Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
12-11-11, 00:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
χαχαχαχα! Ιασωνα κοψε το δουλεμα.. και δεν σε ξεχασα απλα τωρα ειμαι σε οικονομικη υφεση..!! χεχεχεχεχε
|
χαχαχα,θα τα δουμε ολα στο dyno
|
12-11-11, 17:34
|
Μέλος
|
|
|
|
Χθες παιδια στις 5 το πρωι εξω απο την Αμερικανικη πρεσβεια ερχεται διπλα μου ενα polo mk3 16v δηλαδη 100 αλογα,αλλα εγω δεν ετρεχα πολυ τοτε.Μας πιανει κοκκινο,τον κοιταω με κοιταει αναβει πρασινο και εφυγα παρα πολυ καλα μεχρι και 3η που ανοιξα γιατι επρεπε να στριψω ημουν μπροστα μισο αυτοκινητο,μετα ομως αρχιζε να μαζευει.Μου αρεσουν πολυ αυτα τα απροσμενα ανοιγματα απο κει που δεν το περιμενεις..
|
12-11-11, 17:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Roy καλο μου φαινεται το υπερκυβισμενο σου!
Αντε να δουμε ποσο θα με δυσκολεψεις!!!
Παντως εγω με μαμα Ζ3 την 1.9 ,ξερω κηδεια , αλλα ημουν τοτε καραμαμα με 107 αλογα και δικαβαλος εγω και του εριξα μιση καροτσα σε φαναρι!Που να ημουν τωρα δηλαδη!Πανω απο 2 κολονες!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
12-11-11, 19:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ποσο θα σε περασει να λες!!!! χαχαχαχαχα!! καλα ομως να μην λεω μεγαλες κουβεντες και τον πιω τελικα!!!
τα Ζ3 δεν πανε βημα πριν βαλω πολλαπλη και πεταλουδα μονο με την σκουπα και μεσαιο τελικο(υπερκυβισμενος) του εκανα πλακα στην παραλιακη
|
12-11-11, 21:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Ετσι ετσι.........!!!!!!!!!!!
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
|
|
|
13-11-11, 14:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και το αμαξι ηταν σε ακινησια για 2 εβδομαδες.
Κυριακή σημερα και ειπα πως επρεπε να το βγαλω μια βολτα για να δουλεψει λιγακι, να γεμισει η μπαταρια και να ξεμπουκωσει...
Χαλαρη εκκίνηση μεχρι να ζεσταθουν τα παντα, να γλυκανει ο λεβιες και μαζι του και ο ηχος της εξατμισης.
Αφου εγινε η σχετικη βολτα για προθερμανση θεωρησα πως επρεπε να βγω και μια παραλιακή για το ξεμπουκωμα.
1ο τσιγκλισμα με ενα peugeaut 100 αλογων - δεν θυμαμαι ονομασια μοντελου (φιμε, ζαντες κτλπ), δεν αναφερω καν το αποτελεσμα γιατι δεν αξιζει.
Κοφτες 2α, 3η και η κινηση ιδανικά σπαρμενη για τις απαραιτητες και καθόλου επικίνδυνες σφηνες. Επιστροφή απο Φλοισβο, παλι παραλλιακή, και πετυχαίνω Z3 στο φαναρι. Νεαρός μοδάτος, γυαλί καθρευτέ και δίπλα κοπέλα. (Μαλλον γυριζανε απο καφέ(?).
Στο συγκεκριμενο σημειο εχει 3 συνεχομενα φαναρια.
Φαινεται αυτος τα ηξερε καλυτερα και στα 2 πρωτα, ενω εγω ανοιγα καπως πιο νευρικα, αυτος πηγαινε χαλαρα γιατι ηξερε πως θα μας πιάσει το επομενο.
Φτανουμε λοιπον στο 3ο και τελευταιο φαναρι. Ηταν κοκκινο. Εγω ειχα ανοιξει γκαζι και επειδη δεν το εβλεπα να αλλαζει σε πρασινο ειχα αρχισει να παταω φρενο. Ο αλλος καθοταν πισω και διπλα μου και μαλλον ηξερε και περιμενε να αλλαξει σε πρασινο.
Κουμπωμενες 2ες και οι δυο.
Αλλαζει το φαναρι σε πρασινο και αρχισει το Ζ3 να τα δινει ολα.
Το βλεπω και εγω και σανιδωνω την 2α...
Επειδη ειχε το πλεονεκτημα ο αλλος (εγω ημουν σε φαση να παταω φρενο και ειχαν πεσει οι στροφες ενω αυτος ηταν με το ποδι στο γκαζι και με τις στροφες του στο ωφέλιμο - καταλαβαινετε πιστευω πως ηταν η φαση) αρχιζει να με πλησιάζει και φτανει ΣΧΕΔΟΝ δίπλα μου. Αλλα δυστυχως για εκεινον, αρχίζει να μπαινει στις ωφέλιμες στροφες και το δικό μου...
2..., 3..., 4... αυτοκίνητα μπροστά εγω και φτάνουμε και σε στροφή (στον ιππόδρομο), οπότε τον βλέπω τον τυπο να κόβει και να το παρατάει. Ηταν και βροχερός ο καιρός, αυτος ο καιρός που ρίχνει τοσο λιγο όσο χρειαζεται για να γινει γλίτσα ο δρόμος. Ειχε και πισωκίνητο οπότε τον καταλαβαινω...
Πραγματικά δεν το περιμενα. Ειχα διαβασει χτες το βραδυ τα σχολια σας για τα Ζ3 και δεν πιστευα πως τα ειχαμε τοσο ανετα... Πόσα κυβικα να ηταν αυτος...?
|
13-11-11, 15:02
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Πραγματικά δεν το περιμενα. Ειχα διαβασει χτες το βραδυ τα σχολια σας για τα Ζ3 και δεν πιστευα πως τα ειχαμε τοσο ανετα... Πόσα κυβικα να ηταν αυτος...?
|
Για να του ριχνεις τοσο πολυ και τοσο ευκολα ηταν η βασικη 1.9
|
|
|
13-11-11, 15:02
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και το αμαξι ηταν σε ακινησια για 2 εβδομαδες.
Κυριακή σημερα και ειπα πως επρεπε να το βγαλω μια βολτα για να δουλεψει λιγακι, να γεμισει η μπαταρια και να ξεμπουκωσει...
Χαλαρη εκκίνηση μεχρι να ζεσταθουν τα παντα, να γλυκανει ο λεβιες και μαζι του και ο ηχος της εξατμισης.
Αφου εγινε η σχετικη βολτα για προθερμανση θεωρησα πως επρεπε να βγω και μια παραλιακή για το ξεμπουκωμα.
1ο τσιγκλισμα με ενα peugeaut 100 αλογων - δεν θυμαμαι ονομασια μοντελου (φιμε, ζαντες κτλπ), δεν αναφερω καν το αποτελεσμα γιατι δεν αξιζει.
Κοφτες 2α, 3η και η κινηση ιδανικά σπαρμενη για τις απαραιτητες και καθόλου επικίνδυνες σφηνες. Επιστροφή απο Φλοισβο, παλι παραλλιακή, και πετυχαίνω Z3 στο φαναρι. Νεαρός μοδάτος, γυαλί καθρευτέ και δίπλα κοπέλα. (Μαλλον γυριζανε απο καφέ(?).
Στο συγκεκριμενο σημειο εχει 3 συνεχομενα φαναρια.
Φαινεται αυτος τα ηξερε καλυτερα και στα 2 πρωτα, ενω εγω ανοιγα καπως πιο νευρικα, αυτος πηγαινε χαλαρα γιατι ηξερε πως θα μας πιάσει το επομενο.
Φτανουμε λοιπον στο 3ο και τελευταιο φαναρι. Ηταν κοκκινο. Εγω ειχα ανοιξει γκαζι και επειδη δεν το εβλεπα να αλλαζει σε πρασινο ειχα αρχισει να παταω φρενο. Ο αλλος καθοταν πισω και διπλα μου και μαλλον ηξερε και περιμενε να αλλαξει σε πρασινο.
Κουμπωμενες 2ες και οι δυο.
Αλλαζει το φαναρι σε πρασινο και αρχισει το Ζ3 να τα δινει ολα.
Το βλεπω και εγω και σανιδωνω την 2α...
Επειδη ειχε το πλεονεκτημα ο αλλος (εγω ημουν σε φαση να παταω φρενο και ειχαν πεσει οι στροφες ενω αυτος ηταν με το ποδι στο γκαζι και με τις στροφες του στο ωφέλιμο - καταλαβαινετε πιστευω πως ηταν η φαση) αρχιζει να με πλησιάζει και φτανει ΣΧΕΔΟΝ δίπλα μου. Αλλα δυστυχως για εκεινον, αρχίζει να μπαινει στις ωφέλιμες στροφες και το δικό μου...
2..., 3..., 4... αυτοκίνητα μπροστά εγω και φτάνουμε και σε στροφή (στον ιππόδρομο), οπότε τον βλέπω τον τυπο να κόβει και να το παρατάει. Ηταν και βροχερός ο καιρός, αυτος ο καιρός που ρίχνει τοσο λιγο όσο χρειαζεται για να γινει γλίτσα ο δρόμος. Ειχε και πισωκίνητο οπότε τον καταλαβαινω...
|
ρε σύ ντροπή αίσχος με βροχή κόντρα?
ρε Μιχαλάκη θα σε
και εσύ με την βροχή το έβγαλες έξω να οταν βρέχει ούτε κάν το βγάζω εκτός αν πρέπει...και δέν έχω άλλη επιλογή
πάντος εύγε στο corolla σου και σε εσένα
|
13-11-11, 15:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Τα Ζ3 ειναι για πεταμα.Αυτος που τα εφτιαξε τωρα πρεπει να εχει αυτοκτονησει!!
|
13-11-11, 15:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μονο για "μουρη" δλδ ε? Παντως δουλευει το συστημα γιατι η κοπελα διπλα ηταν καλή.
Ουτως ή αλλως εγω για να γεμισω την μπαταρία μου ειχα βγει (και την δική μου, και της κορολλας)...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18921709 seconds (80,82% PHP - 19,18% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|