Απλα φρενα δλδ τα μαμα εχω μονο μπροστα.
4πιστονα νομιζω υπερβολικα για το δικο μου και πολλα τα λεφτα, εδω για 2πιστονα απο avensis και νεες δισκοπλάκες-τακακια πας καπου σε 400αρα.
Αν δεν το σκιζω δεν εχει προβλημα, αυτα που αναφερω εχουν γινει ΜΟΝΟ σε βουνισιες διαδρομες, μονο καλοκαιρινες εποχες και με παρα πολυ σκισιμο, οποτε δεν γινεται συνεχεια, δεν παω ετσι παντα.
Με τρυπητες-χαρακτες δεν θεωρω οτι θα λυθει τοσο το προβλημα, ισως εχω και παραπανω θεμα.
Αεριζονται καλυτερα, αλλα επειδη εχουν λιγοτερο μεταλλο στραβωνουν ποιο ευκολα, μπορει να σπασουν ειδικα αν εχουν συνδυασμο και τα 2 δλδ και χαρακτες και τρυπητες και τρωνε τα τακακια ποιο γρηγορα.
Ποιο πολυ φοβαμαι οτι θα στραβωνουν, αλλα τωρα εχω νεες δισκοπλακες οποτε δεν τις αλλαζω, οταν θα ειναι ξανα για αλλαγη θα αποφασισω.
Το αν υπαρχει προβλημα εχει να κανει με το ποσα αλογα ειμαστε, πως οδηγαμε, γιατι μπορει καποιος να εχει ενα σκασμο αλογα και να μην το σκιζει σε στροφιδια και εχει σημασια και η εποχη, αλλο αν εχει ζεστη (καλοκαιρι) και αλλο να ειναι χειμωνας και να εχει πχ κρυο.
Δεν εχω βαλει κατι καλυτερο επειδη δεν οδηγαω ετσι παντα οπως ειπα και αυτο γινεται λιγες φορες και μονο καλοκαιρια και φυσικα μονο σε κατηφορικες διαδρομες με διαδοχικες στροφες.
Εχω και ενα κολλημα αντι να κατεβαζω ταχυτητα να φρεναρει και το μοτερ να εχω πχ 4η και να φρεναρω. Και καλα ζοριζω το σασμαν και το μοτερ και ετσι την ακουνε τα φρενα.
Με τις ιδιες διαδρομες ιδια εποχη με παρομοιες ταχυτητες και κατεβασματα δεν εκαναν κιχ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 26-06-17 στις 00:36.
|