Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
10-07-12, 09:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ε ειναι λιγο βλακεια να βαζουμε το A/C και να περνει αερα απο εξω!!! ετσι ζοριζεται ακομα περισσοτερο γιατι θα παιρνει συνεχεια ζεστο αερα και θα προσπαθει να τον κρυωσει! ΠΑΝΤΑ ανακυκλωση!!!
|
10-07-12, 09:48
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa
Ωρέ τί διαμάντι κινητήρα έχεις εσύ; Καλύτερη οικονομία και απο τα TSI!!!!! :P
|
Πρόγραμμα φίλε μου...
Προγραμμα σε σταθερές ταχύτητες σε όλο το φάσμα της υποπίεσης, που δυστυχώς πρέπει να το σουλουπώσεις Ο ΙΔΙΟΣ γιατί ΔΕΝ θα κάτσει ο εκαστοτε βελτιωτής να ασχοληθεί. Όλοι αυτοί (οι προγραμματιστές), θα στο ρυθμίσουν στο πλήρες φορτίο για να αποδόσει τα μέγιστα και να μη σπάσει αλλά στη περιοχή υποπίεσης, το αφήνουν απλά "στο περιπου" για να τσουλάει και να μην είναι στεγνό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
ΠΑΝΤΑ ανακυκλωση!!!
|
Ανακύκλωση με 4-5 άτομα μέσα...?!
Απόδοση A/C, ΟΚ!
Ποιότητα σύστασης αέρα όμως σε τόσο κλειστό χώρο????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 10-07-12 στις 10:41.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
10-07-12, 13:49
|
|
|
|
|
Πότε θα μας παρουσιάσεις το αμάξι σου; αντε θα φάω όλα τα νύχια μου!!! Στον εργοστασιακό εγκέφαλο είναι το πρόγραμμα;
|
|
|
|
10-07-12, 18:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν αλλάζεις τακτικά φίλτρο καμπίνας και ΔΕΝ καπνίζετε μέσα στο αμάξι με την ανακύκλωση είναι άψογος ο αερας! γιατι αν φέρνεις εισερχόμενο που εχει ΚΑΙ καυσαερια ή σκόνες κτλ είναι καλύτερος δλδ? για την καλύτερη απόδοση του A/C ΠΑΝΤΑ δουλεύουμε με τον αέρα στην ανακύκλωση, ολοι το προτείνουν και εγώ πάντα έτσι το δουλεύω και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε σε λειτουργία, ουτε και σε ποιότητα του αερα μεσα στην καμπίνα. Επίσης τωρα που εβαλα φρεον στο 1ο λεπτο λειτουργιας εχω κρυο αερα, ενω αν το γυρισω σε εισερχομενο πρεπει να προσπαθει να τον ψυξει και αργει πολυ παραπανω. Ετσι αν εχω καλο και ψυχρο αερα μειωνω την ταχυτητα ανεμιστηρα, οταν ειναι σε μικρες σκαλες ειδικα στην 1η τουλαχιστον στο δικο μου συστημα (γιατι εχω 4EFTE και ο κομπρεσορας ειναι απο αυτο το μοτερ) ο κομπρεσορας κλεινει περισσοτερες φορες απο τις αλλες σκαλες, αρα δεν εχω και οικονομια κατανάλωσης αφου δουλευει λιγοτερο? με εισερχομενο αερα μου ανοιγει περισσοτερο προκειμενου να προσπαθησει να τον ψυξει λογω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ διαφορας θερμοκρασιας. Οταν ανακυκλωνετε ο αερας που ειναι ηδη παγωμενος εχουμε πολυ μεγαλύτερη οικονομια.
|
10-07-12, 19:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εμένα μετά από λίγη ώρα λειτουργίας, αν το αφήνω στην ανακύκλωση, με παγώνει πολύ, ακόμα και στην πρώτη σκάλα, και αναγκάζομαι να ανεβάζω θερμοκρασία από εκεί που ρυθμίζει κρύο-ζέστη, 3-4 κλικ προς το ζεστό.
Ενώ αν το αφήσω στο αέρας από έξω, η θερμοκρασία (για μένα) είναι ιδανική, με ανεμιστήρα στο 1.
|
10-07-12, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ναι αλλα ισχυουν αυτα που ειπα παραπανω, εγω βαζω ανακυκλωση ανεμιστηρα στο 1 και ειμαι μια χαρα, αν παγωσω το κλεινω και το ανοιγω ποιο μετα, ετσι εχω ακομα καλυτερη οικονομια, ενω με τον αερα απεξω ο κομπρεσορας δουλευει πολυ περισσοτερο. Τουλαχιστον εμενα ετσι δουλευει δεν ξερω σε αλλα μοτερ αν εχει διαφορες!
|
10-07-12, 20:35
|
Μέλος
|
|
|
|
ανακύκλωση πάντα, και που και που ανοίγουμε κανένα παράθυρο να μπαίνει φρέσκος αέρας (όταν δουλεύει το A/C)
|
11-07-12, 09:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpriskot
ανακύκλωση πάντα, και που και που ανοίγουμε κανένα παράθυρο να μπαίνει φρέσκος αέρας (όταν δουλεύει το A/C)
|
σωστο αυτο! λενε πως το αφηνεις λιγακι ανοιχτο, οπως λενε και για τα σπιτια και κανεις δεν το κάνει...
|
11-07-12, 13:40
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Ένας ακόμα λόγος που το έχω να βάζει αέρα από έξω είναι το ότι καπνίζω στο αυτοκίνητο. Βέβαια τότε το κλείνω τελείως το AC και ανοίγω λίγο το παράθυρο, αλλά μετά όταν το ανάβω το AC δεν θέλω να τραβάει αέρα από την καμπίνα.
|
|
|
|
12-07-12, 14:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ε τότε λογικό! ετσι και δω κανέναν να καπνιζει μεσα στο αμαξι μου ομως θα το σκίσω!!! γινεται χαλια και η οροφή απο την τσιγαρίλα!
btw η τελευταια μου καταναλωση εβγαλε 10,12 lt/100xlm με αρκετά γκαζια μεσα στην πολη πάντα, και περιστασιακη χρήση A/C. Αρα βλεπουμε πως κατευθειαν επεσε η καταναλωση επειδη δεν ανοιγα συνεχεια το A/C! σημειωτεον οτι ειχα ρελαντι 1400rpm (με A/C ανοιχτο κομπρεσορα) ενώ τωρα το έχω κάνει 1100-1200 το πολυ, με κανονικο ρελαντι 900-1000rpm, δυστυχώς η βενζινη άρχισε την άνοδο πάλι! στο βενζιναδικο που βαζω εβαλα προχτες 1.709 και σημερα εχει 1.729 και την προηγουμενη φορα ειχε 1,68 κατι, έλεος ποια!!! και δεν θελω να παω παλι στα φτηνα με τις νοθευμενες και με το κλεψιμο στα γεμίσματα! (βλέπε AEGAEN). Εντυπωσιακο ειναι πως κανοντας ΤΑ ΙΔΙΑ χλμ συνεχεια και βαζοντας βενζινη τερμα κατω βελονα ακριβως πριν μενει αναμενο το λαμπακι μεχρι τερμα πανω μετραει 35-37λιτρα ενω στα AEGAEN καταφερναν να βαζουν 42-46 λιτρα!!!! για την ιδια αποσταση βελονας και ετσι ενω ηταν φτηνοτερη η βενζινη εδινα περισσοτερα χρήματα και το αμαξι ειχε προβληματα γιατι ήταν ΚΑΙ νοθευμενη!!! και το wideband το εδειχνε αλλά δεν τραβαγε και πολυ καλά ή ρεταρε μερικες φορες, πραγμα που απο τοτε που αλλαξα μαρκα-βενζιναδικο ουδεποτε ξαναγινε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-07-12 στις 14:33.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17328310 seconds (80,14% PHP - 19,86% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|