και αυτος ειναι τροπος να σε πιασουν τοτε τι να πω...
οπως το Μ3 το μαυρο που ειχαν και με προκαλεσε στην καβαλας εξω απο το σαρακακη να παμε κοντρα εως το φαναρι του ποταμιου και με το που εχασε εβαλε το μαγνητικο κερατο του ο κερατας, πανω στον ουρανο και με κυνηγουσε... μαγκια και αυτο!!!!
η λιγοι Ζαδες μου προτειναν φαναρι με φαναρι. και αν εχαναν με εγραφαν η με κυνηγουσαν. οταν ξυπνησα και τους αφηνα με περασουν τοτε δε μου κανα τιποτα. το επρεπε να τους τραβηξω βιντεο?
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!! τελος δε με πειθουν!!!

τουλαχιστον ευχαριστηθηκα τα εφηβικα μου χρονια με τα κυνηγητα με τα καθαροαιμα τοτε...
ο πειραιας εμοιαζε με τη γαδα
και αμα σε επιαναν ετρωγες και καμια σφαλιαρα...
αλλα τους αρεσε. ηθελαν να το ξανακανεις....

τωρα το μονο που υπαρχει ειναι ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ σε ολους τους τομεις και μας εχουν αναγκασει να βαλουμε τα κεφαλια μεσα!!!
και δε τα βαζω με τους αστυνομικους των δρομων που κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.αυτοι ειναι ικανοι αν θελουν.
τα βαζω με τους ΕΝΤΟΛΕΙΣ τους και με το ανικανο συστημα τους...και τις πολιτικες ηγεσιες τους

αντι να πα να μαζεψουν ολη τη σαρα και τη μαρα με τα πρεζονια με τα ναρκωτικα με τους λαθρομεταναστες με τις πουτανες που ειναι πλεον σαν τα μυρμηγκια με το ενα και με το αλλο ας κατσουν στα διοδια να μαζεψουν 1000ευρω!!!

ειμαι 38 χρονων με εχουν σταματησει ειτε για ελεγχο ειτε για παραβαση ειτε για το οτιδηποτε παααρα πολλες φορες. ολα μου τα χρονια απο πιτσιρικας εχω πληρωσει πολλα λεφτα σε κλησεις κτλ... και τις ευχαριστηθηκα γιατι εσφαλα και δεν μπορουσα να παω ποτε σιγα και με σαφηνεια...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ομως ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ οπως αρμοζε...
ποτε δεν κοιταξαν αν εχω φρενα αν εχω λαστιχα αν εληξαν αν αναβουν οι λαμπες αν το ενα αν το αλλο. το προβλημα τους ηταν να σε γραψουν γιατι ηταν ξεκουμπωτο το ενα μανικι απο το δερματινο μπουφαν μου...

ολα για τα χρηματα ολα για τα γαμημενα τα χρηματα....

ας σε σταματησει καποιος σε ενα κρατος το οποιο εχει συστημα πχ αμερικη να δουμε αν θα ΕΧΕΙΣ δικαιωμα να συνεχισεις την πορεια μου με φθαρμενα λαστιχα η με καμενη λαμπα και τα λεμε παλι...
το πρωτο που θα κανει ειναι να προστατεψει τη ζωη σου!!!

ανακεφαλαιωση... χαχαχαχαχα
αν εισαι μαγκας στα διοδια πιασε με και γραψε με!!! και καλα να παθω...
μονος σου και μονος μου ομως!!! αντε 2 και μονος μου. οχι ομως 3-4(+το ρουφιανο με τα γυαλια) και μονος μου επειδη ειναι ανικανοι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 05-02-13 στις 00:47.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-13, 00:49
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Mπα... Όπου "τοίχος" = (ξερο)κέφαλο Πάνου.
Όλα τα άλλα, είναι απλώς...αυγά!!!!
εσυ ρε
εσυ με πηρες στο λαιμο σου με τα κωλοδιοδια
Παλιά 05-02-13, 09:10
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ ρε
εσυ με πηρες στο λαιμο σου με τα κωλοδιοδια
Εγώ...τι...???
Εγώ, τις σπάνιες φορές που χρειάστηκε να περάσω από διόδια, σήκωνα την μπάρα. Τότε όμως το νομικό πλαίσιο ήταν "χαλαρό", οι τοπικές οργανώσεις αγανακτισμένων πολιτών πραγματοποιούσαν καταλήψεις στους σταθμούς και γενικά, η κίνηση "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ήταν σε έξαρση.
Τώρα καλώς ή κακώς, η κυβέρνηση φρόντισε να πλαισιώσει με στοργή και proderm τις εταιρείες εκμετάλευσης του οδικού δικτύου. Είχα ενημερώσει εδώ στο forum, ότι μου ήρθε ειδοποίηση πληρωμής για 5 διελεύσεις μου το 2011 και μάλιστα προέτρεψα άπαντες να αναμένουν "ανάλογα ραβασάκια"!!
Παλιά 05-02-13, 19:03
preatorian Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1ZZ
Δύναμη Σεβασμού: 208
preatorian είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να κανω και εγω μια ερωτηση ρε παιδια?
Αφου ειναι παρανομα ολα τα διοδια γιατι το κινημα δεν πληρωνω και ολα αυτα τα κοματοσκυλα δεν κανουν προσφυγη στο συμβουλιο της επικρατειας η στο ευρωπαικο δικαστηριο?
τοσα χρονια τους ακουω μην πληρωνετε μην κανετε αυτοι τι εχουνε κανει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-13, 21:58
MARMEL Offline:
Αdministrator

λες να μη το εχουν σκεφτει? και αν το εχουν σκεφτει μαλλον θα εχουν συναντησει ενα νομο ο οποιος θα χτιστηκε νυχτα η ξημεροματα...

ομως πιστευω οτι το κινημα δεν πληρωνω ΔΕΝ ειδε το αναμενομενο αντικρυσμα και ΔΕΝ βοηθηκε απο εμας τους ιδιους που θελαμε να ξυπνησουμε το πρωι και να ειναι ολα δωρεαν...

για να γινει αυτο θα πρεπει να συμμετασχουμε στις πορειες στις συγκεντρωσεις ειτε με βροχες ειτε με κρυα ειτε να παρατησουμε την οικογενεια μας.

αλλα εμεις την θαλπωρη του καναπε δε την αλαζουμε με τιποτα...

αλωστε φιλε δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Απιστευτο Τρακαρισμα στα Διοδια........ davarisx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 17-03-11 00:26
ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ !!!! madvinegar OFF TOPIC 60 20-10-09 23:33
απατη στα διοδια ελευσινος... MARMEL OFF TOPIC 25 31-08-07 16:21

Page generated in 0,21944809 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:58.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com