Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
03-02-09, 17:25
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οχι με οτι τσουλαει...δεν ανοιγω με μηχανες.Το αουρις ηταν φιλου μου και θελαμε να δουμε διαφορες.
09-02-09, 20:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Ανοιξα με honda civic vtec sedan 03 του κολλητου μου...ειναι 125 αλογα.Μιλαμε πλακα εκανε μαζι μου...ξενερωσα αφανταστα...ειδικα απο εκκινησεις εχει φοβερο σασμαν,κοντες σχεσεις και πολυ δυναμη ψηλα.Δεν χονεβα την διαφορα και ανοιξαμε πολλες φορες με παντα τα ιδια αποτελεσματα ωσπου αλλαξαμε αμαξια οποτε εγω με το ΗΟΝΔΑ εκανα ακομα μεγαλυτερη διαφορα...ελεος.Αλλα απο οδιγικη συμπεριφορα και αισθηση πολυ μπροστα το αβενσις αλλα απο γκαζια το hondaki με πυροβολαγε χαλαρα.Μονο σε ρεπριζ με 2α και 60 κατι εκανα και ημουν μπροστα μισο μετρο μεχρι που αρχιζε να φορτωνει η τριτη του ΗΟΝΔΑ και περναγε χαλαρα.
09-02-09, 23:19
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Ανοιξα με honda civic vtec sedan 03 του κολλητου μου...ειναι 125 αλογα.Μιλαμε πλακα εκανε μαζι μου...ξενερωσα αφανταστα...ειδικα απο εκκινησεις εχει φοβερο σασμαν,κοντες σχεσεις και πολυ δυναμη ψηλα.Δεν χονεβα την διαφορα και ανοιξαμε πολλες φορες με παντα τα ιδια αποτελεσματα ωσπου αλλαξαμε αμαξια οποτε εγω με το ΗΟΝΔΑ εκανα ακομα μεγαλυτερη διαφορα...ελεος.Αλλα απο οδιγικη συμπεριφορα και αισθηση πολυ μπροστα το αβενσις αλλα απο γκαζια το hondaki με πυροβολαγε χαλαρα.Μονο σε ρεπριζ με 2α και 60 κατι εκανα και ημουν μπροστα μισο μετρο μεχρι που αρχιζε να φορτωνει η τριτη του ΗΟΝΔΑ και περναγε χαλαρα.
|
Παει πολυ καλα το honda...
10-02-09, 02:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Παει πολυ καλα το honda...
|
επειδη ειναι κολλητος μου ειχα μπει πολλες φορες μεσα αλλα δεν ετυχε να ανοιξουμε(δεν το εχει πολυ καιρο).Οταν καθομουν συνοδηγος δεν το περιμενα τοσο δυνατο...μου φαινοταν ντερμπυ...αλλα μονο ντερμπυ δεν ητανε.
10-02-09, 12:14
|
|
Moderator
|
|
|
|
Τωρα ειδα οτι ειναι '03 μοντελο!Το 1.6 εχει?και εβγαζε 125 αλογα απο τη μανα του, η εχει καποια βελτιωση??
10-02-09, 14:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Μαμα οσο δεν παει αλλο ειναι με 170,000 χλμ.1600 vtec 125 αλογα.
10-02-09, 15:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Οταν καθομουν συνοδηγος δεν το περιμενα τοσο δυνατο...μου φαινοταν ντερμπυ...αλλα μονο ντερμπυ δεν ητανε.
|
Πρεπει να πω πτο η αισθηση απεχει πολες φορες αρκετα απο την ουσια.Προσφατα μπηκα σε ενα mazda 3 mps,οπου δεν ενιωσα σε καμια περιπτωση τα σχεδον 300 αλογα του.Παταγε το παιδι και τα αυτοκινητο φορτωνε πολυ γραμικα.Ατμοσφαιρα ενα πραγμα.Καρφωνει 6 και ραθυμα ανεβασε στροφες αργα.Ποπο λεω δεν παει βημα.Κανω μια στο κοντερ 275+
10-02-09, 15:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Πρεπει να πω πτο η αισθηση απεχει πολες φορες αρκετα απο την ουσια.Προσφατα μπηκα σε ενα mazda 3 mps,οπου δεν ενιωσα σε καμια περιπτωση τα σχεδον 300 αλογα του.Παταγε το παιδι και τα αυτοκινητο φορτωνε πολυ γραμικα.Ατμοσφαιρα ενα πραγμα.Καρφωνει 6 και ραθυμα ανεβασε στροφες αργα.Ποπο λεω δεν παει βημα.Κανω μια στο κοντερ 275+
|
Ναι αλλα αν το οδηγησεις το καταλαβαινεις...εγω που το οδηγησα αμεσως ενιωσα την διαφορα.
10-02-09, 16:36
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
|
Αν σου φανηκε αργο(σε αισθηση) το mps που να οδηγησεις και tfsi μοτερ...τουρμπατο και αυτο αλλα πολυ πιο γραμμικο απο το mps!Απο τα καινουρια gti 3mps και astra opc εχουν μεγαλυτερο ξεσπασμα και σου δινουν την αισθηση οτι πανε πιο γρηγορα...Γενικα παντως τα νορμαλ τουρμπατα μοτερ στα σημερινα gti αποδιδουν πολυ ομαλα την δυναμη τους λογο της ομαλης καμπυλης ροπης που εχουν
10-02-09, 16:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αρχιζω να πιστευω οτι σε κολαω με τα turbo ευγε παιδι μου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 10-02-09 στις 16:46.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17278600 seconds (79,33% PHP - 20,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|