Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-07-08, 20:29
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδια και εγω νομίζω οτι κανει για τη μαμα θέση γιατι έχει αυτη την καμπύλη που περιγράφει ο Πέτρας. Επίσης αν το προσέξετε η οθόνη δεν ανοίγει προς τα κάτω για να μπει το CD (έχει μια σχισμή στο πάνω μέρος). Αυτό το καθυστά λίγότερο θεαματικό, αλλά μάλλον λιγάκι πιο αξιόπιστο!!!
Εγώ ψήνομαι αρκετα, Αντρέα θα το κουβεντιάσουμε απο κοντά κάποια στιγμη, να βρεθούμε πριν φύγω για Αθήνα γιατι έχω να σου δώσω και κατι!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Παλιά 21-07-08, 23:21
exs Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 1.6
Περιοχή: Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 224
exs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε βάθος χρόνου η μη κινούμενη θα ζήσει παραπάνω(θεωρητικά) αλλά το πιο σημαντικό είναι ο ήλιος που χτυπάει και δε φαίνεται τίποτε, δεν υπάρχει επιλογή να "παίξεις " με τη κλίση της οθόνης...
Παλιά 21-07-08, 23:47
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Θεωρώ ότι εάν μπαίνει στην θέση του παλιού χωρίς κανένα πρόβλημα είναι η καλύτερη επιλογή. Συμφωνώ με τον Βάγγο ότι είναι λιγότερο εμφανίσημο, εκείνη η υποδοχή για το CD είναι λίγο... κάπως... Αλλά τα έχει όλα επάνω +USB slot, κάτι που δεν έχει το 6800...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Αντρέα θα το κουβεντιάσουμε απο κοντά κάποια στιγμη, να βρεθούμε πριν φύγω για Αθήνα γιατι έχω να σου δώσω και κατι!
off topic Όλο κάτι τέτοια μου λες και με κρατάς σε αγωνία...
Παλιά 24-07-08, 11:06
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια , δεν το λες μη εμφανισιμο το μηχανημα. Απλα ατο 6800 ειναι απεχτο σε εμφανιση. Το δε που πρεπει να υπολογισουμε ειναι οτι ο Pavel , ειχει εξηγηθει πολυ ωραια και αυτο σου εμπενει μια εμπιστοσυνη.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 24-07-08, 11:17
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Ανδρέα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τον Pavel, όπως επίσης και για το θέμα της εμφάνισης του 6800. Απλά βλέποντάς το καθαρά οικονομικά, το 6800 απαιτεί 150 € έξτρα έξοδα για τους νέους αεραγωγούς. Εκεί είναι το μοναδικό μειονέκτημα.
Παλιά 24-07-08, 20:20
Το avatar του χρήστη kostaskoz
kostaskoz Offline:
Μέλος

Μοντέλο: corolla 1.4 4zz-fe
Περιοχή: κοζανη
Δύναμη Σεβασμού: 212
kostaskoz είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν θελεις μπες στο www.chinavasion.com και θα βρες διαφορα φθινιαρικα dvd.ψαξε για 2 din εγω ρωτησα σε μαγαζι και μου ειπανε οτι και το μαμα ειναι 2din
Παλιά 24-07-08, 21:21
Το avatar του χρήστη MIXANIKOS
MIXANIKOS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
MIXANIKOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του. χωρίς να θέλω να το χαλάσω λοιπόν,τον άλλο μήνα θα παω Αμερική και θέλω να ευλογήσω τα γένια μου με ένα multimedia system 2 din .Έχετε να μου προτείνετε κάτι, για το πώς και από πού να κάνω ένα καλό deal?
Παλιά 25-07-08, 11:27
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή του. χωρίς να θέλω να το χαλάσω λοιπόν,τον άλλο μήνα θα παω Αμερική και θέλω να ευλογήσω τα γένια μου με ένα multimedia system 2 din .Έχετε να μου προτείνετε κάτι, για το πώς και από πού να κάνω ένα καλό deal?
Κοιτα αυτος που λες ειναι πολυ γεινικο. Τι ακριβως θελεις? Ολα αυτα που εχουμε παρει , μεχρι στιγμης ( φτου φτου φτου σκορδα) , μας εχουνε βγει παρα πολυ καλα και καλυπτουν ολη την γκαμα των multimedia ( 1 , 2 din ). ΑΠο εκει και περα πρεπει να μας πεις τι ακριβως θελεις.

Παλιά 25-07-08, 19:03
Το avatar του χρήστη MIXANIKOS
MIXANIKOS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Δύναμη Σεβασμού: 265
MIXANIKOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα αυτος που λες ειναι πολυ γεινικο. Τι ακριβως θελεις? Ολα αυτα που εχουμε παρει , μεχρι στιγμης ( φτου φτου φτου σκορδα) , μας εχουνε βγει παρα πολυ καλα και καλυπτουν ολη την γκαμα των multimedia ( 1 , 2 din ). ΑΠο εκει και περα πρεπει να μας πεις τι ακριβως θελεις.
Να είναι 2din,να υποστηρίζει dvd,wma,mp3 κτλ ,touchscreen,ενσωματωμένο bluetooth και εννοείτε navigation.περισσότερο απ'ολα με ενδιαφέρει η ποίοτητα κατασκευής και το που/πώς θα το έχω στα χέρια μου. π.χ αγορά απο amazon?απο κατάστημα ?επίσης άν είχε κανείς πρόβλημα με το τελωνείο
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Παλιά 25-07-08, 19:31
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS Εμφάνιση μηνυμάτων
Να είναι 2din,να υποστηρίζει dvd,wma,mp3 κτλ ,touchscreen,ενσωματωμένο bluetooth και εννοείτε navigation.περισσότερο απ'ολα με ενδιαφέρει η ποίοτητα κατασκευής και το που/πώς θα το έχω στα χέρια μου. π.χ αγορά απο amazon?απο κατάστημα ?επίσης άν είχε κανείς πρόβλημα με το τελωνείο
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Κοιτα απ οτι εχουμε δει η λυση ειναι το sd6800. Εχει ολα αυτα που θελεις ( οπως και τα υπολιπα μηχανηματα) , αλλα ταυτοχρονα εχει και τελεια εφαρμογη στο αμαξι μας. Τωρα δεν ξερω εαν σε συμφερει να το παρεις απο Αμερικη ( εννοω να το αγορασεις απο νετ και να στο στειλουν Αμερικη που θα εισαι). Αυτο πρεπει να το ρωτησεις. Με το τελειωνο , σε κανεναν δεν παρουσιαστηκε καποιο προβλημα!

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18005800 seconds (79,83% PHP - 20,17% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com