Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
31-07-12, 20:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
και αμα σε πιασει κανας μπατσος να δω τι θα πεις.....δεν επιτρεπετε αυτο, σε εναν φιλο του ειχαν παρει το διπλωμα και προστιμο κτλ επειδη ειχε την πινακιδα στο ταμπλο επανω αντι στην θεση της! και αυτο επειδη ειχε παθει κατι ο προφυλακτηρας!
|
31-07-12, 20:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Αστο το τι θα μου κανουν αν με πιασουν..dremel εχεις?
|
31-07-12, 22:16
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Εγώ δεν συμφωνώ με την όλη πρακτική και θα παραθεσω την προσωπική μου άποψη.
η λέξη δεν πληρώνω και αναφέρομαι γενικά είναι μεν ένας τρόπος αντίδρασης αλλά εγώ το θεωρώ απαράδεκτο.και ρωτάω αν ταξιδεψετε σε καμιά Γαλλία,Αυστρία, Ιταλία κτλ. τιθα κάνετε θα σηκωσετε την μπάρα και θα φυγεται η θα έχετε ξεβιδωμενες πινακίδες?
θα βρεθείτε σε ένα κελί με βαρύ πρόστιμο χωρίς να το έχετε καταλάβει.
επίσης πόσοι κυκλοφορούν με αδηλωτα μοτερ και είναι κινητές σκωτοστρες; έχετε την εντύπωση ότι σε άλλες χώρες θα το κάναμε αυτό?
εκτός αυτού ένα ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη κοστίζει σε διόδια πήγαινε ελα 50 ευρώ αν δεν τα εχω δεν παω.
μετρό λεωφορεία δεν εχω λεφτά παω με τα πόδια.
το δεν πληρώνω εμένα προσωπικα θεωρώ ότι δεν με αντιπροσωπευει, και για να το θέσω πιο απλά αφού τα διόδια είναι παράνομα και μπλα μπλα μπλα γιατί όλα αυτα τα κινήματα κτλ δεν καταφεύγουν σε αριο πάγο, ευρωπαικό και διεθνές δικαστήριο να δικαιωθούν? μήπως ρίχνουν απλά τα πρόβατα στην μάχη?
υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που να έχει δικαιώσει κάποιον που δεν πλήρωσε και του ήρθε πρόστιμο?
εμείς κάνουνε τους πολιτικούς εμείς το κράτος αλλά δυστυχώς μας βολεύει όπως είμαστε και δεν θέλουμε να αλλάξει.
όπως προειπα είναι η προσωπική μου γνώμη και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να προσβαλω κάποιον....
|
|
|
|
01-08-12, 00:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ετσι ακριβως! εχεις απολυτο δικιο!!! δυστυχως ετσι ειναι η νοοτροπια του Ελληνα! ο κλεψας του κλεψαντος! οπως καποιοι δεν πληρωνουν διοδια, αλλοι φοροδιαφευγουν αλλοι κανουν τα δικα τους και ολα αυτα μαζευονται συσσωρευονται και μετα την πληρωνουν αλλοι και παει λεγοντας! στην Κινα το ξερετε οτι ενας φορτηγατζης δεν πληρωνε διοδια για μερικα χρονια νομιζω 2-3 και τον ειχαν καταδικασει σε θανατο!!???? τελικα αφου επενεβησαν αρκετοι και δικοι του τελικα του επιβληθηκε αλλη ποινη, αν θυμαμαι καλα εκτος οτι κατασχεθηκε το οχημα του πηραν το διπλωμα για παντα!
ειναι καπως ασχετο αυτο που θα πω αλλα τα διοδια ηταν η ευκολη λυση στο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", αφου δεν θελετε να πληρωνετε οσοι τουλαχιστον καπνιζετε γιατι δεν κοβεται το καπνισμα ωστε να μην πληρωνετε τον φορο στο κρατος? εδω δεν μας βολευει ετσι? δυστυχως ετσι παει...δεν ειδα ομως και κανεναν να πει στη ΔΕΗ, ή στην εφορια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιατι εκει δεν παιρνει κανέναν να το κάνει. Και καλα να καταλαβω οτι σε πολλα σημεια της Εθνικης δεν ειναι καλοι οι δρομοι και δεν τους πληρωνουμε, τους νεους δρομους γιατι? θα προτιμουσα 1000 φορες να εβαζα υγραεριο και να εκανα ποιο οικονομικα τα ταξιδια μου, παρα να μην πληρωνω διοδια να γλιτωνω ΛΙΓΟΤΕΡΑ και να είμαι και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ απο πανω! + οτι θα ειμαι με τον φοβο τι θα γινει αμα μου ερθουν κλησεις βροχη και δεν θα εχω να τις πληρωνω μετα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-08-12 στις 00:37.
|
01-08-12, 01:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ημουν σιγουρος οτι δεν καπνιζεις.Και καλα κανεις!!
Πες μου τωρα και τι ομαδα (δεν) εισαι..
01-08-12, 08:31
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
το έχω πει σε παλιότερο ποστ. Σηκώνω την μπάρα (μου)!!!!!
01-08-12, 12:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Ημουν σιγουρος οτι δεν καπνιζεις.Και καλα κανεις!!
Πες μου τωρα και τι ομαδα (δεν) εισαι..
|
Αν εννοεις ομαδα σε ποδοσφαιρο κτλ δεν ασχολουμε με τετοια πραγματα, απορω πως καθονται αλλοι και βλεπουν! πραγματικα δλδ...
|
|
|
|
20-09-12, 10:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κιατο κορινθοs
|
|
Κέρδη με ουρά από τις «συμβάσεις παραχώρησης» και συγκεκριμένα από τα πανάκριβα χαράτσια διοδίων που αναγκάζεται να πληρώνει ο λαός για τις μετακινήσεις του βγάζουν οι ιδιωτικοί όμιλοι, που εκμεταλλεύονται για δεκαετίες τους αυτοκινητόδρομους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι... ο όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε έσοδα από τις συμβάσεις παραχώρησης119,9 εκατ. στο πρώτο εξάμηνο του 2012, με την Αττική Οδό να συνεισφέρει σΆ αυτά τη «μερίδα του λέοντος», δηλαδή περίπου 90 εκατ. ευρώ και η εκμετάλλευση του «Μορέα» (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα) να ακολουθεί με 12 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα.
Ο όμιλος J&P ΑΒΑΞ, που έχει κυρίως μειοψηφικές συμμετοχές σε σημαντικές συμβάσεις παραχώρησης (π.χ. Αττική Οδός) είχε στο πρώτο εξάμηνο κέρδη εκμετάλλευσης ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.
Αλλά και ο τομέας παραχωρήσεων του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παρουσιάζει έσοδα ύψους 11,5 εκατ. ευρώ που προέρχονται κυρίως από την κοινοπραξία «Νέα Οδός» (εκμετάλλευση της Εθνικής Οδού Αθήνα – Σκάρφεια Φθιώτιδας) και τη διαχείριση σταθμών αυτοκινήτων.
Κι όλα αυτά παρά την κρίση και παρΆ ότι οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των κατασκευαστικών ομίλων μιλούν για μείωση της κίνησης κατά 20%-40%…
Αμφιβάλλει, λοιπόν, κανείς ότι όλες οι τελευταίες αστικές κυβερνήσεις ανέθεσαν με αυτόν τον τρόπο αναγκαία μεγάλα έργα, ώστε ο λαός να τα πληρώνει χρυσά και για την κατασκευή και για τη χρήση, ενώ, από την άλλη, τα μονοπώλια να βρίσκουν διέξοδο μεγάλης κερδοφορίας;
|
29-09-12, 13:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αυξάνονται ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος από τη Δευτέρα, τα διόδια της Εγνατίας Οδού.
Οι τιμές που θα ισχύσουν θα είναι:
Για τα ΙΧ από τα 2 ευρώ στα 2.40 ευρώ,
Για τα δίκυκλα από 1,40 σε 1,70,
Για τα φορτηγά 6 ευρώ από 5 και στις νταλίκες στα 8,40 από 7 ευρώ.
Η εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου περιλαμβάνεται στο πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων.
http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112928431
|
07-10-12, 23:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18190193 seconds (80,63% PHP - 19,37% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|