Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
23-06-07, 16:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω ΣΚ κυκλοφορω το αμαξι να ξερεις αλλα και αλλος να ειναι σταματα και μιλα του θελω να τον κραξω και δεν μπορω να τον πετυχω και βρισκομαστε και στον ιδιο δρομο...
25-06-07, 03:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
πριν καμμια βδομαδα στον πειραια στην γεφυρα που βγαζει για κεντρο και συνεχιζει για λιμανι ειδα ενα ασπρο corolla παλιουτσικο αλλα πολυ θορυβωδες!!!του κορναρα!
|
25-06-07, 23:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Ποιος έχει βγάλει την Corolla του για πούλημα;;;Μπλε 111 sedan σε μαγαζί στη Θηβών με αυτοκόλλητα του club.
26-06-07, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ποιος περασε χθες κατα τις 23.30 με 111 μαυρη απο δεξια μου στην εθνικη στο ρευμα προς Αθήνα στο υψος της Μεταμορφωσης κ φωναζε γεια σου ρε τουμπανο????Ουτε που προλαβα να σε δω ρε φιλε πως πηγαινες ετσι στην κινηση ειχε τρακαρησμα παρακατω.....
26-06-07, 20:56
|
|
7x7 Team
|
|
Περιοχή:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Ποιος έχει βγάλει την Corolla του για πούλημα;;;Μπλε 111 sedan σε μαγαζί στη Θηβών με αυτοκόλλητα του club.
|
Απ' οτι καταλαβα μαλλον ειδες το αυτοκινητο του αδελφου μου.Το πουλαει γιατι περνει το καινουριο το corolla.
PRIDE IS FOREVER
|
26-06-07, 22:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από AELARA
Απ' οτι καταλαβα μαλλον ειδες το αυτοκινητο του αδελφου μου.Το πουλαει γιατι περνει το καινουριο το corolla.
|
Πιθανόν.Το έδωσε σε μαγαζί απέναντι από το Λακιώτη?
27-06-07, 16:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Χθές στον Κόκκινο Μύλο ένα Ε111 κόκκικο με body kit trd (μάλλον). Ποιός?
|
29-06-07, 00:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ν.κοσμο οδος πραξαγωρα 2 corolleς με αυτουκολιτακια πανω κολος και βρακι παρκαρισμενες κατω απο δεντρο και οι κατοχοι τους δεν γνοριζωντε ΕΛΕΟΣ μετα πατισα λιγο γκαζι μπασ και εβγενε κανεις αλα μπααα......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 29-06-07 στις 01:42.
|
29-06-07, 11:54
|
|
|
Περιοχή:
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Χθές στον Κόκκινο Μύλο ένα Ε111 κόκκικο με body kit trd (μάλλον). Ποιός?
|
δώσε παραπάνω πληροφορίες χτες ήμουν εγώ Κόκκινο μύλο έρχομαι κάθε τρίτη και τετάρτη για ένα περιστατικό που βλέπω στο σπίτι του
29-06-07, 22:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κηφισσός κατά τις 18.00 σήμερα μαύρη 111 με 17αρα? ζάντα. Πινακίδα από Τρίκαλα μάλλον με σηματάκι στο πίσω τζάμι και 4 νομίζω άτομα μέσα με. Με κοίταξε ο συνοδηγός για 1 '' αλλά δεν....κανείς από δω? Μετά τον έχασα στην κίνηση - παρεπιπτόντως γινόταν πανικός στον Κηφισσό, από Πειραιώς έως έξοδο Αχαρνών 1.30+ ώρα. Έλεος σημειωτόν πηγαίναμε...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17455196 seconds (79,06% PHP - 20,94% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|