Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
05-03-08, 10:54
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι που όταν είμαι με foul γκάζι περνάει στην καμπίνα ένας έντονος συντονισμός; Πρέπει να έχω πάλι κομμένες βάσεις μηχανής...
|
Ρε Bill , εμενα μου κανει ενα τετοιο οταν παω φουλ γκαζι και κοντευει στον κοφτη! Ειδικα με 1η , 2η , κανει σαν να τριζουν ολα τα πλαστικα , αλλα δεν ακουγετε απο αυτα! Λες να ανυσηχω?
|
05-03-08, 11:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Εμένα το έκανε αυτό κοντά στον κόφτη πολύ παλιά και ήταν οι ντίζες των ταχυτήτων που συντονίζονταν σε κάποιες στροφές (πάνω από τις 6.000). Η λύση ήταν.... πιάσιμο με tie wrap. Είχα την εντύπωση πως το πρόβλημα αυτό το είχαν μόνο τα μοντέλα του 2002.
Όπως και να έχει έχω σταματήσει να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το τι τρίζει πλέον στο corolla γιατί γίνεται ένας ψιλοχαμός τον τελευταίο καιρό . Θα περιμένω να ζεστάνει ο καιρός για να εξαφανιστούν όλα και πάλι
δεν ξέρω ακριβώς πόσο έχουν δίσκοι και τακάκια (πάει καιρός που δεν αγοράζω από Tοyota τέτοια πράγματα) αμα θες μπροστά δίσκους τακάκια υπολόγισε κανα 200άρι επιπλέον. Πόσα χιλιόμετρα έχεις τα τακάκια και τους δίσκους;
|
05-03-08, 11:19
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Εμένα το έκανε αυτό κοντά στον κόφτη πολύ παλιά και ήταν οι ντίζες των ταχυτήτων που συντονίζονταν σε κάποιες στροφές (πάνω από τις 6.000). Η λύση ήταν.... πιάσιμο με tie wrap. Είχα την εντύπωση πως το πρόβλημα αυτό το είχαν μόνο τα μοντέλα του 2002.
Όπως και να έχει έχω σταματήσει να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το τι τρίζει πλέον στο corolla γιατί γίνεται ένας ψιλοχαμός τον τελευταίο καιρό . Θα περιμένω να ζεστάνει ο καιρός για να εξαφανιστούν όλα και πάλι
|
Για το πρωτο , μπορεις να μου πεις που πρεπει να κοιταξω για να το κανω? Απλα ρωταω γιατι εαν εινα οι βασεις θα πρεπει να ανυσηχω.... Εμενα ειναι μοντελο του 2003...
|
05-03-08, 11:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Στην αντιπροσωπία το είχαν κάνει εμένα. Είναι οι ντίζες που έρχονται από την καμπίνα στον χώρο του κινητήρα κοιτώντας πίσω από το μοτέρ και χαμηλά.
|
22-03-08, 23:29
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Προβλημα : Εδω και καιρο η αυτοματη επαναφορα στο αριστερο φλας γινεται οποτε γουσταρει το αυτοκινητο ! Μια γινεται μια δε γινεται! Τι μπορει να φταιει ? Φτιαχνεται ? Αν το παω στην αντιπροσωπεια θα μου πιασουν τον κωλο ? Σκεφτομαι να τους πω να το φτιαξουν οταν το παω για service το αυτοκινητο σε καμια 800αρια χιλιομετρα ! Καπου κατα το Πασχα δηλαδη..
|
|
|
|
23-03-08, 15:16
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Προβλημα : Εδω και καιρο η αυτοματη επαναφορα στο αριστερο φλας γινεται οποτε γουσταρει το αυτοκινητο ! Μια γινεται μια δε γινεται! Τι μπορει να φταιει ? Φτιαχνεται ?...
|
Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο, όπως λίπανση των αρθρωτών πλαστικών του διακόπτη, στο τμήμα της επαναφοράς των φλας.
Μπορεί να έχει σπάσει ένα πλαστικό πειράκι που στηρίζεται στον κώνο του τιμονιού και είναι υπεύθυνο για την επαναφορά των φλας.
Μπορεί να έχουν φθαρεί τα πλαστικά μέρη του μηχανισμού επαναφοράς των φλας.
Επειδή, λοιπόν, σίγουρη απάντηση θα λάβεις από κάποιον που θα κοιτάξει επισταμένα και από κοντά τον πολυδιακόπτη του αυτοκινήτου σου, καλό θα ήταν να κάνεις τον έλεγχο στο συνεργείο, ταυτόχρονα με το service. Αν, μάλιστα, είσαι και μέσα στην εγγύηση, μην προβληματίζεσαι καθόλου!
Διαφορετικά, μπορείς να καταφύγεις σε λύσεις του τύπου: http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Corolla... cmdZViewItem
Πάνος.
|
23-03-08, 18:04
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Την εγγυηση των ηλεκτρονικων την εχω χασει..στα μηχανικα ειμαι ακομα μεσα
|
23-03-08, 20:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ρώτα πάντως γιατί εμένα το μοτεράκι που πετάει νερό το πέρασαν εγγύηση που δεν είναι κάτι μηχανικό...
|
23-03-08, 20:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Αν χρειαζεται καποιο ανταλλακτικο ποσο παει το μαλλι ?
|
23-03-08, 20:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά, αυτό με την επέκταση της εγγύησης μόνο για τα μηχανικά μέρη είναι λίγο "φλου" ή μου φαίνεται; Τι θέλω να πω; Φίλος με Ε12 1,6 λίγο πριν την 6ετία άλλαξε στην αντιπροσωπεία της Πάτρας την κλειδαριά της 5ης πόρτας και του την πέρασαν εγγύηση χωρίς αυτός να το ζητήσει. Κανονικά, με βάση το γεγονός ότι όλα πλην μηχανικών καλύπτονται για τρία χρόνια, θα έπρεπε να το πληρώσει κανονικά, αλλά δεν του ζήτησαν φράγκο... Μου φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο το θέμα με την εγγύηση...
Α, και ένα άλλο πρόβλημα που έχει: Χαλασμένο καταλύτη... Ε, αυτό του είπαν ότι είναι από τα λίγα πράγματα που δεν το καλύπτει η εγγύηση... Και θα το αλλάξει εκτός ΤΟΥΟΤΑ...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,18232489 seconds (80,42% PHP - 19,58% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|