Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
15-11-05, 12:29
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Καναμε ενα ανοιγμα με το rallye ενος φιλου μου. Το αμαξι του το υπολογιζω στα 145hp!! Αρκετα καλα σταθηκε το κορολλακι μου διπλα του αλλα παντα εγω με μια ταχυτητα κατω μπας και στροφαρει ο κινητηρας μου. Μεχρι τις 5000 δικες μου στροφες αδιαφορο το rallye αλλα μετα πανικος. Η διαφορα δεν μετριοταν σε κολωνες αλλα σε πυλωνες της ΔΕΗ. Και μετα τα σκασιδια του σε καθε αλλαγη. Απολυτη πορωση και απολυτο respect στο γαλλακι
|
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Μέχρι τις 5000 όχι αδιάφορο αλλά δεν σου ανοίγει πάρα πολύ. Μετά τις 5000 αρχίζει το πανυγυρί.
|
|
|
|
15-11-05, 13:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
φιλε μου deus, τι να τα κάνεις τα γκάζια στην ευθεία, αν δεν μπορείς να στρίψεις? το συκγεκριμένο τουτού, πιστεύω πως αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, και αν προσθέσεις και το πολύ μικρό του μεταξόνιο που κάνει τις αντιδράσεις ακόμα πιο απότομές, τότε......
|
Δεν θα συμφωνήσω με την άποψή σου. Τα Rallye είναι επιβεβαιωμένο οτι στρίβουν πάρα πολύ καλά για την κατηγορία τους και τις διαστάσεις τους. Εχώ βρεθεί σε Rallye να στρίβει ταπα σε στροφή 90 μοίρες, να στριγγλίζουν τα λάστιχα σαν φώκιες και όμως δεν έπαιξε καθόλου ουτε τη μούρη ούτε τον κώλο του... Το γεγονός οτι πολλά Rallye καταλήγουν στις μπαριέρες όφείλετε στο γεγονός οτι τα υπερεκτιμούν οι οδηγοί τους...
Χτες στην Καβάλας πετυχαίνω ενα focus. Τι θα γίνει ρε με αυτούς;;; Δεν ξέρω αν ηταν 1,4 ή 1,6...Ήταν πίτα κάτω, με αρκετα κιλά πολυεστέρα και με δύο μπουρια από πίσω. Τον περνάω με τρίτη γεμάτη και την ΦΙΛΤΡΟΧΩΑΝΗ να ρουφάει σαν τρελή! Με πιάνει το φανάρι και έρχεται δίπλα μου. Ανοίγει γρήγορα (μούγκριζε και ουρλιάζε το focus, αλλα δεν πήγαινε), γεμίζω δευτέρα, αλλάγη σε τρίτη φφφρρροοουυυμμμμ η χωάνη, πισω το focus. Δεν έβαλε μυαλό ούτε μετά από αυτό και ξανά πίσω μου... Εγώ είχα ταξίδι, πήγαινα Πάτρα, με τον κάγκουρα θα ασχολιόμουν... Και επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα: Τι θα γίνει ρε με αυτούς;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
15-11-05, 13:43
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
abelokoipoi-halandri-marousi
|
|
snoopy οπως τα λες ειναι.τι θα γινει με αυτους?ειδικα focus opel και 206 νομιζουν οτι ειναι wrc carsΧΙΧΙΧΙ.πολυ θα ηθελαν.που να δεις τι εγινε σαββατο βραδυ στην παραλιακη μεχρι την εθνικη περνωντας απο ολη την ποσειδονος μπουνια με μια μανταμ με 206.εφτυχως οδηγουσε ο σπυρος και εχο μαρτυρα.180+kmh συνεχεια με σφηνες τρελεςςςςςςςς!οταν δε ακουσε και το σαλιγκαρακι μου λυσαξε και εκει να δεις πεισμα. question
|
15-11-05, 15:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p="
Ήταν το S?
|
δεν ξέρω εάν ήταν το boxster το 2.7 με τα 228 άλογα, 253 τελική ή το 3.2 S με τα 260 άλογα, 264 τελική αλλά μάλλον το πρώτο, γιατί αλλίως νομίζω θα με πέρναγε πίο γρήγορα.
|
Εχω τρεξει με απλη boxter 2.7
απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ομως αρχισε να χανεται στο οριζοντα.
Με το απλο εχουμε καποια τυχη γιατι λογο πισω κινησησς και τεραστιων ελαστικων εχουν τρομερες απολειες τα boxter. μετα απο τα 200 ομως φαινονται τα 228!!!
15-11-05, 16:45
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
[quote="Stathis";p="28556"]
Παράθεση:
Παράθεση:
Ήταν το S?
|
απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ομως αρχισε να χανεται στο οριζοντα.
|
question question μα καλά, τι car έχεις βρε αδερφέ!!! Μήπως ο τύπος δεν το άνοιξε τέρμα???
|
|
|
|
15-11-05, 18:03
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
[quote="jimbo";p="28570"]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
Παράθεση:
Παράθεση:
Ήταν το S?
|
|
question question μα καλά, τι car έχεις βρε αδερφέ!!! Μήπως ο τύπος δεν το άνοιξε τέρμα???
|
Το TS εχω. μαμα.
Δεν τα βαζω και καθε μερα με boxter. (μια φορα ετυχε ολη και ολη)
Αν δεν το εδινε τοτε...... τι εκανε? με ελεγχε μισο αμαξι πισω? 192 ειναι αυτα. αν δεν το δωσεις...δεν μενεις διπλα. (τα λεω καλα????).
Την ιδια απορια ειχε και ενας αλλος οταν τον ειπα οτι εριξα σε S200 με ανοιχτη οροφη και 2 ατομα 3 αμαξια.
Γενικος κανονας. πισω κινηση=απωλεις στο διαφορικο αλλα πολλυ καλη ελκτικη προσφυση (σε περιπτωση που ξεκινας απο σταση).
((ελκτικη προσυση ειναι σωστο για τα πισωκινητα? question ))
Πολλυ δυνατο παραδειγμα το RX-8 challenge. 192 αλογα εχει. σφαιρα 0-60. λιγο ποιο γρηγορο 0-100. αλλα μετα μενει πισω. και αυτο γιατι βγαζει 150 αλογα στον τροχο οταν εμεις βγαζουμε 175+. (συνεχιζω τα λεω καλα????)
Τα συμπερασματα δικα σας.
|
|
15-11-05, 20:28
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
φιλε μου deus, τι να τα κάνεις τα γκάζια στην ευθεία, αν δεν μπορείς να στρίψεις? το συκγεκριμένο τουτού, πιστεύω πως αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται, και αν προσθέσεις και το πολύ μικρό του μεταξόνιο που κάνει τις αντιδράσεις ακόμα πιο απότομές, τότε......
|
Θα συμφωνήσω με το ranger απολύτως. Δεν νομίζω ότι το rally αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Το αντίθετο μάλιστα. Βέβαια παρουσιάζει έντονη υπερστροφική συμπεριφορά αν αφήσεις γκάζι στη στροφή αλλά είναι πολύ ελέγξιμο. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με το κράτημα από τις κορόλες μας (για TS δεν ξέρω ας μιλήσουν οι κάτοχοι). Τώρα γιατί τα σαξόραλλα έχουν την φήμη της σκοτώστρας είναι απλό :
1. τα οδηγούν 18χρονοι με εμπειρία στο τιμόνι ούτε 2000 χιλιόμετρα.
2. ακόμη και οι παλαιότεροι υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους και τις ικανότητες του αυτοκινήτου
3. Αν φύγεις θα φύγεις με πολλά οπότε...
4. παθητική ασφάλεια για γέλια
Για να καταλάβετε, μπορεί να φύγει κανένα rally επειδή μπήκε με 120 σε στροφή αλλά εγώ με την κορολίτσα μου θα φύγω πριν δω τα 100.
|
15-11-05, 21:01
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
φίλε stathis συμφωνώ σπόλυτα μαζί σου.
εάν βάλεις ότι ξεκινίσαμε από τα 110 χλμ και ήταν 3 με 4 αυτοκίνητα πίσω, και όταν εγώ είχα 210 με πέρασε, κάπου από τα 170 και μετά άρχισε να με φτάνει, όποτε έχουμε 3 με 4 καρότσες πίσω + 100 μέτρα = 4 * 4,18 + 100 = 116,72 μέτρα, στα 2 χιλιόμετρα, αρά μέχρι να έρθουμε στην Θεσσαλονική πόσο θα μου έριχνε?
|
|
|
16-11-05, 02:43
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδες θα σας δωσω τα φωτα μου για το rallye μιας και εχω βρεθει μεσα και ξερω. Ακομα και μαμα στριβει θαυμασια και εχει υπεραρκετη δυναμη για να μεταφερει το ελαφρυ αμαξωμα του. Τωρα αν του πεταξεις μια αναρτηση 1500++ευρω επανω στριβει τρενο. Η πληροφορηση στο τιμονι απιστευτη και η καθε κινηση του οδηγου στο τιμονι μεταφραζεται σε αμεση αποκριση στην κρεμαγιερα. Τοποθετειται θεικα στις στροφες και το αμαξι το ελεγχεις μονο με το γκαζι. Πεταει λιγα μουτρα αν το πιεσεις πολυ αλλα με αφημα λιγο του γκαζιου και πιο προοδευτικο πατημα μπαινεις στο στροφιλικι σαν τον Τommy Makinen. Την πρωτη φορα που πηγα βολτα το φυσαγα και δεν κρυωνε. Κατουρηθηκα επανω μου.
Jimbo ξεχνα το. Στον τομεα αναρτηση-στησιμο θα επρεπε εδω και χρονια να παιρνουμε μαθημα απο τους γαλλους
|
|
|
16-11-05, 11:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Λοιπόν, αν και δεν συνηθίζω να γράφω σε αυτό το τόπικ, αυτό δεν μπορώ να μην το μεταφέρω......
Χθές γυρνώντας απο κόρινθο, έχω πιάσει αριστερή και πηγαίνω...... και βρίσκω μπροστά μου το Scooby το WRX. Του ανάβω το φλασάκι για να κάνει άκρη, αλλά αυτός ως γνήσιος έλληνας άρχισ να ανοίγει ("Ποιός είσαι εσύ που θα μου ανάψεις το φλασάκι???"). Κανένα πρόβλημα λέω κι εγώ...... και αρχίζω να ανοίγω απο πίσω του.... πηγαίναμε με καμπόσα..... και όλο και ανοίγαμε.... και ανοίγαμε.... και ανοίγαμε.... πηγαίναμε με πολλά!!! Στο άνοιγμα έφυγε λίγο, αλλά μετά ξαναβρέθηκα πίσω του..... οπότε μετά τα διόδια τις Ελευσίνας, μου ανάβει τα αλάρμ και μου κάνει νόημα να σταματήσουμε... (μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω....το κοντέρ μου δεν λειτουργεί!!!!!!!!!!!). Σταματάμε λοιπόν, και μου πετάει την ατάκα : "Ρε φιλαράκο, τι έχει επάνω του τουτού σου?", "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με φίλαγες όλη την ώρα!!!". .....και εκεί παθαίνω το κατιτίς μου... "Πήγαινα με 225, και εσύ δεν ξεκόλλαγες!"
Ποιό είναι το ηθικό Δίδαγμα τις ιστορίας?
ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ 137 ΤΟ ΔΥΝΑΜΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ!!!! ΧΕΧΕΧΕ skull
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18974495 seconds (75,90% PHP - 24,10% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|